Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Střízlivý byl, ale chová se tak k příteli už od začátku našeho vztahu.
ale on nerozpíchal kola příteli ale vyčetl buchtu tobě a tobě rozpíchal kola
@jdukolem píše:
ale on nerozpíchal kola příteli ale vyčetl buchtu tobě a tobě rozpíchal kola
To mi připadá, jako když na ni žárlí. ![]()
@nostress píše:
To mi připadá, jako když na ni žárlí.
mě taky.. rozhodně to je psychopatická reakce - kor když měl problém s každým partnerem
Když jsem se svěřila párkrát mámě, že mě mrzí, jak se k mým přítelům choval a k nynějšímu příteli chová, řekla mi, že jsem holt jeho starší dcera a on nemůže překousnout, že už nebudu jen jeho.
@Anonymní píše:
Když jsem se svěřila párkrát mámě, že mě mrzí, jak se k mým přítelům choval a k nynějšímu příteli chová, řekla mi, že jsem holt jeho starší dcera a on nemůže překousnout, že už nebudu jen jeho.
a to je vše? ![]()
Jejda co jsem to zase přečetla, okamžitě bych omezila kontakt
@Anonymní píše:
Až si nabrnkneš chlapa, myslím tím opravdového chlapa, on už mu to vysvětlí. Spolehni se.
S otcem bych se nestýkala, ale rozhodně bych mu poslala vyúčtovanou škodu na autě.
Ty vole, 4 gumy nejsou zadarmo!! Co je to za magora???
zničit tobě 4 gumy, protože žárlí na tvého přítele?? Sorry, ale tvůj otec je blázen a blbec k tomu
Ukončila bych kontakt a opravu si nechala zaplatit. Ještě bych byla hodná, že bych nezavolala policii.
No…Tak to tatínek asi nemá všech pět pohromadě. Promiň, ale měl by co nejdříve navštívit odborníka. Jak jako, že nebudeš jen jeho? Určitě je třeba s tím něco dělat, protože za čas můžeš přijít s tím, že jsi těhotná a bála bych se toho čeho může být schopný když udělá toto a to jen žiješ s přítelem. Nebo co může udělat až se budeš vdávat…
Mně to přijde, že tohle je nějak mimo…rozpíchat gumy, protože žárlí… a matka ho ještě hájí??? Až přivezeš ukázat dítě, hodí ho ze skály, protože jsi jeho nejstarší… a matka mu bude sekundovat? Tohle mi přijde jak z jiného světa, gumy nerozpíchám někomu, koho mám ráda, ale tomu, komu bych hypoteticky chtěla fakt ublížit.
@Anonymní píše:
Se mi zdá, že ti vůbec nedochází, o co tady jde. Chování tvého otce je úplně jiné, než jak se chová otec, kterému se nelíbí partner jeho dcery. To, že ti propíchl gumy je tak za čarou, že tvůj otec přijde zralý na svěrací kazajku. Může se naštvat, nemluvit, říct svůj názor ale propíchnout gumy? Tobě varovné světlo nesvítí? Příště tu kudlu píchne do někoho z vás. Vypadá to, že jste na jeho chování všichni zvyklí. Tvůj otec je duševně nemocný. ![]()
Ani by me neprekvapilo, kdyby se takto choval „otec“, ktery dceru pohlavne zneuzival.
@Anonymní píše:
Choval se tak ke každému mému příteli, kterého jsem vždy měla. Tenhle vztah je už ale vážnější a plánuji s tímhle mužem založit rodinu. Asi to nedokáže rozdýchat.
Tvůj otec je psychicky nemocný, on žárlí, vidí v tvém příteli soka v lásce.