Problémy v rodině - přítelova sestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chocoloco
30.10.14 13:06

@miky93 Nejsi, reagovala bych uplne stejne.

• Citovat
  • Upravit
3931
30.10.14 13:09
@miky93 píše:
Doufám že nevadí že otvírám znovu tento příspěvek. Ale potřebuju od Vás radu.
Když jsme se se přítelem seznámili neměla jsem s jeho sestrou žádny problém. Až když jsem otěhotněla, začala všude s námi jezdit, nikam jsme nemohli jet bez ní. Když jsme jeli na dovolenou pod stan, dokonce s námi spala v jednom stanu. Ke konci těhotensví oznámila že se bude stěhovat do Prahya já si oddechla že konečně budu mít klid. Ale to jsem se mýlila. Její stěhování bylo domluveno 1 den před očekáváným termínem porodu. Nijak jsem nereagovala, protože žádná žena neví kdy porodí. A co se nestalo přítel mě vezl do porodnice že už mě začali kontrakce. Po vyšetření se ukázalo že porod sice začíná ale je na samým začátku. Přítel byl se mnou v nemocnici až do doby kdy tam přišla jeho sestra a řekla že se přece dnes stěhuje. On se zvedl a nechal mě tam samotnou. Sice porod stihl, ale já ji tohle nemůžu zapomenout a odpustit. Moje tchýně a přítel nechápou proč si to tak beru když stejně porod stihnul. Ale každá žena která rodila pochopí jaký je tohle důležitý den v životě. Pořád říká jak malýho má ráda, dokonce má fotku mého syna na tapetě na mobilu! za celý rok mu nic nekoupila ani tu nejmenší maličkost za pár korun.
Jsem opravdu tak přecitlivělá, nebo to zveličuji, nebo by jste reagovali úplně stejně jako já???
Moc Vás prosím o vaše názory.

Já bych přítelovi vysvětlila že chci bejt s ním na výlety a dovči jezdit taky s ním a né aj s jeho sestrou. S námi jednu chvíli taky pořád někam jezdila švagrovka a ještě třeba byla naštvaná a dělala problémy v rodině když jsme byli na zábavě a přítel šel tancovat semnou a jaksi sme si jí nevšímali tak si vymyslela jak byl přítel nalitej a já se z toho složila :roll:…no to už byla posl. kapka poslali jsme jí do pr..le ať si kouká najít svoje kamarády a nás nechá napokoji a bylo ;)

Dneska už máme zasejc standartní vztahy a s švagrovkou si až na vyjímky dcela rozumíme ale už bych jí všude sebou nikdy netahala ;)

Jinak s tou porodnicí tě chápu a divím se ti že si neudělala pořádnej virvál já bych na tvým místě asi nakopala chlapa do pr..le :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 13:11

@miky93
Podle mě nejsi přecitlivělá, taky bych byla naštvaná (ale hlavně by mě to neuvěřitelně mrzelo). To, že „švagrová“ tvému synovi ještě nic nekoupila, neřeš - není to její povinnost, takovou věcí se netrap. Jo a kolik je té přítelově sestře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
30.10.14 13:26

@miky93 Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli přítel mohl být celou dobu s Tebou a i přesto odjel. Nebo měl odejít a přijít až na samotný porod… Jinak Ti rozumím a Tvá reakce a pocity jsou zcela normální. Taky by mi to vadilo… Ale v případě, že měl odejít, tak bych ho zkusila pochopit, taky byl asi nervozní a když se zabavil, tak mu to udělalo jen dobře. Pokud by odešel a mohl s Tebou být, tak to je jiná kapitola…to bych mu neodpustila… to se nedělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
30.10.14 13:29

Podle mě necháváš věci zajít příliš daleko a pak se divíš, že se nedějí jak si představuješ :nevim: Měla by sis promluvit s přítelem, a to důrazně. Jinak se budeš v tomhle bludném kruhu točit donekonečna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.10.14 13:34

@miky93
přítelovi bych řekla, že je to od něj pěkná prasárna, že jel stěhovat ségru, když ty jsi rodila. Na porod se počkat nedá. Nehorázně by mě to mrzelo.

Na*ral mě za tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.14 14:08

Také to z nám, akorát v horší podobě. Ukončili jsme kontakt, je to už 8 let a máme svatý klid. :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
4
30.10.14 14:51

Právě že mohl být se mnou a celý těhotenství mi to sliboval že se ode me ani nehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.10.14 14:53
@betuska.bathory píše:
@miky93
Podle mě nejsi přecitlivělá, taky bych byla naštvaná (ale hlavně by mě to neuvěřitelně mrzelo). To, že „švagrová“ tvému synovi ještě nic nekoupila, neřeš - není to její povinnost, takovou věcí se netrap. Jo a kolik je té přítelově sestře?

je jí 30 ale mentálně je jak 15 spratek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
30.10.14 15:07

@miky93 :cert: No tak to je vrchol největší - to bych mu neodpustila. Teda spíš bych mu nejdřív už v té porodnici jasně dala najevo, že jako toto teda ne a že s Tebou má být. Chlapi jsou občas natvrdlí :roll: Ale popravdě tohle se nedělá… aby Tě tam tak nechal. To mě opravdu naštval… @Lejaa Mám stejné pocity jako Ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.10.14 15:35

Děkuju za vaše názory :) moc si toho vážím. konečně se najde někdo, kdo při mě stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
30.10.14 15:48

@miky93 pokud ti slíbil, že bude při tobě, tak jak se znám, už tam bych ho seřvala… A švagrová je pořádná kráva, že to po něm vůbec chtěla a že si vůbec organizovala stěhování zrovna v tomhle termínu, když už tedy není schopna si zajistit nikoho jiného :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.10.14 16:09

@miky93 ahojky, teda tak to je mi líto, že ti ještě oba chvilenku před porodem tak naštvali a vystresovali.
Reagovala bych stejně (můžu říct z vlastní zkušenosti, protože u nás je to také tak, že ho jeho rodina zaměstnává skoro denně a já s dítětem musíme vždy počkat a ve finále nikdo nechápe o co mi jde)…Držím pěsti, takový život chce pevné nervy :hug: :hug:
Vím, že jsem asi moc neporadila, kéž bych sama věděla, jak se s těmito radostmi vypořádat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.14 08:55

@miky93
Takoví dospělí sebestřední spratci jsou nejhorší :- ( Radím Ti si s přítelem udělat ve věcech jasno hned ze začátku, říct, co se ti nelíbí, nastavit si určitá pravidla, protože pokud to budeš tolerovat, pak už s tím nic nesvedeš a budeš naštvaná permanentně (nebo v horším případě nešťastná). Tak hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová