Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
přstala jsem nenávidět a slyšet https://www.emimino.cz/…l-nas-66117/
jinak už nevím co by se stalo ![]()
me moje tchyne pripada falesna, nastesti se s ni moc neschazim, je totiz nekdy mila az moc a ja ji v ocich vidim ze to neni od srdce
Já mám třeba tchýni bez chybičky - pohlídá kdy je třeba a jak dlouho chceme, malýmu i nám by dala první poslední, nikdy nám do ničeho nemluvila…a přesto mě tak nějak se*e
.
Ale nikde si na ní nestěžuju (ani nemám za co) a chovám se k ní slušně
.
Mě posledně málem ani nepozdravila, když jsem si dovolila jít na návštěvu k „tetě“ a ne k nim
(domy mají společný dvůr a tetě jsem to slibovala už dlouho a kdybych dělala čárky, kde jsme častěji, tak u tety to rozhodně není).
Gina108 píše:
Já to říkám vždycky, snachy jsou pakážTo jsem zvědavá, jakou si jednou přivede můj synáček
![]()
![]()
ty (nebo vy) to už bereš z druhé strany? Mě právě zajímá ten názor někoho z druhého břehu, sem teda taky ráda, že mám dvě dcery jak tu bylo zmíněno, že vím, že s nějakým mužem, zetěm bude snažší vyjít.. nebo v to aspoň doufám.. Jaký je teda náhled skoro tchýně.. když se to bere opačně.. co děláme mi snachy zle? Proč vám většinou nemůžem přijít na jméno?
mabit píše:
přstala jsem nenávidět a slyšet https://www.emimino.cz/…l-nas-66117/
jinak už nevím co by se stalo
to si děláš prdel.. no ty vole.. noo no … nemám slov
![]()
Ahoj, tak moje tchýně je bezva ženská, a snad i já jsem pro ni bezva snacha.
Ale jednou, když jsem byla ještě jen přítelkyní jejího syna, mi řekla, když jsem jí pomáhala vařit, že jsem moc „pomalá“.
Tehdy se mě to dotklo, ale teď už se tomu jen směju. No co, ona je zase moc „rychlá“ a všude má děsný nepořádek, tak „každej máme svý mouchy“. ![]()
Ano, jsem taky zvedava, koho si jednou Marecek privede a zaroven doufam, ze budu aspon z casti tak dobrou tchyni (ale nemam to slovo vubec rada!!) jako je ta moje.
Vidame se temer kazdy den - bydli hned ve vedlejsim dome - a mam s ni lepsi vztah nez s moji mamkou.
No jako první mě napadlo- přece protože to jsou krááávyyy
Ne, vážně, to je asi jako kdyby mi měl náhodný los vybrat nějakou paní kolem 60let náhodně na ulici..prostě si někdy sednem a někdy ne ![]()
já se s tchýní nebavim a nestýkám přes rok a mam svatej pokoj
. manžel říká že by ona nevycházela z žádnou takže chyba ve mě asi neni
. já si spíš říkam jestli oni nchodí an speciální kurzy jak prudit ostatní
![]()
zuzouš píše:
No jako první mě napadlo- přece protože to jsou krááávyyyNe, vážně, to je asi jako kdyby mi měl náhodný los vybrat nějakou paní kolem 60let náhodně na ulici..prostě si někdy sednem a někdy ne
na tom taky něco je… ![]()
Hama píše:Žeby žárlivost??
Já mám třeba tchýni bez chybičky - pohlídá kdy je třeba a jak dlouho chceme, malýmu i nám by dala první poslední, nikdy nám do ničeho nemluvila…a přesto mě tak nějak se*e.
Možná by nebylo od věci si uvědomit, že tchýně jsou vlastně mámy vašich manželů, a že je prostě nemůžou jen tak vyškrtnout ze svého života… Cožpak vy neudržujete vztahy se svou rodinou, kamarády, mamkou?? Tak oni musí/chcou taky… A až „přijdete“ o svého jediného syna, kterého jste piplaly a milovaly celým tělem a duší cca 18 let a najednou vám ho „ukradne/odloudí/odvede“ jiná ženská, tak to bych chtěl vidět, to bez problému zvládne jen málokterá žena…
![]()
etatinek píše:Hama píše:Žeby žárlivost??
Já mám třeba tchýni bez chybičky - pohlídá kdy je třeba a jak dlouho chceme, malýmu i nám by dala první poslední, nikdy nám do ničeho nemluvila…a přesto mě tak nějak se*e.
![]()
Možná by nebylo od věci si uvědomit, že tchýně jsou vlastně mámy vašich manželů, a že je prostě nemůžou jen tak vyškrtnout ze svého života… Cožpak vy neudržujete vztahy se svou rodinou, kamarády, mamkou?? Tak oni musí/chcou taky… A až „přijdete“ o svého jediného syna, kterého jste piplaly a milovaly celým tělem a duší cca 18 let a najednou vám ho „ukradne/odloudí/odvede“ jiná ženská, tak to bych chtěl vidět, to bez problému zvládne jen málokterá žena…
![]()
milej zlatej.. a co si jako myslej, že jim ti synové budou doam nafurt? To oni chtěj? Tomu říkáš mateřská láska když je chtějí jen pro sebe?.. Žádná by jim nebyla dost dobrá?… To je přeci hloupý ne?… Dyť já jí ho neberu.. odstěhovala jsem ho jen o dvě patra níž a může ho mít kdy jen chce.. to on za ní chodit nechce.. zlá sem já, páč než sem přišla tak jí měl rád… teď má rád jen mě a naše dvě děti.. neni to hloupé na 60tiletou paní?…
etatinek píše:Hama píše:Žeby žárlivost??
![]()
![]()
btw: pokud někoho miluju celým tělem i duší nééé 18 let ale celých 26… tak pro něj snad chci štěstí, chci aby žil normální život a s tím se dle mého počítá už v kolébce, že si to dítě nedělám tak, že se mnou bude nadosmrti… dyť je to ujetý..