Přítelova babička

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
becky87
23.8.13 22:41

Necetla jsem diskusi.

1- pes- zacni se o ne starat, poradne je vykoupej, vydrhni, odbles, ostrihej, zavez jje naockat k veterinari a nakonec treba budes mit jeste mazlicka.Ruku k dilu dcerenko :palec:

2. Spolecne souziti- neprijde mi nic tak hrozneho co popisujes.Logr od kafe liju i ja do hajzlu, vana je poskrabana hned a mit a nemit strechu nad hlavou nese urcita omezeni. ;)

• Upravit
K-Black
23.8.13 22:41
@novo123 píše:
kočko, přiznej se, že jsi moje tchýně!!! Prostě jsi tu situaci dokonale vystihla :palec:

určitě ne, syn právě studuje bibli ve svém pokoji a děvče jsem mu ještě nenašla.

• Upravit
K-Black
23.8.13 22:42
@Bábrdl píše:
Hele, já bych prostě svoji babičku do situace, kdy jí padá barák na hlavu a její jedinou šancí je důchoďák nedostala. Prostě bych to tak daleko zajít nenechala. Je spousta rodin, kde by místo lifrování báby do starobince vzpomněli na buchty s mákem, pohádky na dobrou noc, natáhli modráky a šli podříznout základy a vyměnit okna. Ne proto, že ten dům jednou zdědí, ale proto, aby babičce pomohli.

Poznámka o tom, že starat by se měli děti a ne vnuci mi připadá tak hloupá, že moc nevím, jak na ni reagovat. Snad jen tím, že pokud máš pocit, že se starat nemusíš, neměl bys ani brát a na tu nabídku měl tedy dotyčný, co si myslí, že se starat nemusí, odvětit, „ne babi, dům prodej a za ty peníze si hezky a pohodlně dožij“.

Nicméně, to je věc přítele, nikoliv zakladatelky, kterou zaslepila vidina baráku zadarmo tak, že kompletně potlačila pud sebezáchovy a šla těhotná bydlet k babičce, tchyni a psům.

hezky napsané.

• Upravit
novo123
23.8.13 22:43

Zakladatelko, chápu tvoji frustraci, ale když se tak zamyslím nad staršími lidmi v mém okolí, asi se to dalo čekat. Moje sestřenice se např. rozvedla a neměla kam jít s malým synem, ale do baráku s naší babi prostě jít nechtěla, věděla, že by to vypadalo podobně, možná ještě hůř :nevim: Nelitujte peněz a odejděte. Já bojuju s tchýní a to jsem s ní nikdy nebydlela a pár dní, kdy ji nevidím, je jako balzám na nervy. Do takové situace bych se z porodnice vracet nechtěla, bude to pořádně na budku :nevim:

• Upravit
12003
23.8.13 22:43

@K-Black :mrgreen: Ty jo docela by mě zajímalo co ti nakonec přivede domů.. Ale fakt bych ti přála aby to aspoň nemělo natřikrát propíchnutej nos.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
novo123
23.8.13 22:45

@Bábrdl A co je tak špatně na tom, že by babička barák prodala a z těch peněz by krásně dožila? Nějak ten argument nechápu. Mě to přijde jako dobrej nápad :nevim:

• Upravit
K-Black
23.8.13 22:46
@ppalea píše:
@K-Black :mrgreen: Ty jo docela by mě zajímalo co ti nakonec přivede domů.. Ale fakt bych ti přála aby to aspoň nemělo natřikrát propíchnutej nos.. :mrgreen: :mrgreen:

to jsi hodná :kytka: máš dceru? mám tu ještě jednoho syna :think:

• Upravit
novo123
23.8.13 22:47
@K-Black píše:
určitě ne, syn právě studuje bibli ve svém pokoji a děvče jsem mu ještě nenašla.

máš parádní smysl pro humor :palec:

• Upravit
12003
23.8.13 22:48

@K-Black Počkej do března dám echo co se z toho vylouplo a když tak je rovnou zasnoubíme.. :D Malej je blond takže holka když tak určitě bude taky.. :mrgreen:

• načítám...
36556
23.8.13 22:49
@novo123 píše:
@Bábrdl A co je tak špatně na tom, že by babička barák prodala a z těch peněz by krásně dožila? Nějak ten argument nechápu. Mě to přijde jako dobrej nápad :nevim:

Mně to taky připadá jako dobrej nápad, zvláště v některých rodinách. Přinejmenším by měla na dobrý pečovatelský dům :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

Rozhodně lepší, než ten dům, s nímž mi z dobroty srdce nepomohl, cpát vnukovi a jeho labilní slečně. :cert:

• načítám...
K-Black
23.8.13 22:50
@ppalea píše:
@K-Black Počkej do března dám echo co se z toho vylouplo a když tak je rovnou zasnoubíme.. :D Malej je blond takže holka když tak určitě bude taky.. :mrgreen:

kolik je malýmu, mám i dceru :think: a k zeťáčkovi budu stejně pozorná jako ke snaše.

• Upravit
12003
23.8.13 22:50

@Bábrdl krásně řečeno

• načítám...
102087
23.8.13 22:51
@novo123 píše:
@Bábrdl A co je tak špatně na tom, že by babička barák prodala a z těch peněz by krásně dožila? Nějak ten argument nechápu. Mě to přijde jako dobrej nápad :nevim:

Já jsem nepochopila, že by na tom bylo něco špatně, ale že ji to měl syn/vnuk nabídnout, pokud se nechce starat.

• načítám...
12003
23.8.13 22:52

@K-Black rok a 7 měsíců.. Ty jo to bych se aspoň mohla vyprdnout na výchovu když by měl takovou hodnou tchýni co se o něj se vší láskou postará.. :palec: Jupí odpadá mi 20 let dřiny.. :mrgreen:

• načítám...
Kyarra
23.8.13 22:55

@Bábrdl Tak pokud jsem to správně pochopila, tak zakladatelka je „pouze přítelkyně vnuka“ a do toho bydlení šla s tím, že barák bude v brzké době prázdný (což bylo samozřejmě dost naivní, ale už se stalo). Ty jsi z ní málem udělala vypočítavou mrchu, co chtěla zadarmo barák a vyštvat babku do domova. A ano, myslím si, že v první řadě se mají starat o rodiče děti a ne vnuci (pokud to jde). Také zde zakladatelka vůbec nepsala, jak se k tomu všemu staví ten její přítel, protože je to především jeho záležitost. Mě je jí prostě líto, protože ona se holt přistěhovala, je těhotná a neví, co teď. Tak proč hned nazývat někoho labilním a psát něco o vysávání a odkopávání? :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová