Proč my snachy tak nenávidíme své tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.10.17 07:06

Já tě chápu, moje tchýně je třeba hodná ženská, ale nenávidím na ni tu její povýšenost nad cizími lidmi a umíněnost. Co si řekne, to musí hned být. :roll: Ale jsem ráda, že spolu zatím vycházíme…

• Citovat
  • Upravit
Verun83
21.10.17 07:22

Nevim kolik ti je, ale tvuj nevyzraly prednes je tak neuveritelne neprijemny, ze se ani nedivim, kdyby ti tchyne nastavovala zrcadlo. Aniz by to delala schvalne.
Ja jsem treba s zadnou,,tchyni,, nemela nikdy problem, vzdy jsem se chovala s uctou a neresila jejich mouchy, protoze sama jich mam dost.
Zamysli se nejdriv nad sebou a pak sud druhe. Ale myslim, ze ty na to nemas dostatek inteligence.

• Citovat
  • Upravit
5182
21.10.17 07:39
@Verun83 píše:
Nevim kolik ti je, ale tvuj nevyzraly prednes je tak neuveritelne neprijemny, ze se ani nedivim, kdyby ti tchyne nastavovala zrcadlo. Aniz by to delala schvalne.
Ja jsem treba s zadnou,,tchyni,, nemela nikdy problem, vzdy jsem se chovala s uctou a neresila jejich mouchy, protoze sama jich mam dost.
Zamysli se nejdriv nad sebou a pak sud druhe. Ale myslim, ze ty na to nemas dostatek inteligence.

Ja myslim, ze ji je kolem 21. Jsou spolu 4 roky a ty otazky ohledne antikoncepce dostala, kdyz ji bylo ‚skoro 18‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.10.17 07:58

Tobě rodiče vtipné kaše moc nenaložili, co? :mrgreen: Bože, to jsou problémy :roll: Takový chci taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
21.10.17 08:00
@arada píše:
Ne každá je jako zakladatelka. Já si na snachu nemůžu stěžovat. Rozumíme si.

Tak její dcery pak pošli k našim klukům :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
21.10.17 08:04
@hani28 píše:
Ja myslim, ze ji je kolem 21. Jsou spolu 4 roky a ty otazky ohledne antikoncepce dostala, kdyz ji bylo ‚skoro 18‘.

No to by tak sedelo. Dost mi to pripomina mou nevyzralou sestru, ty je 24. Vsechny jen kritizuje, nema spetku ucty a empatie. Lady nejvetsi. Divna generace tohle.

• Citovat
  • Upravit
12719
21.10.17 08:12
@arada píše:
Ty seš tolerantní? Nevidím nic tak hrozného na tvé tchyni, ale spíš na tobě. Asi nemáš žádný smysl pro humor a hledáš chyby tam, kde nejsou. Strkáš nos do věcí, do kterých ti nic není, ale když to dělá někdo tobě, vztekáš se jak malý děcko. Místo pomlouvání tchyně se nauč česky, bo to je hrůůůůůza. Pochopím sem tam chybičku, ale tvá češtyn je katastrofa. Věřím, že tvá maďarská sprostá tchýně by nenasekala tolik chyb jako ty.

Proboha proc zakladatelku stirate? Me by tedy tchyne co mluvi hodne vulgarne a resila nahlas me poprsi hahaha taky nesedla a proc by zakladatelka nemohla byt se svym pritelem na vanoce? To tu tady vsichni mluvite hako kanal, ze vam nevadi echt vulfgarni mluva od tchyne? Takovou tchyni dik nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.10.17 08:36

Boze, krvacim z oci!!! :zed:
Byla si podrobena vyslechu a resila cislo tve podprdy? Bud rada! Ja byla podrobena vyslechu a na otazku, co dela muj tata jsem odpovedela, ze zemrel. Kdyz se tchyne zeptala jak, odpovedela jsem, ze se objesil a ona se otocila na tchana a „jeee hele Jirko, ji se taky objesil fotr“… Neandrtalec! Svoji tchyni nenavidim, ale v ramci rodinnych vztahu… A stve me to, ja sem se kuli ni nabrecela a nanervovala az az. Lezla sem ji do do zadku, az to hezky nebylo jen kuli tomu, aby me mela alespon trochu rada a fakt sem se snazila. Ale uz na ni kaslu, ja mam taky svoji hrdost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
21.10.17 09:41

Bože, chraň, ať si moje děti domů nedovedou něco podobnyho. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
21.10.17 10:02

Teda fascinuje mě, jak dvacetiletý holky berou nás 40.letý jako starý báby. Asi jsem nebyla ve 20. jiná, no každopádně, až jim bude 40, jsem zvědavá, jestli se tak budou cítit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
21.10.17 10:14
@Michelle_M píše:
Už jsem tady četla hodně moc stížností na různé typy tchyní, ale že nikdy nelajkne moji fotku na fejsbůku je asi TOP :lol:

Jo, jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.10.17 11:04
@lilith1 píše:
Proboha proc zakladatelku stirate? Me by tedy tchyne co mluvi hodne vulgarne a resila nahlas me poprsi hahaha taky nesedla a proc by zakladatelka nemohla byt se svym pritelem na vanoce? To tu tady vsichni mluvite hako kanal, ze vam nevadi echt vulfgarni mluva od tchyne? Takovou tchyni dik nechci.

tchyni si nevyberes, pokud tedy nevybiras partnera podle toho, jakou ma matku.

Ja bych spis rekla, ze zakladatelka ma opozdenou pubertu ve smyslu toho, ze jako pubos vyzaduje, aby se s ni jednalo jako s dospelym a s respektem, ktery si ale zadnym zpusobem nezaslouzila. Za mne zastydla puberta a nezaslouzeny pocit dulezitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
21.10.17 11:33

No jsem rada, ze nebudu mit pravdepodobne snachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.10.17 11:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
21.10.17 11:54
@lilith1 píše:

Vyjadřování zakladatelky je hodně ubohý a nevěřím, že tchyně je až tak moc vulgární. Ono někdy tu vulgaritu vůči někomu tak jednoduchému jako je zakladatelka nutno použít. Nevidím nic špatného na vyptání se na život mé potenciální snachy a ta antikoncepce vzhledem k věku a inteligenci zakladatelky se mi jeví jako rádoby důležitá. Z neskutečně špatně čitelného přízpěvku zakladatelky si vyvozuju, že tchýně je normální ženská a jestli takový sopel kritizuje dospělou ženu, která vychovává 5 dětí včetně mého partnera…no nevím. Slečna chtěla být asi hodně důležitá, ale k její smůle se projevila jako slušně řečeno jednoduchý člověk. Občas se mi povede taky nějaká chyba, ale to, co předvedla zakladatelka, tak to je opravdu neštěstí a lze si vytvořit o ní vlastní(ne lichotivý) názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová