Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, normalni to moc není, ale muj to ma taky tak. Jeste se mi to nepovedlo, a to jsem se fakt snazila. Rikal, ze to tak ma. Jinak ma obrizku. Ale jestli jste spolu zacali teprve spat, tak uvidis, treba jw nervozni.
Děláš to asi blbě, každý péro potřebuje individuální přístup a ty jsi u přítele ještě nenašla tu správnou pérocestu.
On obřízku nemá. Jakou cestu))třeba jsem na to fakt levá…15 min jsem to zkoušela a nic))nechci se ho ptát, ať není nervózní ještě víc. Nejak mě to nevadí, při sexu problém není, jen jsem chtěla vědět, jestli to tak někdo má taky a netrapit se.Ono stejně to nechutná)
@Anonymní píše:
On obřízku nemá. Jakou cestu))třeba jsem na to fakt levá…15 min jsem to zkoušela a nic))nechci se ho ptát, ať není nervózní ještě víc. Nejak mě to nevadí, při sexu problém není, jen jsem chtěla vědět, jestli to tak někdo má taky a netrapit se.Ono stejně to nechutná)
Taky s tím máme problém
@Anonymní píše:
To může být ten problém - bojí se, že nechutná a sprotivý se a už nic nebude. ![]()
Vůbec to není divné. Hraje v tom roli cokoliv. Nálada, psycho stav, unavení atd. Z mojí zkušenosti, mě to také vždy nejde. Někdy při orálu začnu myslet na to, že už mi to dělá dlouho a že už jí to určitě nebaví a hele, najednou to nepůjde vůbec, protože se cítím blbě. Jindy naopak se udělám jen když mi ho kouří, při sexu mi to třeba nešlo. Prostě sex od sexu je to jiné a není na tom nic divného. Někdy bušíme třeba hodinu v kuse a ani se nakonec neudělám, protože po hodině tělocviku jsem unavený. Naopak někdy jsem hodně nadržený a po chvilce oralu je hotovo. Zkus ať tě navede, jak to má rád. Kolikrát záleží i na tom jestli leží v posteli, nebo třeba u toho stojí. Musíte si o tom prostě promluvit, ale určitě to není divný. Každý to má jinak a záleží na spoustě věcí. Nejsme roboti a není to pořád stejné a na povel ![]()
Ahoj, prosím vás můj přítel se orálně neuspokojí, myslim tím do konečné fáze)je to můj druhý pritel. U prvního se mě to povedlo vždy)Je to normální? v sexu je to bez problémů. Je mě 22 let, ráda bych bez urážlivých poznámek, jinak díky.