Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protože to bude můj trest nebo pokání za to, jak jsem se chovala. Není možné, abych byla šťastná. Nevážila jsem si lásky, domova a všeho. Je mi 35.
Nejsem škaredá, jsem prostě divná. Že budu do konce života bez sexu, to vím taky. Doma mám ještě nevybalené pytle s oblečením a nepořádek. Řekla jsem si, že to tak budu mít rok.
A dneska jsme s mamkou debatovali o výchově. Řekla, že mě vedla k nějakým hodnotám. Řekla jsem ji, že jsem špatným člověkem a že mě vychovala špatně.
@Anonymní píše:
Protože to bude můj trest nebo pokání za to, jak jsem se chovala. Není možné, abych byla šťastná. Nevážila jsem si lásky, domova a všeho. Je mi 35.
Měla jsi důvod ho podvest? Hádky?
@pikola píše:
Tak když tě baví sama sebe trápit
Nebaví. Nebo jinak. To mám každý týden chodit do divadla a jezdit po památkách? Tu mrchu, jakou jsem byla v tom vztahu, už budu mít v sobě napořád. Kamarádka mi poradila, ať jdu za farářem. Zajdu.
V 35 letech jseš za své činy zodpovědná sama. Nesváděj to na matku ![]()
Promiň, ale nevím o čem chceš debatovat. Místo aby ses odrazila ode dna, tak se budeš rochnit v bahně a litovat sama sebe, nebo čekat že tě někdo litovat bude
nebude, protože tohle fňukáni jak malýho dečka nikoho nebaví
Asi se tu přihlasí tvoje budoucí nová láska, se kterou budeš mít kupu dětí. Zájemců tu bude habaděj. ![]()
@Lenka747 píše:
Měla jsi důvod ho podvest? Hádky?
Neměla. Udělala jsem to, protože jsem chtěla. Ale už to dělat nebudu.
@LadyLada píše:
V 35 letech jseš za své činy zodpovědná sama. Nesváděj to na matku
Nesvádím.
Řeklas, že tě špatně vychovala.
Co bych ti k tomu řekla. Patrně se po 8 letech váš vztah nikam nevyvíjel, tak jsi možná podvědomě hledala jinou cestu… ![]()
Potřebuji se vypsat, cítím se hrozně. Rozešla jsem se s přítelem po osmiletém vztahu. Neumím se dostatečně radovat ze života, delší čas jsem s přítelem nechtěla navštěvovat jeho rodinu. Podvedla jsem ho.
Budu tedy do konce života sama, bezdětná. Fakt super. Nezasloužím si lásku, jsem mizerný člověk.