Pro muže - porucha plodnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1951
25.9.18 08:49
@M_Vladim píše:
5 - 10 gramů? To už je slušná porce!
Jinak si myslím totéž: pokud je tam L-Arginin, tak ten je stejný. Jenom pozor, podívat se pořádně na balení. Některé kšefty prodávají 500 mg za stejnou cenu jako 1000 mg, člili dvakrát tak draho. O Arginmaxu snad ani mluvit nebudu, musel bych se rozčílit (cena). Maximálně ještě ten L-Citrulin navíc.

Tak já to nebral denně. Vždycky před cvičením na rozažení cév, at se mi nezvedá krevní tlak. Nezávadné by měly být i dávky kolem 20 g. Jinak mě těch 500g stálo kolem 450 Kč.. což je asi stokrát levnější než ten argin max :)

tady je pěkné info: http://vitaminy.doktorka.cz/…hach-erekce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36863
25.9.18 15:10
@Havran007 píše:
Tak já to nebral denně. Vždycky před cvičením na rozažení cév, at se mi nezvedá krevní tlak. Nezávadné by měly být i dávky kolem 20 g. Jinak mě těch 500g stálo kolem 450 Kč.. což je asi stokrát levnější než ten argin max :)tady je pěkné info: http://vitaminy.doktorka.cz/…hach-erekce/

O trochu vedle:
http://sex-vztahy.doktorka.cz/…-a-plodnost/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
25.9.18 15:34

Já teď kupuju manželovi Erefit a pomáhá. Sice to dopadlo jen biochemky ale i to je u nás úspěch.

Příspěvek upraven 25.09.18 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36863
25.9.18 19:19
@Keshi píše:
Holky, já teď kupuju manželovi Erefit a pomáhá. Sice to dopadlo jen biochemky ale i to je u nás úspěch.

Erefit:
L-Arginin.HCl 250 mg
T. Terestris 100 mg
maca 50 mg
inulin, pomocné látky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.9.18 21:40

Díky, tak já tedy koupím od každého něco a začnu s testy. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36863
1.10.18 15:27
@nounejm píše:
Díky, tak já tedy koupím od každého něco a začnu s testy. :-D

Měsíc a něco… tak tedy čekám(e) nějaký příspěvek na přelomu října a listopadu (2018). :jazyk:
EDIT:
Máte -li někdo další zkušenosti - napište. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.10.18 08:58

Značky výrobků

Dobrý den,

rovněž se snažíme o dítě a chtěl bych se zeptat na značky těchto přípravků od koho je nakoupit. Né všechny přípravky na trhu jsou spolehlivé.

L-Arginin
Lecitin
Vit C
Vit E
Selen
Zinek
 Pygeum

Děkuji Vám za odpověď a přeji pěkný den.

J.S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.10.18 20:44
@M_Vladim píše:
Měsíc a něco… tak tedy čekám(e) nějaký příspěvek na přelomu října a listopadu (2018). :jazyk:

Stydím se, ale teprve včera jsem objednal nějaké ty pilule a k tomu jsem přihodil ještě macu. Největší problém ale vidím v tom pití, protože teď, kdy se ochladilo, vypiju tak akorát 3 kávy od rána do 15h a maximálně litr čaje do večera.
Jinak arginin jsem objednal Arginine AKG 1000 mg 100 pilulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36863
18.10.18 22:09
@jack.am píše:
Dobrý den,

rovněž se snažíme o dítě a chtěl bych se zeptat na značky těchto přípravků od koho je nakoupit. Né všechny přípravky na trhu jsou spolehlivé.

L-Arginin
Lecitin
Vit C
Vit E
Selen
Zinek
 Pygeum

Děkuji Vám za odpověď a přeji pěkný den.

J.S.

Úmyslně jsem nepsal žádné značky, abych nebyl v podezření, že někoho propaguji, popř. aby z toho nebyla blokace vlákna.
Tak aspoň trochu, třeba:
L-Arginin: A.K.G., Brainway, Biolab, Weider
Lecitin: většinou kupuju GS, protože si připadám že podporuju české výrobce :lol:
Vitamín C: totéž, většinou se šípkem
Vitamin E: většinou Zentiva, nebo generikum od Dr. Max
Selen, Zinek: Často kombo (oba prvky v jednom). Obvykle je nutné ještě trochu zinku dodat, protože si nemůžete dát kombo, ve kterém jeden prvek překračuje doporučenou denní dávku ( selen 50 ug a zinek 50mg) např. Pharma Nord Denmark (Se 50 ug / Zn 15 mg) + Medfarma 15 mg. Připomínám, abyste nepřekračovali dávku ( Se 50ug / Zn 50 mg). Je to trochu zákeřné, protože zle vám bude až za týden a vy si nebudete vůbec moct vzpomenout, co špatného jste ten den jedli.
Pygeum je problém, Ale něco se dá:
https://www.sleky.cz/…orte-cps-120?…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36863
18.10.18 22:12
@nounejm píše:
Stydím se, ale teprve včera jsem objednal nějaké ty pilule a k tomu jsem přihodil ještě macu. Největší problém ale vidím v tom pití, protože teď, kdy se ochladilo, vypiju tak akorát 3 kávy od rána do 15h a maximálně litr čaje do večera.
Jinak arginin jsem objednal Arginine AKG 1000 mg 100 pilulí.

Aspoň tu půlku mattonky. :think:
:mrgreen: Jinak ze sebe budete tlačit zbní pastu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36863
10.11.18 10:45

Bomba článek pro chlapy :
https://denikn.cz/…brala-zivot/?…
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
10.11.18 10:57
@M_Vladim píše:
Bomba článek pro chlapy :
https://denikn.cz/…brala-zivot/?… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:

@M_Vladim
Za tyhle pokroky jsem hrozne rad. Snad jednou zatoci i s rakovinou slinivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
10.11.18 11:20

Nemáte někdo zkušenost, že by vitamíny zabraly dřív, nebo že by rapidně zlepšili spermiogram?
Chlap měl v červenci na spermiogramu 0. Začal nosit jen trenky. Nasadila jsem mu klasiku- maca, vitamín C 2000 mg, lykopen, zinek, selen a koenzym q 10.
Po měsíci 3,75 mil/ml. DOktorem nasazený lék na prokrvení všeho, přidán myo-inositol (ověřený účinek na spermie i vajíčka), l-arginin, l-carnitin, omega 3, vitamín E, kyselina listová a 2 šálky kotvičníku. Po dalších 2 měsících výsledek 65 mil.
Přijde mi nemožné, že by to vitamíny vytáhly z 0 na 65 mil/3 měsíce. Spíš mi to přijde, že měl předtím něco v těle a teď se to prostě zvedá samo.
Nebo máte zkušenosti, že by to vitamíny opravdu takhle mohly zlepšit? :think: Momentálně chlap bere 19 tablet, tak bych mu ráda ubrala, ale bojím se, že to zas spadne :nevim:
 Nás

• Citovat
  • Upravit
36863
10.11.18 13:29
@Pandulka píše:
Nemáte někdo zkušenost, že by vitamíny zabraly dřív, nebo že by rapidně zlepšili spermiogram?
Chlap měl v červenci na spermiogramu 0. Začal nosit jen trenky. Nasadila jsem mu klasiku- maca, vitamín C 2000 mg, lykopen, zinek, selen a koenzym q 10.
Po měsíci 3,75 mil/ml. DOktorem nasazený lék na prokrvení všeho, přidán myo-inositol (ověřený účinek na spermie i vajíčka), l-arginin, l-carnitin, omega 3, vitamín E, kyselina listová a 2 šálky kotvičníku. Po dalších 2 měsících výsledek 65 mil.
Přijde mi nemožné, že by to vitamíny vytáhly z 0 na 65 mil/3 měsíce. Spíš mi to přijde, že měl předtím něco v těle a teď se to prostě zvedá samo.
Nebo máte zkušenosti, že by to vitamíny opravdu takhle mohly zlepšit? :think: Momentálně chlap bere 19 tablet, tak bych mu ráda ubrala, ale bojím se, že to zas spadne :nevim:
Nás

Jak je vidět, něco na tom nezpochybnitelně je. ;) :palec:
O tom a pro to je tohle vlákno. :mavam: :mavam: :mavam:
Taky jste názorně dokumentovala, že produkce spermií nenaběhne do týdne, ale docela to trvá.
Určitě bych byl opatrný s kotvičníkem. Testosteron je super mít v pořádku, nedostatek se opravdu projeví. Jenže pozor, po překročení nějaké hranice má negativní vliv na plodnost - už jsem psal. Blbý je, že hladinu lze stanovit jen laboratorně. A ještě horší je, že ta mez, od kdy se začne projevovat negativní vazba, je individuální. Pokud se balancuje testosteron je potřeba současně sledovat obojí - jak produkci spermií, tak i hladinu testosteronu a k tomu ještě v dlouhém čase. To se běžně nedělá. (Jeden z námětů na užitečnou výzkumnou práci . :mavam: )
Pokud se chystáte na rodinu, tak bych do úspěchu nic nestahoval. Snad jen kotvičník. :nevim:
Vtipný je, že jakmile se dostaví úspěch, tak už nikoho nezajímá, co vlastně chybělo (a tedy čeho je zbytečně moc). To by znamenalo ubírat a dělat opakovaně spermiogramy. :think:
A pro opakování úspěchu se nasadí zase všechno. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
10.11.18 14:08

@M_Vladim
Dle krevních testů u androloga měl testosteron jen 9,6 (normál měl být dle té samé laboratoře 4-20). Sám androlog to považoval za důvod, že měl „je“ 3,75 mil (já po té nule měla 3,75 mil za zázrak). Takže nasadil Clostybegyt, který měl testosteron nastartovat. Po 3 týdnech Clostylbegytu a cca měsíci kotvičníku testosteron vzrostl na cca 19,6. Myslím, že výš ho ten kotvičník už nepožene a že zásluhu na tom měl spíš ten Clostylbegyt.
Má chyba (asi…vlastně kdo ví) byla, že jsem po šoku z 0 ks zasedla k počítači a naordinovala vše možné a teď nevím, co z toho zabralo :nevim: Jestli vůbec něco. Pořád si stojím za tím, že to tenkrát kleslo vlivem nějakého zánětlivého procesu v těle a prostě se to vrací.
Clostylbegyt jsem chtěla vysadit, ale až dobere ještě ten měsíc a půl..radši. Kotvičník mu strašně zachutnal, tak ten mu zrovna nechci brát. Třeba tabletu s rybím olejem by klidně oželel. :mrgreen:
Taky bych ráda zjistila, co konkrétně zabralo, jestli vůbec. Ale znamenalo by to něco ubrat, 3 měsíce čekat a pak testovat. A to bych nedala :mrgreen:
No máme teď v plánu IUI, tak výsledky ze spermia se budem snad teď dovídat co měsíc. tak vysazení clostylu poznáme za 4 měsíce co udělá…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex