Problémy s exmanželkou a dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4885
22.4.13 17:10
@jdukolem píše:
Nevím mě to nedá.. neznám kamarádku, čili nepíšu konkrétně o ní, ale zarazilo mě..je to fešák a bohatej..ale vůbec mě nepřekvapuje že to není dělník s minimální mzdou :mrgreen:..asi jsem cynik

Pravda je, že nejdřív se zamilovala a pak teprve zjistila, jak je na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.13 17:55
@luca001 píše:
No, jestli si našla chlapa o 20 let staršího, tak je malá pravděpodobnost, ze ji sedmdesatiletej děda pošle do haje ;)

Poznam, teda poznala som, uz je po smrti, chlapka co sa v 70 rozviedol. A potom chodil v noci pod okna tej, co s nou chodil pred manzelkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.13 18:02
@Lenka512 píše:
@Les2311 OK, tak neodsuzuješ, ale psala jsi, že donutila…ne ona mu dala na výběr, nikoho nenutila… ;)

Svojim sposobom nutila ;) Bud svadba, alebo odidem. Dal jej svadbu. Ale neslubil ze si nenecha aj byvalu, tak ako to mal pred svadbou. Akurat ze teraz ma „legalne“ obe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
22.4.13 18:10
@Lenka002 píše:
Pravda je, že nejdřív se zamilovala a pak teprve zjistila, jak je na tom.

az po svatbe?? :mrgreen:
ja jsem asi taky cynik

• Citovat
  • Upravit
22.4.13 18:20
@Lenka002 píše:
Představte si, že její manžel se vrátil ke své bývalé ženě a požádal včera o rozvod.To je konec story.
Je mi jí líto.

Vztah po prekonanej nevere je vraj pevnejsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
22.4.13 18:24

Vybojovala? Dala mu ultimátum :poblion:
Je mi líto jeho bývalé ženy a ne tvoji kamarádky, takto ji,,urvat,, manžela. Třeba by to mezi nimi bylo ještě v pohodě.. časem. Podle mě teda mrcha je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
22.4.13 18:27
@rachel55 píše:
Nechci byt hnusna, ale kdyz je tak tezce zamilovana, ze by to neprezila, tak jiste dokaze pochopit i tu byvalou manzelku
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
22.4.13 20:16
@jdukolem píše:
Nevím mě to nedá.. neznám kamarádku, čili nepíšu konkrétně o ní, ale zarazilo mě..je to fešák a bohatej..ale vůbec mě nepřekvapuje že to není dělník s minimální mzdou :mrgreen:..asi jsem cynik
:pankac: :mrgreen: tak jsem asi taky cynik :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia_E
22.4.13 21:15

A co je na tom cynického?

Já tedy otevřeně přiznávám, že jsem nikdy nestála o dělníka s minimální mzdou, myslím si, že mám na chlapa, který je ve svém životě úspěšný a s tím jde ruku v ruce „přístup ke zdrojům“, je to stejně jako v přírodě, považuju to za přirozené.

A taky mě přitahují a vždy přitahovali starší muži.

• Citovat
  • Upravit
22.4.13 21:36
@Julia_E píše:

Já tedy otevřeně přiznávám, že jsem nikdy nestála o dělníka s minimální mzdou, myslím si, že mám na chlapa, který je ve svém životě úspěšný a s tím jde ruku v ruce „přístup ke zdrojům“, je to stejně jako v přírodě, považuju to za přirozené.

A preto s cistym svedomim rozvedies chlapa po 24 rokoch manzelstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.4.13 00:14
@Kobliha51 píše:
@Gina108Copak je málo případů mladých žen s muži o 20 i 30 let starších? Obě strany si na sobě něco najdou. Věkový rozdíl bych si posuzovat nedovolila. Myslím, že je to jei kus od kusu. :think:

No dobrá, nechme věk stranpou, ale to chování? :-O To by mi vadilo. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.4.13 00:19
@luca001 píše:
No, jestli si našla chlapa o 20 let staršího, tak je malá pravděpodobnost, ze ji sedmdesatiletej děda pošle do haje ;)

Ten bude potřebovat ošetřovatelku na plný úvazek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.4.13 00:20
@Julia_E píše:

Muehehe, mně teda taky přitahují ti bohatí víc než ti chudí :pankac: :mrgreen: ovšem ten „dobrý přístup ke zdrojům“ je podmínka nutná, nikoli postačující :mrgreen: Že kamarádce vzkazuji, že po světě mladých svobodných bohatých fešáků běhá dost, ať se vys.. na staříky ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.4.13 00:24
@Lenka002 píše:
Představte si, že její manžel se vrátil ke své bývalé ženě a požádal včera o rozvod.To je konec story.
Je mi jí líto.

Takže nakonec hepík? To je hezký :kytka: A pak, že neexistuje pravá láska.
Manželé, kteří spolu prožili dobré i zlé jsou zase spolu, čekají na důchod a pečují o psa. A kamarádka si ve svém věku snadno najde nějakého nesekáčového chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.4.13 00:26
@Julia_E píše:

No vidíš. A já jsem na tom tak, ze se umím postarat sama o sebe a bohatého chlapa nepotrebuju. Starší chlapi se mi nelíbí, nemám problémy s otcem:) Chlapa nedělá to co děla ani kolik vydělává, ale jeho přístup k životu. Spousta chlapu ma třeba koníčka, ktery ho bavi ale neužívil by se tím. Takže se nemůže hrnout do práce, ktera ho nebaví jen aby vydělával hodne peněz. Za hodne peněz je hodne zodpovědnosti a neni nic horšího nez práce, ktera té nebaví a zabírá ti všechen tvůj čas.
Umím se postarat sama o sebe, na to chlapa nepotrebuju. Chlapa potřebuju kvůli jiným věcem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí