Přítelkyně mě nechce vzít na rodinnou sešlost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
25.8.21 14:05

V prvním příspěvku si napsal, že se tě zeptala, jeslti chceš nebo ne, ve druhém, že rovnou rozhodla, že nejedeš.
Tak jak tedy?
Pokud rovnou rozhodla, že nejedeš, o tobě - bez tebe, tak by mě to taky mrzelo, a řekla bych jí to. Normálně. Beze scén. Že jet chceš a že to, že s bráchou to je trochu na levačku neznamená, že se už nikdy nezúčastníš žádné rodinné akce.
je „bůůů“, když si nechá od bráchy kecat do věcí, je jako bys ty sám o ní řekl, že je krá. va, na to bacha, to je tenký led.
Jestli jste všichni dospělí, tak si domluvte pravidla, ne? Židli na balkon ať si přítelkyně koupí svojí, a bude jen její boj, jeslti jí zmokne nebo ne, vysávání obýváku, když si zalezu do svého pokoje by mě neobtěžovalo, to už mi přijde trochu jako truc od tebe.
A pokud byste nakonec odešli, tak ať si přítelkyně nechá od bráchy vyplatit polovinu nájmu, však je to i její byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
25.8.21 14:06
@lklk píše:
@Hecate nevím jak tobě, ale mně by vadilo, kdyby mě přítel nepozval

Možná by mi to vadilo taky, ale co to mění na tom, že ho prostě nepozvala? Zvlášť za současné situace, kdy ty vztahy jsou očividně napjaté?
Jakou chce zakladatel slyšet radu? To tam vážně tak naléhavě chce a doufá, že mu poradíme, jak se tam proplížit???

Já mu můžu dát jen jednu radu, a to tu, ať si s ní na rovinu promluví, když mu to teda tak vadí, ale moc bych nedoporučovala na ni v tomto směru sebeméně tlačit a fakticky ji nutit, aby ho tam proti své vůli přitáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.8.21 16:26

Ja bych si našla vlastní pronájem a s přítelkyní se navštěvovala. Bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
25.8.21 18:21
@Anonymní píše:
Dobrý den. Žiji s pritelkyni a jejim bratrem a jeho pritelkyni v jednom bytě. S bratrem se nemusíme. Po vystudovaní si ještě nenašel práci. Nudí se a dělá naschvály. Například přijdeme s přítelkyní z práce domů a on 5 minut na to začne vysávat celý byt i když na to měl celý den. Chceme si uvařit večeři a on zrovna musí jít s náma do kuchyně a začít tam překážet. Zní to jako banalita, ale je to každý den něco, s tou kuchyní je to prakticky každý den. Často si do bytu bez našeho dovolení berou návštevy a dělají do noci bordel. Několikrát jsem ho slyšel jak sprdnul moji přítelkyni kvůli úplné blbosti a chtěl jsem mu něco říct, ale přítelkyně mě vždy zarazila, že je to zbytečné a akorát bude pak dělat zle.
Posledně seřval přítelkyni, protože večer kouřila na terase a nevěděla, že má v noci pršet, tak neuklidila židli. I když řekla, že nevěděla, ze má pršet, tak se do ni obul, že je neschopna a byl vážně hnusný. Od té doby si hlídá, kdy je přítelkyně na terase a před deštěm jí jde vždycky říct, aby sklidila židli. To už pro mě byla poslední kapka a od té doby s ním odmítám komunikovat. Vždy ho jen ze slušnosti pozdravím. Do pŕítelkyně pořád šije a ona před nim chodí se svěšenou hlavou a za ty jeho tupé poznámky se mu ještě omluví. Přítelkyně sama začala, že se přestěhujeme hned jak dokončí ročník, že jí nikdy takhle nesral, protože většinu času byla u mě. Dříve jsem bydlel v najmu a přítelkyně za mnou jezdila.No a teď má být slezina s příbuznými, kam samozřejmě pojede i bratr se svojí přítelkyní a moje přítelkyně se mě zeptala, jestli pojedu za mými rodiči nebo chci zůstat doma. Že mě tam nechce tahat, když pojedou i oni. Mě se to popravdě dost dotklo, protože se mě nezeptala, jestli tam chci jet. Dříve jsem na sleziny jezdil. Ona to bere tak, že když se nebavim s jejim bratrem, tak tam automaticky nechci jet, protože se tam baví všichni se všema. Teď nevim, jestli mám byt na pritelkyni naštvaný nebo jak mám reagovat, že mě takhle vystrčila. A vůbec jsem to od ní nečekal. S bratrem jsem se nikdy oficiálně nechytnul, nikdy jsem mu nic neřekl, i když jsem už tak 50× chtěl, takže to, že by se bála, že budu dělat ostudu a budeme se hádat opravdu nehrozilo.
Názory, rady?

A proč tam chceš vůbec jet, když ho máš plné zuby i doma? Mimochodem vyluxovat můžeš sám v době, kdy to uznáš za vhodné a na nějaké „dovolování“ návštěv bych se ti taky vykašlala, když je byt společný (a ani ne tvůj). Tobě do jejich vztahu nic není, můžeš se tak leda odstěhovat, když je bratr tak nesnesitelný. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27.8.21 10:16
@Anonymní píše:
Dobrý den. Žiji s pritelkyni a jejim bratrem a jeho pritelkyni v jednom bytě. S bratrem se nemusíme. Po vystudovaní si ještě nenašel práci. Nudí se a dělá naschvály. Například přijdeme s přítelkyní z práce domů a on 5 minut na to začne vysávat celý byt i když na to měl celý den. Chceme si uvařit večeři a on zrovna musí jít s náma do kuchyně a začít tam překážet. Zní to jako banalita, ale je to každý den něco, s tou kuchyní je to prakticky každý den. Často si do bytu bez našeho dovolení berou návštevy a dělají do noci bordel. Několikrát jsem ho slyšel jak sprdnul moji přítelkyni kvůli úplné blbosti a chtěl jsem mu něco říct, ale přítelkyně mě vždy zarazila, že je to zbytečné a akorát bude pak dělat zle.
Posledně seřval přítelkyni, protože večer kouřila na terase a nevěděla, že má v noci pršet, tak neuklidila židli. I když řekla, že nevěděla, ze má pršet, tak se do ni obul, že je neschopna a byl vážně hnusný. Od té doby si hlídá, kdy je přítelkyně na terase a před deštěm jí jde vždycky říct, aby sklidila židli. To už pro mě byla poslední kapka a od té doby s ním odmítám komunikovat. Vždy ho jen ze slušnosti pozdravím. Do pŕítelkyně pořád šije a ona před nim chodí se svěšenou hlavou a za ty jeho tupé poznámky se mu ještě omluví. Přítelkyně sama začala, že se přestěhujeme hned jak dokončí ročník, že jí nikdy takhle nesral, protože většinu času byla u mě. Dříve jsem bydlel v najmu a přítelkyně za mnou jezdila.No a teď má být slezina s příbuznými, kam samozřejmě pojede i bratr se svojí přítelkyní a moje přítelkyně se mě zeptala, jestli pojedu za mými rodiči nebo chci zůstat doma. Že mě tam nechce tahat, když pojedou i oni. Mě se to popravdě dost dotklo, protože se mě nezeptala, jestli tam chci jet. Dříve jsem na sleziny jezdil. Ona to bere tak, že když se nebavim s jejim bratrem, tak tam automaticky nechci jet, protože se tam baví všichni se všema. Teď nevim, jestli mám byt na pritelkyni naštvaný nebo jak mám reagovat, že mě takhle vystrčila. A vůbec jsem to od ní nečekal. S bratrem jsem se nikdy oficiálně nechytnul, nikdy jsem mu nic neřekl, i když jsem už tak 50× chtěl, takže to, že by se bála, že budu dělat ostudu a budeme se hádat opravdu nehrozilo.
Názory, rady?

Donnerwetter!
:cert: Uvažuj o bezhlučné vraždě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box