Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
5 - 10 gramů? To už je slušná porce!
Jinak si myslím totéž: pokud je tam L-Arginin, tak ten je stejný. Jenom pozor, podívat se pořádně na balení. Některé kšefty prodávají 500 mg za stejnou cenu jako 1000 mg, člili dvakrát tak draho. O Arginmaxu snad ani mluvit nebudu, musel bych se rozčílit (cena). Maximálně ještě ten L-Citrulin navíc.
Tak já to nebral denně. Vždycky před cvičením na rozažení cév, at se mi nezvedá krevní tlak. Nezávadné by měly být i dávky kolem 20 g. Jinak mě těch 500g stálo kolem 450 Kč.. což je asi stokrát levnější než ten argin max ![]()
tady je pěkné info: http://vitaminy.doktorka.cz/…hach-erekce/
@Havran007 píše:
Tak já to nebral denně. Vždycky před cvičením na rozažení cév, at se mi nezvedá krevní tlak. Nezávadné by měly být i dávky kolem 20 g. Jinak mě těch 500g stálo kolem 450 Kč.. což je asi stokrát levnější než ten argin maxtady je pěkné info: http://vitaminy.doktorka.cz/…hach-erekce/
O trochu vedle:
http://sex-vztahy.doktorka.cz/…-a-plodnost/
Já teď kupuju manželovi Erefit a pomáhá. Sice to dopadlo jen biochemky ale i to je u nás úspěch.
Příspěvek upraven 25.09.18 v 20:06
@Keshi píše:
Holky, já teď kupuju manželovi Erefit a pomáhá. Sice to dopadlo jen biochemky ale i to je u nás úspěch.
Erefit:
L-Arginin.HCl 250 mg
T. Terestris 100 mg
maca 50 mg
inulin, pomocné látky
@nounejm píše:
Díky, tak já tedy koupím od každého něco a začnu s testy.
Měsíc a něco… tak tedy čekám(e) nějaký příspěvek na přelomu října a listopadu (2018). ![]()
EDIT:
Máte -li někdo další zkušenosti - napište. ![]()
Dobrý den,
rovněž se snažíme o dítě a chtěl bych se zeptat na značky těchto přípravků od koho je nakoupit. Né všechny přípravky na trhu jsou spolehlivé.
L-Arginin
Lecitin
Vit C
Vit E
Selen
Zinek
Pygeum
Děkuji Vám za odpověď a přeji pěkný den.
J.S.
@M_Vladim píše:
Měsíc a něco… tak tedy čekám(e) nějaký příspěvek na přelomu října a listopadu (2018).
Stydím se, ale teprve včera jsem objednal nějaké ty pilule a k tomu jsem přihodil ještě macu. Největší problém ale vidím v tom pití, protože teď, kdy se ochladilo, vypiju tak akorát 3 kávy od rána do 15h a maximálně litr čaje do večera.
Jinak arginin jsem objednal Arginine AKG 1000 mg 100 pilulí.
@jack.am píše:
Dobrý den,rovněž se snažíme o dítě a chtěl bych se zeptat na značky těchto přípravků od koho je nakoupit. Né všechny přípravky na trhu jsou spolehlivé.
L-Arginin
Lecitin
Vit C
Vit E
Selen
Zinek
PygeumDěkuji Vám za odpověď a přeji pěkný den.
J.S.
Úmyslně jsem nepsal žádné značky, abych nebyl v podezření, že někoho propaguji, popř. aby z toho nebyla blokace vlákna.
Tak aspoň trochu, třeba:
L-Arginin: A.K.G., Brainway, Biolab, Weider
Lecitin: většinou kupuju GS, protože si připadám že podporuju české výrobce ![]()
Vitamín C: totéž, většinou se šípkem
Vitamin E: většinou Zentiva, nebo generikum od Dr. Max
Selen, Zinek: Často kombo (oba prvky v jednom). Obvykle je nutné ještě trochu zinku dodat, protože si nemůžete dát kombo, ve kterém jeden prvek překračuje doporučenou denní dávku ( selen 50 ug a zinek 50mg) např. Pharma Nord Denmark (Se 50 ug / Zn 15 mg) + Medfarma 15 mg. Připomínám, abyste nepřekračovali dávku ( Se 50ug / Zn 50 mg). Je to trochu zákeřné, protože zle vám bude až za týden a vy si nebudete vůbec moct vzpomenout, co špatného jste ten den jedli.
Pygeum je problém, Ale něco se dá:
https://www.sleky.cz/…orte-cps-120?…
![]()
@nounejm píše:
Stydím se, ale teprve včera jsem objednal nějaké ty pilule a k tomu jsem přihodil ještě macu. Největší problém ale vidím v tom pití, protože teď, kdy se ochladilo, vypiju tak akorát 3 kávy od rána do 15h a maximálně litr čaje do večera.
Jinak arginin jsem objednal Arginine AKG 1000 mg 100 pilulí.
Aspoň tu půlku mattonky. ![]()
Jinak ze sebe budete tlačit zbní pastu.
![]()
Bomba článek pro chlapy :
https://denikn.cz/…brala-zivot/?…
![]()
@M_Vladim píše:
Bomba článek pro chlapy :
https://denikn.cz/…brala-zivot/?…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@M_Vladim
Za tyhle pokroky jsem hrozne rad. Snad jednou zatoci i s rakovinou slinivky.
Nemáte někdo zkušenost, že by vitamíny zabraly dřív, nebo že by rapidně zlepšili spermiogram?
Chlap měl v červenci na spermiogramu 0. Začal nosit jen trenky. Nasadila jsem mu klasiku- maca, vitamín C 2000 mg, lykopen, zinek, selen a koenzym q 10.
Po měsíci 3,75 mil/ml. DOktorem nasazený lék na prokrvení všeho, přidán myo-inositol (ověřený účinek na spermie i vajíčka), l-arginin, l-carnitin, omega 3, vitamín E, kyselina listová a 2 šálky kotvičníku. Po dalších 2 měsících výsledek 65 mil.
Přijde mi nemožné, že by to vitamíny vytáhly z 0 na 65 mil/3 měsíce. Spíš mi to přijde, že měl předtím něco v těle a teď se to prostě zvedá samo.
Nebo máte zkušenosti, že by to vitamíny opravdu takhle mohly zlepšit?
Momentálně chlap bere 19 tablet, tak bych mu ráda ubrala, ale bojím se, že to zas spadne ![]()
Nás
@Pandulka píše:
Nemáte někdo zkušenost, že by vitamíny zabraly dřív, nebo že by rapidně zlepšili spermiogram?
Chlap měl v červenci na spermiogramu 0. Začal nosit jen trenky. Nasadila jsem mu klasiku- maca, vitamín C 2000 mg, lykopen, zinek, selen a koenzym q 10.
Po měsíci 3,75 mil/ml. DOktorem nasazený lék na prokrvení všeho, přidán myo-inositol (ověřený účinek na spermie i vajíčka), l-arginin, l-carnitin, omega 3, vitamín E, kyselina listová a 2 šálky kotvičníku. Po dalších 2 měsících výsledek 65 mil.
Přijde mi nemožné, že by to vitamíny vytáhly z 0 na 65 mil/3 měsíce. Spíš mi to přijde, že měl předtím něco v těle a teď se to prostě zvedá samo.
Nebo máte zkušenosti, že by to vitamíny opravdu takhle mohly zlepšit?Momentálně chlap bere 19 tablet, tak bych mu ráda ubrala, ale bojím se, že to zas spadne
Nás
Jak je vidět, něco na tom nezpochybnitelně je.
![]()
O tom a pro to je tohle vlákno.
![]()
Taky jste názorně dokumentovala, že produkce spermií nenaběhne do týdne, ale docela to trvá.
Určitě bych byl opatrný s kotvičníkem. Testosteron je super mít v pořádku, nedostatek se opravdu projeví. Jenže pozor, po překročení nějaké hranice má negativní vliv na plodnost - už jsem psal. Blbý je, že hladinu lze stanovit jen laboratorně. A ještě horší je, že ta mez, od kdy se začne projevovat negativní vazba, je individuální. Pokud se balancuje testosteron je potřeba současně sledovat obojí - jak produkci spermií, tak i hladinu testosteronu a k tomu ještě v dlouhém čase. To se běžně nedělá. (Jeden z námětů na užitečnou výzkumnou práci .
)
Pokud se chystáte na rodinu, tak bych do úspěchu nic nestahoval. Snad jen kotvičník. ![]()
Vtipný je, že jakmile se dostaví úspěch, tak už nikoho nezajímá, co vlastně chybělo (a tedy čeho je zbytečně moc). To by znamenalo ubírat a dělat opakovaně spermiogramy. ![]()
A pro opakování úspěchu se nasadí zase všechno. ![]()
@M_Vladim
Dle krevních testů u androloga měl testosteron jen 9,6 (normál měl být dle té samé laboratoře 4-20). Sám androlog to považoval za důvod, že měl „je“ 3,75 mil (já po té nule měla 3,75 mil za zázrak). Takže nasadil Clostybegyt, který měl testosteron nastartovat. Po 3 týdnech Clostylbegytu a cca měsíci kotvičníku testosteron vzrostl na cca 19,6. Myslím, že výš ho ten kotvičník už nepožene a že zásluhu na tom měl spíš ten Clostylbegyt.
Má chyba (asi…vlastně kdo ví) byla, že jsem po šoku z 0 ks zasedla k počítači a naordinovala vše možné a teď nevím, co z toho zabralo
Jestli vůbec něco. Pořád si stojím za tím, že to tenkrát kleslo vlivem nějakého zánětlivého procesu v těle a prostě se to vrací.
Clostylbegyt jsem chtěla vysadit, ale až dobere ještě ten měsíc a půl..radši. Kotvičník mu strašně zachutnal, tak ten mu zrovna nechci brát. Třeba tabletu s rybím olejem by klidně oželel. ![]()
Taky bych ráda zjistila, co konkrétně zabralo, jestli vůbec. Ale znamenalo by to něco ubrat, 3 měsíce čekat a pak testovat. A to bych nedala ![]()
No máme teď v plánu IUI, tak výsledky ze spermia se budem snad teď dovídat co měsíc. tak vysazení clostylu poznáme za 4 měsíce co udělá…