Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Něco nepochybně zabralo, zkušenosti jsou jednoznačné. Platí to i v případě léčby zánětu. ![]()
A přesně - ten výzkum … ![]()
Na emiminu jsem našel ještě tento příspěvek - Pojednává to o účincích nějakého prostředku, který se dá sehnat jen v Rusku - SPERMAKTIN - Ale po prohlédnutí složení přípravku to obsahuje l-karnitin v různé formě + fruktózu a vit.C.
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
@jack.am píše:
Na emiminu jsem našel ještě tento příspěvek - Pojednává to o účincích nějakého prostředku, který se dá sehnat jen v Rusku - SPERMAKTIN - Ale po prohlédnutí složení přípravku to obsahuje l-karnitin v různé formě + fruktózu a vit.C.
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
Když to jde sehnat jen někde - „jen u nás“, jen v tramtárii … tak je to 100% tahák na peníze, nebo i něco horšího. Byť to vypadá sebelíp, nebral bych to. ![]()
Já se chystám poprvé na spermiogram příští týden a vůbec z toho nemám dobrý pocit.
Trochu mě těší to, že vzorek musím pořídit doma a do hodiny dovézt na pracoviště, ale na druhou stranu si říkám, že vzorek pořízený přímo v místě odběrů by mohl mít lepší výsledky, než když s ním pojedu půl hodiny do vedlejšího města.
@nounejm píše:
Já se chystám poprvé na spermiogram příští týden a vůbec z toho nemám dobrý pocit.Trochu mě těší to, že vzorek musím pořídit doma a do hodiny dovézt na pracoviště, ale na druhou stranu si říkám, že vzorek pořízený přímo v místě odběrů by mohl mít lepší výsledky, než když s ním pojedu půl hodiny do vedlejšího města.
Ahoj všichni !
Obnovuji konverzaci a docela by se tu hodily nějaké novinky !
![]()
Manželovi jsem koupila FertilON forte (doufám, že se tady mohou psát názvy doplňků), tak jsem zvědavá na účinky. Také obsahuje L-Arginin a L-Carnitin.
Zkušenost asi nikdo nemá, že? ![]()
Tak já si dnes přinesl výsledky spermiogramu a mám z toho rozporuplné pocity. Závěr zprávy zní: „Snížená plodnost, oplodnění partnerky však nejde vyloučit.“ Sestřička vypadala optimisticky, partnerka má být komplexně vyšetřena a já mám jít na opakovaný spermio za 3 měsíce. Bohužel jak moc je to na houby netuším (v těch termínech se nevyznám), tak asi budu muset počkat na verdikt lékařky mé přítelkyně. Takže 3 měsíce se budu pokoušet o nějaké zlepšení. ![]()
@nounejm píše:
Tak já si dnes přinesl výsledky spermiogramu a mám z toho rozporuplné pocity. Závěr zprávy zní: „Snížená plodnost, oplodnění partnerky však nejde vyloučit.“ Sestřička vypadala optimisticky, partnerka má být komplexně vyšetřena a já mám jít na opakovaný spermio za 3 měsíce. Bohužel jak moc je to na houby netuším (v těch termínech se nevyznám), tak asi budu muset počkat na verdikt lékařky mé přítelkyně. Takže 3 měsíce se budu pokoušet o nějaké zlepšení.
Tak to vůbec není beznadějný! ![]()
Mě doktorka řekla, že další mimčo taky jedině přes IVF … kecala.
![]()
M Vladim: Velice děkuji za pozitivní reakci, protože jsem z těch výsledků vůbec neměl dobrý pocit. Si říkám, jestli by výsledky nebyly lepší, kdyby netrvalo skoro hodinu, než se vzorek dostal na lékařský stůl, ale teď už je to fuk. ![]()
Nu, budu pokračovat s pojídáním všech těch pilulí a pokusím se upustit od koupání ve vařící vodě a přidám možná i trochu pohybu na čerstvém vzduchu, byť kdo ví, jestli to ještě něčemu pomůže.
A co se týče těch pilulí, tak se přiznám, že jsem ten elixír ochudil o nějakou tu přísadu a možná nějaké malé změny pociťuji, ale může to být jen placebo efekt. ![]()
Každopádně je fajn, že tu člověk najde tak pozitivního člověka s hromadou zkušeností a znalostí. Díky ![]()
A děkuji i za vysvětlení těch mých výsledků ve vedlejším tématu.
Tak jsem četl zajímavý pokec. Že kvalitu spermatu i apetenci ( chuť do díla
) ovlivňuje kvalitní spánek není žádná převratná novinka - to už se ví dlouho. ![]()
Pokec byl ale o tom, jak jsme si umělým osvětlením pokazili noc. A tím pádem za posledních 30 - 50 let postupně zhoršili kvalitu spánku. Že by s tím korespondovalo zhoršené sexuální zdraví jen čirou náhodou?
![]()
Zdá se, že původně poměrně slabý hlas těch, co volali po návratu temnějších nocí má najednou úplně jinou váhu !
![]()