Přítelovo matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13048
17.6.18 18:17
@SlečnaDahlia píše:
Informace o tom, že dělá noční teď, když má prázdniny? To by mě taky hodně zajímalo, co časově nevychází… 8o

Přečti si to v kontextu s tím prvním příspěvkem. Prostě doplňuje informace tak, aby z toho vyšla dobře ona a ty informace se dohromady rozhodně neposkládají tak, aby bylo možné, že by pracoval celý týden na nočních a zároveň tak dlouho neměl školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.6.18 18:19

@SlečnaDahlia
Ona mu čte poštu, rozbaluje i poukázky do globusu :D Kvůli tomu si dává pryč trvale bydliště, s tím má taky problém, že technickou na auto budem dělat u nás, že si tady chce mít obvodního doktora, protože už xkrat byl problém, že potřebuje k doktorovi, a má ho daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.6.18 18:26
@Sany80s píše:
Přečti si to v kontextu s tím prvním příspěvkem. Prostě doplňuje informace tak, aby z toho vyšla dobře ona a ty informace se dohromady rozhodně neposkládají tak, aby bylo možné, že by pracoval celý týden na nočních a zároveň tak dlouho neměl školu.

@Sany80s
Jezisi, to snad není možné, já jen doplňuji, co ty si evidentně nepochopila, já nemůžu za to, ze je toho tak moc. Takže znova, pro tebe, protože všichni to chápou.
PŘÍTEL STUDUJE, PRÁZDNINY MÁ OD ČERVNA DO PŮLKY ZÁŘÍ, PŘES TU DOBU PRACUJE SE MNOU, MÁME NOČNÍ. JINAK PRACUJE PŘES DEN, ODPOLEDNE; PAR DNŮ V TÝDNU. JEDINÁ ZMĚNA OPROTI BYDLENÍ U RODIČŮ JE, ZE PRACUJE PAR DNI V TÝDNU PŘES ŠKOLU, PŘES PRÁZDNINY PRACOVAL NORMÁLNĚ, AKORÁT TAM U NICH.
Už se chápeme? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.18 18:47

Jenom dotaz mimo…co to je…,, Přítelovo mamka" snad přítelova mamka…tady toto slyším všude…Tadeáškovo křtiny…Martinovo lednička… pro Boha, rve to uši 8o

• Citovat
  • Upravit
37
17.6.18 18:50

Tady u nás hovorově přítelovo matka, či matka přítele, ale ano, mate pravdu, psát někam jinam než zde, určitě to napíši jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.6.18 18:51
@Anonymní píše:
Jenom dotaz mimo…co to je…,, Přítelovo mamka" snad přítelova mamka…tady toto slyším všude…Tadeáškovo křtiny…Martinovo lednička… pro Boha, rve to uši 8o

Tomu se říká západní Čechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
17.6.18 18:53

@messinaa Klid, to je tim, ze Sany netuší, ze VS studenti maji uz v cervnu volno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.6.18 18:54

@Tiffany1
Já nevím, mám napsat přesný datum? Nebo poslat odkaz na stránky školy, nebo co se po mne sakra chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
17.6.18 18:55

@messinaa No, všechny zkousky, započty, kredity, vyfoceny index a rozvrh na dalsi semestr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
17.6.18 18:57

BTW: At ti tu neplevelim, myslim, ze by si mel dupnout hlavne přítel. Rict:”Ok, nechceš me videt, kdyz u tebe nebudu spat, tak ja neprijedu.” Je treba nastavit mantinely, aby bylo videt i směrem v komunikaci k rodičům, ze uz je dospěly. Jinak to nikdy nebude jiné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.6.18 19:04

@Tiffany1
Jo, asi to jinak nepůjde. On zástava stejný názor ale problémy proste neumí řešit, když jsme spolu dřív neco řešili, tak se raději zavřel do ložnice a čekal až to přejde :mrgreen:
Teď už jsem řekla, ze pokud neřekne nic on, udělám to já, stejně ziju s nim, ne s ni, ale chci aby to věděla od nej, protože názor máme stejný oba, ne ať vypadam, ze jsem ho k tomu donutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
17.6.18 19:05

To je rodinka - matka fúrie a synáček feťák. Nic holka zlatá, bič a pryč, protože tohle se NIKDY NIKDY NIKDY nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.6.18 19:08

@Huk
Chlap se srovnal, sám ví, že jakmile ještě jednou tak jde, ale matce to říct asi nemůžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
17.6.18 19:32

A nevadí spíš mamince, že ho málo vidí? Jak často tam jezdíte? Protože píšeš, že mu je 21, dnešní běžný vš student v 21 letech obvykle bydlí na koleji a domů jezdí každý víkend :) Jinak co chci říct, měla jsem spolužáky, kteří na vš pracovali, ale taky spolužáky, jejichž rodiče si to nepřáli a chtěli, aby se soustředili opravdu na studium s tím, že dostali peněz, kolik potřebovali. Každý to má prostě jinak. Maminka si asi nemůže zvyknout na to, že je dospělý (respektive si nestihla zvyknout), je to pro ni možná velká změna. Ale upřímně nechápu, co by vám udělalo, kdybyste občas u rodičů zůstali na noc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.6.18 19:33
@messinaa píše:
@Huk
Chlap se srovnal, sám ví, že jakmile ještě jednou tak jde, ale matce to říct asi nemůžu :lol:

Podle mě to jeho chování bylo jen výsledkem „výchovy“ matky a myslím si, že když od ní bude v bezpečné vzdalenosti, tak se to nebude opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová