Přítelovo matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
18.6.18 12:08

:nevim: Podle me nic tak strasnyho neudelala. Z přítele se stal chlap a znam spoustu lidi, co jako mladí experimentovali s drogami a dneska jsou z nich plnohodnotní členové společnosti, co chodí do práce, plati dane, maji rodiny, a na svoje mladí uz si ani nevzpomenou. Proste chce vedet, jak ma vysvětlit tchýni, ze ted je žena c.1 ona a ne maminka. Kdyby si to všechny matky uvedomovaly, ze by jednou z těch jejich mazanku mel vyrůst chlap, co se dokáže postavit na vlastni nohy, nebylo by okolo tolik nepouzitelnych trotlů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
18.6.18 12:35
@Sany80s píše:
Nějak ti to časově nevychází.
… pvi: na vs zacinaji prazdniny jiz v cervnu, pro ty chytrejsi v kvetnu a konci v rijnu… kdyz uz potrebujete byt „chytra“, tak si overte realitu at tu nevypadate jak hlupak :-))) ntb. ja od 15ti taky pracovala a nemyslim, si ze je to chyba rodicu, naopak, spis vase prispevky mi prijdou, ze vasi vam toho do vinku moc nedali., napsat nekomu, komu umrela mama (a i kdyby neumrela), ze je chyba rodicu, ze si dite jde v 15ti privydelat, muze jen stoupa.

me kdyby se syn choval jak popisuje autorka, tak za takovouto slecnu budu jen a jen rada …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
18.6.18 12:41
@Tiffany1 píše: :nevim: Podle me nic tak strasnyho neudelala. Z přítele se stal chlap a znam spoustu lidi, co jako mladí experimentovali s drogami a dneska jsou z nich plnohodnotní členové společnosti, co chodí do práce, plati dane, maji rodiny, a na svoje mladí uz si ani nevzpomenou. Proste chce vedet, jak ma vysvětlit tchýni, ze ted je žena c.1 ona a ne maminka. Kdyby si to všechny matky uvedomovaly, ze by jednou z těch jejich mazanku mel vyrůst chlap, co se dokáže postavit na vlastni nohy, nebylo by okolo tolik nepouzitelnych trotlů. :roll:

jejej, presne toto jsem chtela napsat, mam uplne stejny nazor, jako vy. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
18.6.18 12:44
@Vosma29 píše:
@SlečnaDahliaNo pokud by na něj zakladatelka netlačila tak by se zavřel a počkal by až bude klid. Navíc na zakladatelce je vidět že se nechce vůbec ničemu přizpůsobit ono je to pak těžký. Tím neříkám, že ta matka je v pořádku. Já tam bohužel slyším to já já já

Ale ona,situaci popsala dobře …mají.doma závazky,takže časté přespavání není možné ,přesto jezdí na návštěvu ,ale maminka s tím má problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
18.6.18 12:52
@messinaa píše:
@ElisC
Tak pozor, možná budete brzy označena za lhářku, protože lidi co pracují od patnácti jsou evidentně srovnatelní s jednorožci, taky neexistují… :D

Moje děti taky chodily na brigády uz na střední ,nevím co je na tom divneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
18.6.18 12:53
@markytka3 píše: … pvi: na vs zacinaji prazdniny jiz v cervnu, pro ty chytrejsi v kvetnu a konci v rijnu… kdyz uz potrebujete byt „chytra“, tak si overte realitu at tu nevypadate jak hlupak :-))) ntb. ja od 15ti taky pracovala a nemyslim, si ze je to chyba rodicu, naopak, spis vase prispevky mi prijdou, ze vasi vam toho do vinku moc nedali., napsat nekomu, komu umrela mama (a i kdyby neumrela), ze je chyba rodicu, ze si dite jde v 15ti privydelat, muze jen stoupa.me kdyby se syn choval jak popisuje autorka, tak za takovouto slecnu budu jen a jen rada …

Chyba rodičů není, když si v 15ti člověk přivydělá, ale když se v 15 musí živit sám ;) A já bych zase doufala, že si moje dítě, které ještě v 21 letech studuje nenajde někoho, kdo bude mít problém u mě občas přespat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
18.6.18 12:55
@Pomka píše:
Chyba rodičů není, když si v 15ti člověk přivydělá, ale když se v 15 musí živit sám ;) A já bych zase doufala, že si moje dítě, které ještě v 21 letech studuje nenajde někoho, kdo bude mít problém u mě občas přespat :jazyk:

To už neovlivnis…je třeba to respektovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
18.6.18 13:13
@Venetia píše:

bohuzel, mnoho matek se dnes chova, jak matka dotycneho studenta a ocividne i zde dle prispevku prispevatelek, je jich v teto diskusi plno. bohuzel, co mam zkusenost, tak takovyto chlapi, jak se vyskytne sebemensi problem v rodine, utikaji za matinkou a tak je s otevrenou naruci vita doma, misto aby jej poslala „problem“ vyresit. … a na konci pak byva vetsinou rozvod :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
18.6.18 13:14
@Venetia píše:

Samozřejmě to neovlivníš… ale chtěla jsem v této diskuzi říct, že dokážu jeho mámu svým způsobem pochopit. Já taky měla v 21 dloholetého přítele, oba dva jsme studovali vš, každý jsme bydleli u rodičů a taky jsme si přivydělávali při škole.

Jsou lidi, kteří v 21 mají vlastní rodinu, děti (jak tu někdo psal), ale jsou lidi, kteří ve stejným věku ještě studují a není třeba někam „pospíchat“. Kluk je druhým/třetím rokem na škole, najednou přítelkyně, se kterou se sestěhuje, peníze nechce, chodí dělat, magisterský má v plánu dálkově, na návštěvy omezeně, protože mají zvířata… jako ok, ale jak říkám, dokážu se vžít i do tý mámy. Proto jsem psala, že nechápu, proč by měl být problém rodičům občas vyhovět a přespat tam, ať si máma syna užije aspoň jednou měsíčně celý víkend :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.18 13:19

@inkakřivák
Tebe už mám ale opravdu dost. V životě si mne neviděla, a jen tak, protože se ti chce, tak mi tady budeš zasirat diskuzi tím, jak lzu. Takže podle tebe jsou jen lidi co měli na růžích ustláno? Nebo soudíš podle tebe, protože ty bys to nezvládla?
Nikde jsem netvrdila, že mi nikdo za čas nepomohl, ani že jsem platila sama nájem bytu, jen jsem se živila bez pomoci rodičů, ale taky třeba existují studentské byty, kde platíš nájem okolo dvou tisíc, jako jsem pak třeba bydlela já.
A socialka? Prosím te, když te nikdo neudá, jak by na mne asi přišli? Myslíš, že socialka chodí ke každému rodiči domu, jestli jim tam dítě bydlí? :mrgreen:
A nakonec mi vysvětli, proč bych si doprdel* vymyslela? Co bych z toho měla? Ptala jsem se na tema, které s přítelem resime, kdybych chtěla nějaký litování, nebo nevím co ty si myslíš, asi bych založila jinak znejici tema, než je přítelova matka, nemyslíš? :D
A to, ze tady naznačuješ, ze jsem si pokud je to pravda, vydelavala jako slapka? To nemyslíš vážně? Co ty jsi za člověka? Ty si fakt myslíš, že aby holka mohla tak nějak žít, tak musí šlapat, když je mladá? :potlesk: Tak ty si dobře mimo.
Dělala jsem spoustu věcí, ale rozhodne bych se nesnizila k tomu, jit šlapat, to ti zarucuju. Možná stačí něco málo umět, v nějakém oboru, kterému jsem se dřív věnovala a nebo se proste snažit a dřít.
A ze bych si nenašla takového přítele, kdyby moje minulost byla, jaká říkám? :D
Jasne.
Tak ti muzu povědět další pribeh, ať můžeš zase psát, jak hrozne si vymyslim.
Můj přítel, se kterým jsem byla predtim, ze začátku vypadal jako dříč, s těžkou minulosti, problémy v rodině, žil sám, když vyprávěl o svém životě, nechapala jsem, jak to zvládl, po čase se nastěhoval k nám do bytu, kde jsme bydlely s kamarádkou, protože mu končila smlouva na jeho bytě a už mu ji pronajímatel neprodlouzil. A byl skvelej, pomáhal nám s opravami doma, se zviraty, opravdu jsme si rozuměli, všichni okolo z nej byli nadšeni, chodil mi pomáhat do práce… No a po čase se začali objevovat nesrovnalosti, ostatní si začali všímat, ze asi ne vše co říká, je pravda. A já, opravdu zamilovaná, jsem to neviděla. Začal se dohadovat s moji kamarádkou, a nakonec jsme se museli přestěhovat. Pořád mi přišel jako nejlepší chlap na světě a že mu akorát všichni křivdí. Peněz moc nemel, ale kdo v našem věku ano, takže jsem cely pronajem zařizovala já s další moji kamarádkou. Nastěhovali jsme se, on často nebyl doma, najednou mi přátele začali rikat, ze ho s moji kamarádkou, se kterou jsme byt zarizovaly, začali vídat. A já ho s ni pak nasla doma, když jsem přišla z práce. Rozešli jsme se, já zjistila, ze ony nesrovnalosti, byli celou dobu neskutečné lži.
Chlapec dluzil přes 3 miliony korun, v osmnácti si půjčil par set tisíc na auto, nesplacel. Kradl v práci, kdekoliv kde dělal, proto nikde nevydržel, kradl i v prvním bytě moji kamarádky… Lhal ve všem, co mi kdy řekl. Měl dvouletou dcerku o kterou se nestaral, byla to totální krysa.
A tenhle kluk nám všem připadal, jen jako ze se mu život bezdůvodně mstí.
Takže můj současný přítel je i se svoji minulosti poklad, protože poznal o čem je život, a je to pro mne opravdu opora.
A asi si nevybirame koho milujeme, i když nebyl ideální partie, proste to tak bylo, a zkusili jsme, jestli spolu dokazem žít a nějak se sehrát, a hele, ono to vyšlo.
Takže co, ještě něco? S čím prijdes teď? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
18.6.18 13:23
@markytka3 píše:
bohuzel, mnoho matek se dnes chova, jak matka dotycneho studenta a ocividne i zde dle prispevku prispevatelek, je jich v teto diskusi plno. bohuzel, co mam zkusenost, tak takovyto chlapi, jak se vyskytne sebemensi problem v rodine, utikaji za matinkou a tak je s otevrenou naruci vita doma, misto aby jej poslala „problem“ vyresit. … a na konci pak byva vetsinou rozvod :-(((

tomu verim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
18.6.18 13:24
@Pomka píše:
Samozřejmě to neovlivníš… ale chtěla jsem v této diskuzi říct, že dokážu jeho mámu svým způsobem pochopit. Já taky měla v 21 dloholetého přítele, oba dva jsme studovali vš, každý jsme bydleli u rodičů a taky jsme si přivydělávali při škole.Jsou lidi, kteří v 21 mají vlastní rodinu, děti (jak tu někdo psal), ale jsou lidi, kteří ve stejným věku ještě studují a není třeba někam „pospíchat“. Kluk je druhým/třetím rokem na škole, najednou přítelkyně, se kterou se sestěhuje, peníze nechce, chodí dělat, magisterský má v plánu dálkově, na návštěvy omezeně, protože mají zvířata… jako ok, ale jak říkám, dokážu se vžít i do tý mámy. Proto jsem psala, že nechápu, proč by měl být problém rodičům občas vyhovět a přespat tam, ať si máma syna užije aspoň jednou měsíčně celý víkend :nevim:

ja to pochopila , ze kvuli praci ..nocni ..problem jet takovou dalku , I na penize to bude narocnejsi a kvuli zviratum, ktere nemuzou zustat sami doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.18 13:24

@Pomka
Užije cely víkend?
Prijedeme tedy řekneme v sobotu na obed. Jsme s rodiči do večera, kdy oni odcházejí pryč, dělat nějaké koníčky. Celou dobu mezi tím, s námi nijak nekomunikují, pouze po větách, nepovidaji si s pritelem, nedělali to prý nikdy. A pak tam spime a ráno okolo deváté jedem domu. Matce jde jen o tu noc. Čas kdy by mohla byt se synem ji to nenavysi, protože spí. S tím ale problém neměla. Má problém s tím, ze tráví čas se synem stejný, ale on chce spát u sebe doma! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.18 13:27

@Venetia
Přesně tak. Navíc neustále shánět hlídání pro dva psy, z toho jeden opravdu komplikované povahy, přes 50kg, rozhodne nevyjde s každým a jen tak někdo ho vencit nemůže… :think:
Krmit kočky, mys, agamu, rybu… To je na to, někomu platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
18.6.18 13:27
@markytka3 píše: … pvi: na vs zacinaji prazdniny jiz v cervnu, pro ty chytrejsi v kvetnu a konci v rijnu… kdyz uz potrebujete byt „chytra“, tak si overte realitu at tu nevypadate jak hlupak :-))) ntb. ja od 15ti taky pracovala a nemyslim, si ze je to chyba rodicu, naopak, spis vase prispevky mi prijdou, ze vasi vam toho do vinku moc nedali., napsat nekomu, komu umrela mama (a i kdyby neumrela), ze je chyba rodicu, ze si dite jde v 15ti privydelat, muze jen stoupa.me kdyby se syn choval jak popisuje autorka, tak za takovouto slecnu budu jen a jen rada …

prázdniny? :think: my v té době mívali zkouškové, což bych k prázdninám zrovna nepřirovnávala, neb se muselo makat víc než za celý semestr dohromady, ale asi je to různé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová