Proč chcete vysoké muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
19.2.21 15:24
@Lussie_k píše:
To se těžko vysvětluje.. já mám 158 a prostě chlapi nad 185 mi imponují, už si připadám nemocná, ale s chlapem co má pod 180 bych být nemohla.. 🤷‍♀️A to nic proti, ale prostě by mě dotyčný nepřitahoval.. Nehledě na to, že na vysoký chlapy mám i dost štěstí 😃

Chjo, taky jsem chtěla vysokého, klidně nad dva metry (sama mám přes 180 Cm) no a manžel má 176 Cm - no co se dá dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106533
19.2.21 15:42
@Bábrdl píše:
Tohle je i v literatuře popsaný jev. :lol:
V mém okolí to funguje prakticky prakticky stoprocentně. Holky do 160 se zásadně párujou s chlapama nad 190. Ona má svého obra, chlap si vedle padesátikilové víly připadá jako gigant. :cert:Holky 175+ se rozčilujou, že taky chtějí obra, ale pak většinou končí s chlapem plus minus jako ony, většinou teda vyšším, ale spíš tak od pár cenťáků.

Akorát, že průměr.. Určitě znaky, kterých chceme dosáhnout nevznikají spojením dvou extrému, ale jeden z páru by měl být ideál… Je to teda z chovu zvířat, ale u lidí to bude podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.21 16:30

Mně je třeba výška chlapa/ženy (jsem bisexuální) vážně úplně volná.

Chodila jsem s vyššími, chodila jsem s menšími, a ve výsledku je to stejně jenom o tom, jestli je ten člověk v pohodě, má to v hlavě srovnané a umí řešit krize jinak než rozchodem. 😏

Odmítnout chlapa jen proto, že je vzrůstem menší, když je jinak naprosto úžasnej, je podle mě dost povrchní. Ale fl výběru partnera samozřejmě nikomu kecat nehodlám. Hlavně ať jsou všichni spokojení. 💙 ❤️️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.21 17:02

Můj milý má 160. Je to o tom, jaký člověk je. Pokud tě žena nechce, argumentace výškou je jen výmluva.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
19.2.21 17:09

Já jsem vysoká 175 a partnera preferuji stejně vysokého nebo max. trochu vyššího. Velké výškové rozdíly se mi nelíbí, člověka nebolí za krkem.

• Citovat
  • Upravit
71
20.2.21 08:33

V zásadě jde o to, jak bylo zmíněno, že se žena cítí v bezpečí, má svého ochránce a může se o něj opřít. Navíc je to sexy…tedy v případě, že se nejedná o nějakou „tyčku chlapa“. Správnej chlap má mít metrák😁 jak s oblibou říkám. Ale tohle je pouze to fyzické. Mnohem důležitější je to, jaký ten chlap je, jak se chová a jak se s ním žena cítí. Výška už je jen takový bonus navíc😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
20.2.21 21:19

Nechci, partner je jen o pár cm vyšší a kdyby byl o pár cm nižší, neřešila bych to. Musíš si holt najít takovou, které to nevadí, jiná pomoc není.

Ano, je to těžší, ale ošklivá holka to má taky těžší a přesto si většina partnera najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
20.2.21 21:30

Já jsem malá -158 cm, takže jájám dobrý pocit i s mužem okolo 170 cm..
Co můžu ale říct, osobně se mi nelíbí a dost mě vadilo, když jsem si našla pak přítele co měl 182 asi.. tak nějak a už byly poznámky, že jsem mu dopasu, a jak dítě atd..
Nelíbí se mi velké výškové rozdíly.. Přijde mi tom, jako dospělí s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
20.2.21 23:00
@Anonymní píše:
Jsem muž. Už několikrát mi bylo řečeno že jsem příliš malý. Takže se chci zeptat. Kde se vzal ten nesmysl že muž musí být vyšší než žena? Jako proč? Není to jedno kdo je vyšší? Jestli žena nebo chlap? PROČ chcete vysoké muže a vyšší muže? PROČ musí být muž vyšší?
Od tohoto příspěvku očekávám že se dozvím proč chcete aby muži byli vyšší a proč mají vysocí muži přednost.

Nemají přednost. Ne vždy. Můj partner je menší než já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
20.2.21 23:08
@Anonymní píše:
Můj milý má 160. Je to o tom, jaký člověk je. Pokud tě žena nechce, argumentace výškou je jen výmluva.

Anonym? To snad ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.1.22 07:37

@Jolka86 to preferejujes mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
16.1.22 09:00

Nikdy jsem se po výšce nedivala, většina partnerů byla jen o trošičku vyšší než já.

Ovšem můj současný partner se naopak dívá po malých ženách. On 196cm já 164, a to jsem údajně nejvyšší žena jakou kdy měl… takže není to jen o ženách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí