Problémy s exmanželkou a dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.4.13 18:26
@74paja píše:
Nebyl to Kaja Gott?

ani ne, ale je to dost podobný, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.13 18:40
@luca001 píše:
Cipernej dedula :roll:

jojo, to on byl, bohužel již zemřel a nakonec za ním stejně chodila do nemocnice jen ta jeho manželka co ji opustil kvůli tý mladý holce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.4.13 18:41

Uprimne receno, chapu, ze se boji… Obcas se chlap zamiluje, odejde od manzelky se kterou je 10/15/20/25 let, maji spolu uz odrostle deti - syndrom prazdneho hnizda nebo krize stredniho veku a chlap se „realizuje“ u mlade milenky, pokud zblbne dokonale, tak k ni doejde a zacne novy zivot. Mlada holka je jina generace, ma jine zajmy, chce „mimiska“… Zarizuje se byt, jezdi na dovolene, planuje budoucnost, pak prijde dite, zacne kolotoc - pliny, ponocovani, utahana manzelka a chlap zacne utikat do „oazy klidu a porozumeni“ - k byvalce. ta je uz vyrovnana, nad veci, ma doma pohodu, ma cas na sebe, chlapa zna jak sve boty, vi co mu rict, co mu uvarit…
Uz jsem videla jak se chlap plizi tajne od manzelky (byvale milenky) k byvale manzelce (soucastne milence). Stava se :roll:
ctvrt stoleti spolecneho zivota nevymazes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
17.4.13 18:44
@Ali-Ali píše:
Uz jsem videla jak se chlap plizi tajne od manzelky (byvale milenky) k byvale manzelce (soucastne milence). Stava se :roll:
:lol: :lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
17.4.13 19:27

@luca001 tak nevím, kde žiješ, v 70ti je docela dost chlapů v kondici, obzvlášť, když na to mají i finance…mojí mamince v jejích 50ti letech nadbíhal 70ti letej a nehádala bych mu víc jak 55…a te´d je mu 80 a ulovil si další mladici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.13 19:34

Já vás trochu pobavím…moje mamka (je jí 78 let) byla na hřbitově a tam ji balil pán přes 80 let. Byl šikovnej, milej, vilu, zajištěnej, a tak…ale o to nejde. Byl za ní i doma na obědě a hezky kecal, prostě příjemnej mužskej. No a mamka, sama samotinká, namísto aby byla ráda že má s kým pokecat, tak mu přestala brát telefony a prej že co by dělala se starým dědkem, to mě fakt pobavila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
17.4.13 19:55
@Ali-Ali píše:
Uprimne receno, chapu, ze se boji… Obcas se chlap zamiluje, odejde od manzelky se kterou je 10/15/20/25 let, maji spolu uz odrostle deti - syndrom prazdneho hnizda nebo krize stredniho veku a chlap se „realizuje“ u mlade milenky, pokud zblbne dokonale, tak k ni doejde a zacne novy zivot. Mlada holka je jina generace, ma jine zajmy, chce „mimiska“… Zarizuje se byt, jezdi na dovolene, planuje budoucnost, pak prijde dite, zacne kolotoc - pliny, ponocovani, utahana manzelka a chlap zacne utikat do „oazy klidu a porozumeni“ - k byvalce. ta je uz vyrovnana, nad veci, ma doma pohodu, ma cas na sebe, chlapa zna jak sve boty, vi co mu rict, co mu uvarit…
ctvrt stoleti spolecneho zivota nevymazes…

Naprosto stejny scénář jako ve filmu Nějak se to komplikuje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
17.4.13 19:58
@Madla82 píše:
@luca001 tak nevím, kde žiješ, v 70ti je docela dost chlapů v kondici, obzvlášť, když na to mají i finance…mojí mamince v jejích 50ti letech nadbíhal 70ti letej a nehádala bych mu víc jak 55…a te´d je mu 80 a ulovil si další mladici :mrgreen:

Mne proste představa 30-ti lety ženský a 70-ti letého pana nejde dohromady :oops: Tam fakt v drtivé vetsine musí jít o peníze, to mi nikdo nevymluvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
17.4.13 20:29

Ono stavět štěstí na cizím neštěstí je dost smutné. Závazky z předchozích vztahů většinou dost naruší nové vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.4.13 00:24

@rachel55 @luca001 @Les2311
Nechápu, proč odsuzujete tu kamarádku, že dohnala k rozvodu chlapa? 8o

Kdyby vám tady napsala jedna, že : mám přítele, je ženatej, nechce odejít od ženy, mám s ním dále být. Co byste mi radily?
Tak byste jí všechny radily: tak mu dej vybrat, ať se rozvede nebo se s ním rozejdi.
No a ona to udělala sama, bez vašich rad a už je špatná??? 8o

Chlap si vybral sám: rozvod a život s mladší parnerkou, ona nikoho nenutila…jen mu dala vybrat… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
18.4.13 01:43
@Lenka512 píše:
@Les2311
Nechápu, proč odsuzujete tu kamarádku, že dohnala k rozvodu chlapa? 8oKdyby vám tady napsala jedna, že : mám přítele, je ženatej, nechce odejít od ženy, mám s ním dále být. Co byste mi radily?
Tak byste jí všechny radily: tak mu dej vybrat, ať se rozvede nebo se s ním rozejdi.

tak to pozor, já ji neodsuzuju :nevim: já jenom chápu, že v situaci, kdy PŘITLAČILA na o dvacet let staršího ženáče, který se ze svého dlouholetého manželství rozvádět nechtěl a navíc je ve věku, kdy se chlapům často plaší hormony, tak že se ta dotyčná cítí nejistá a ohrožovaná jeho exmanželkou. ovšem trvám si na tom, že v této situaci je těžko něco radit, tady si to opravdu ta dotyčná musí srovnat sama v sobě, jestli mu věří natolik, aby se exky přestala bát. dokud si sama v sobě nesrovná a nebude si jista, že chlap exku opustil, protože ji opustit CHTĚL a s ní je proto, protože s ní být CHTĚL, tak holt tu exku bude brát jako své ohrožení a holt se bude při každém zazvonění mobilu nervovat. a osobně bych si hodně rozmyslela v takovémto psychickém rozpoložení pracovat na miminku, protože jak už tu někdo psal, narozením dítěte se ta situace může ještě zhoršit a ani to nemusí být vina chlapa, ale klidně nevyspalé vyčerpané ženy, která bude vidět bubáky i tam, kde zrovna nejsou.

a co se mne týká, tak já bych tvé hypotetické tazatelce rozhodně neradila - dej mu vybrat, ale „pokud chceš víc, než jen občasné krásné chvilky, tak vem zpátečku, on už zadanej je. jestli má problémy ve vztahu, tak ať si je nejdřív vyřeší a teprve pak ať hledá další vážnou známost, třeba se pak znova potkáte.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.4.13 10:33

@Les2311 OK, tak neodsuzuješ, ale psala jsi, že donutila…ne ona mu dala na výběr, nikoho nenutila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
18.4.13 11:16

Tak kdyz s nim vlezla do postele, tak asi vedela, ze ma manzelku, ne?
K tomu proste z meho pohledu neni co dodat, nebo ona se snad zamilovala a spala s nim, az kdyz se rozvedl???Jestli je to tak, tak to beru zpatecku, to je opravdu hezke
jinak vlezt zenatymu chlapovi do postele a pak mu dat na vybranou zda ja, nebo manzelka, presto, ze on se sam od sebe rozvest nechce je z meho pohledu donuceni, ja v tom zadnou lasku nevidim, spis tricatnici, ktera se potrebuje usadit, mit rodinu a tak lovi dobrou partii

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
18.4.13 17:11

Když už to takového vztahu šla tak musí prostě nést následky. To je jako když si vezme ženská chlapa, který platí alimenty na děti a pak jí ty alimenty vadí. Nic není zadarmo (většinou). Když ho tak miluje, tak to všechno musí spolknout a nebo ať jde pryč. Měla by být ráda, že si vzala slušného člověka, který se ke své bývalé rodině chová slušně. To taky každý chlap neumí. A nebo se taky může s bývalkou seznámit a můžou tam chodit společně. I takové věci se někdy strávají.

• Citovat
  • Upravit
1438
18.4.13 17:17
@Lenka512 píše:
@Les2311 OK, tak neodsuzuješ, ale psala jsi, že donutila…ne ona mu dala na výběr, nikoho nenutila… ;)

já vycházela z toho, co psala zakladatelka a ta sama použila slovo „vybojovala“, tak to asi nebylo jenom jedno jednoduché „vyber si“ a chlap si vybral, ale byl to minimálně delší nátlak, jinak to „vybojování“ nebylo na místě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí