Proč babičky, nechtějí být babičkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
29.7.24 09:05
@Snorlaxik píše: Více

Nj, my víme, že u vás jsou všichni dokonalí.

Jen o manželovi jsi tu nikdy nenapsala sama od sebe ani čárku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.24 09:09
@mateska8084 píše: Více

Radsi se moc netes, predejdes tak moznemu zklamani.

• Citovat
  • Upravit
41603
29.7.24 09:11
@DaM2 píše: Více

taky mám zkušenosti z LDN, a pokud by to jenom trochu šlo, tak bych tam maminku ani babičku nikdy nedala, ikdybych se měla starat sama a péči platit. To fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
29.7.24 09:15
@Annonymní_007 píše: Více

Mně to příjde celkově usměvné, ja si chci užívat tak mi si všichni trhněte. My jsme to hlídáni donedávna moc nevyužívali. Jenže nám šel vztah docela do kopru. Srovnali jsme si priority a začali hlídaní hojně využívat a díky tomu si můžeme i s manželem užívat sebe.
Dohodli jsme se, že dáme každy měsíc na vikend děti babičce, což znamená u jedné babičky jsou jednou za dva měsíce. Takže 7 týdnů mají svůj program a jeden mají vnoučata. Hrozný, že?
Teď přes léto je to jiné, protože prázdniny a hodně pomáhají.
Smutný je, že toto některé “babičky” nevidí. Přeci být aktivní babička automaticky neznamená mít vnoučata každý vikend, ale proč nepomoc trmeba jednou za dva měsice? :think:
Pomůžou tím i svým dětem, aby mohli mít lepší vztahy s partnery.
Fakt když tu některé čtu (nemyslím tebe), tak si říkám, že mám neuvěřitelné štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.7.24 09:15

@DaM2 Já mám totéž, ale z domu. Nikdy bych to neudělala člověku, který je mentálně fit, ho tam dát, ani omylem. Pokud zvládne sám polykat, a sám dýchat, tak nepotřebuje cizí péči.
A navíc, ty říkáš nikdy teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.24 09:16
@Velryba černá píše: Více

Zatím to řeším školka, sestra jinak chodí dítě semnou všude? Nebo si myslíš, že ho nechám doma. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
29.7.24 09:17
@Anonymní píše: Více

Proč bych si měla něco takového myslet?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.24 09:18
@ibis píše: Více

To je tvůj názor. Každý nemůže být stejný. :nevim:

Příspěvek upraven 29.07.24 v 09:19

• Citovat
  • Upravit
419
29.7.24 09:19

Hodně tu čtu, že babičky si chtějí užívat života a proto nemají čas na vnoučata. To se nedá si užívat s vnoučaty po boku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
29.7.24 09:20

@Pidulka1991 jenže jeden víkend v měsíci je v pohodě. Pak máš ale rodiče, kteří by ty děti rádi prarodičům věnovali na tři odpoledne týdně, pak na tři víkendy v měsíci a polovinu letních prázdnin. Proto jsem psala, že jde o nějakou míru.

• Citovat
  • Upravit
34473
29.7.24 09:22
@Kuba25 píše: Více

Asi ne tak, jak si představují. Jet někam s partnerem nebo kámoškou je přece jen něco jiného než mít na starost malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
29.7.24 09:25
@Velryba černá píše: Více

Jako všechno ti chce vždy nějakou rozumnou míru ku spokojenosti všech. Jen mi to příjde, že je to zase ode zdi ke zdi a nic mezitím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.7.24 09:26

@Keyllah LDN a sociální lůžka jsou jen přestupná stanice pro domov důchodců. Já bych na LDN taky nikoho nedala dobrovolně a proto chci aby byl dopředu zajištěn nějaký pěkný domov důchodců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@terien píše: Více

Je to možné. Lidé sou různí, osudy mnohdy podobné :nevim:
Já nemám potřebu se na peníze třepat.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
@Liberalissima píše: Více

Tak tady se řeší babičky, ne :think: proč bych tady měla psát o chlapovi? 8o
A teda myslela jsem, že máme normální fungující rodinu, ale evidentně Kindle tebe máme dokonalou. Tak to jsem ještě radši :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová