Pro muže - porucha plodnosti

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6185
9.8.17 20:42
@admin píše:
Zdravím,
smazala jsem off topic příspěvky, diskuze může zase nerušeně pokračovat. :) Provokující uživatelku jsem blokovala.Klidné diskutování a hezký večer :)
admin Monika

A čím jako provokovala?? 8o Byl to názor pane bože???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
9.8.17 22:26

Který inteligentní tentononc tu práská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.8.17 22:29
@Lumius píše:

já ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.8.17 22:31
:zed:
@admin píše:
Zdravím,
smazala jsem off topic příspěvky, diskuze může zase nerušeně pokračovat. :) Provokující uživatelku jsem blokovala.Klidné diskutování a hezký večer :)
admin Monika

proč nenapíšete KDO a CO dělal? Vždyť je tady klid. Běžte se podívat jinam :roll: Zase téma, které vadí, tak o čem se můžeme bavit? O počasí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.8.17 22:33
@M_Vladim píše:
Já nic nehlásil… 8o

8o Já taky koukám jak brko
Toto nemám ráda, admina sem vtrhne cosi napíše, není jasné kdo jí vadí a nazdar. Nestojíme ani za pár slušných slov. Vlastně oni komunikují jen s někým. Blogerka Monika :zed:

Příspěvek upraven 09.08.17 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
9.8.17 22:35
@Lumius píše:

Se tak někdo přizná, že? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
9.8.17 22:39
@mmch píše:
Se tak někdo přizná, že? :think: :mrgreen:

Občas jen žasnu 8o :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
9.8.17 22:42
@Lumius píše:
Občas jen žasnu 8o :zed: :zed: :zed:

Hlavně, že to smazali.. Nechápu proč. Bylo to normálně k tématu. Jen nepsaný jak z učebnice… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.8.17 23:09
@admin píše:
Zdravím,
admin Monika

@admin
Pokud Vam prisly priapevky Buci provokujici, mely by jste BANovat me a vratit Bucu, mely jsme sazku a prohozene nicky ;) Tak prosim o napravu. Me bloknete a Bucu vratte. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
13.8.17 01:47
@misi11 píše:
@admin
Pokud Vam prisly priapevky Buci provokujici, mely by jste BANovat me a vratit Bucu, mely jsme sazku a prohozene nicky ;) Tak prosim o napravu. Me bloknete a Bucu vratte. Dekuji :kytka:

asi nevyhoví, kašlou na všecko, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36686
10.3.18 15:17
@M_Vladim píše:
Tak ta směs na sperma ještě jednou:
Nečekejte zázrak, ale zvýšení objemu na 120 - 200 %.
Je to individuální. Účinek se projeví asi za dva týdny.

L-Arginin 2 x denně 1000 mg, což ne každý žaludek snese (lépe k jídlu).
lecitin, denně 2000 - 2500 mg - nepřekračujte dávku
1×1000 mg vitamin C se zpožděným uvolňováním po ránu
zinek 40 - 50 mg za den - nepřekračujte dávku jinak vám bude zle a to i se zpožděním několika dnů (může být i ve směsi s vitaminem C)
vitamín E 1×100 mg tocoferolu
3 litry vody denně, přičemš se kafe nepočítá, je za 0 l vody.
pygeum (výtažek z kůry Pygeum africanum - slivoň africká) U nás je to dostupné v přípravcích na prostatu (např. diprostan).

Příspěvek upraven 08.10.17 v 22:49

Jen by mě zajímalo, jestli někdo vyzkoušel a jestli pomohlo.
Klidně anonymě, jde jen o výsledek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36686
13.9.18 12:37

Jsem byl tázán, co jako já a tak… :oops: :oops: :oops:
Hypogonadie. Ačkoliv jsem chodil na urologii, na sexuologii mě neposlali, dožádal jsem se sám. :cert:
Tam mi sdělili, že jsem přišel pozdě, ale přesto mi nasadili léčbu testosteronem. :zed: Děkuji nyní již zesnulé Dr. Pondělíčkové (http://www. sexuologickaspolecnost. cz/…927-2016-930).
Hledat s tím, co jsem od osudu obdržel, partnerku - bomba! :roll: :pocitac:
První dítě IVF (ISCARE), po dalších třech letech a léčbe mesterolonem, normálně. Před více než dvaceti lety bylo IVF celkem rarita. :roll:
Nicméně nějaké důsledky zůstaly. Hruškovitá figura (tuk zadek - stehna, velký sklon k tloustnutí ). Penis mám trochu podměrečný a musím užívat testosteron, když chci mít normální hladiny. :pocitac:… Ten teď, pro ústní podání, není. Ani mesterolon, který by možná stačil a hlavně by pomohl spousě dalších mužů. Ten už vůbec. :cert:
Pro své zkušenosti válčím za chlapy, z nichš někteří to ani nechtějí slyšet, natož zvednout hlas, nebo ruku. 8) :cert:
Tady jsem proto, že jsem hledal rady - manželka se pátým rokem nelehce, ale úspěšně léčí na rakovinu prsu - viz deníčky. :oops: :mavam: :kytka:

Příspěvek upraven 20.04.23 v 11:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.9.18 20:42

M Vladim - zdravím, máš konkrétní tip třeba na výrobce l-argininu? Někde jsem četl, že není produkt, jako produkt a obal snese vše.
Rád bych vyzkoušel ten Tvůj elixír. (Snad nevadí, že Ti tykám)
Jde o to, že jsem s přítelkyní cca 6let a je nám dost přes 30. Nikdy jsem neměl potřebu mít děti, ale vždy jsem říkal, že pokud to přijde, nebudu se tomu bránit a budu rád a obdobně to měla i ona. Jenže jak jde čas, tak všude okolo se rodí jedno dítě za druhým a byť jsme už dost zpohodlněli, tak se stále dokola oběvuje otázka, zda-li bychom toho jednou nelitovali.
Vynechám tu omáčku okolo. Je mi jasné, že zřejmě nastane den, kdy budu muset na spermiogram z kterého mám celkem dost obavu. Posledních 7let, kdy jsem přešel z terénu do kanclu, na mě taky zanechalo následky. Neustále u pc, permanentně ve stresu, domů chodím vyšťavený, figura se roztekla, popek narostl i libido prudce kleslo. Nu prostě se už necítím jako ve 20ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
25.9.18 08:22
@nounejm píše:
M Vladim - zdravím, máš konkrétní tip třeba na výrobce l-argininu? Někde jsem četl, že není produkt, jako produkt a obal snese vše.
Rád bych vyzkoušel ten Tvůj elixír. (Snad nevadí, že Ti tykám)
Jde o to, že jsem s přítelkyní cca 6let a je nám dost přes 30. Nikdy jsem neměl potřebu mít děti, ale vždy jsem říkal, že pokud to přijde, nebudu se tomu bránit a budu rád a obdobně to měla i ona. Jenže jak jde čas, tak všude okolo se rodí jedno dítě za druhým a byť jsme už dost zpohodlněli, tak se stále dokola oběvuje otázka, zda-li bychom toho jednou nelitovali.
Vynechám tu omáčku okolo. Je mi jasné, že zřejmě nastane den, kdy budu muset na spermiogram z kterého mám celkem dost obavu. Posledních 7let, kdy jsem přešel z terénu do kanclu, na mě taky zanechalo následky. Neustále u pc, permanentně ve stresu, domů chodím vyšťavený, figura se roztekla, popek narostl i libido prudce kleslo. Nu prostě se už necítím jako ve 20ti.

já měl L-Arginin od fitness autority. Podle mě jsou všechny stejné, pokud to neobsahuje něco navíc. Já bral 5-10g před cvičením. Na libido to určitě má velký vliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36686
25.9.18 08:45
@Havran007 píše:
já měl L-Arginin od fitness autority. Podle mě jsou všechny stejné, pokud to neobsahuje něco navíc. Já bral 5-10g před cvičením. Na libido to určitě má velký vliv :)

5 - 10 gramů? To už je slušná porce!
Jinak si myslím totéž: pokud je tam L-Arginin, tak ten je stejný. Jenom pozor, podívat se pořádně na balení. Některé kšefty prodávají 500 mg za stejnou cenu jako 1000 mg, člili dvakrát tak draho. O Arginmaxu snad ani mluvit nebudu, musel bych se rozčílit (cena). Maximálně ještě ten L-Citrulin navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí