Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jůlinka T. píše:
Ahoj, musím reagovat na tuto diskuzi. Mám nejlepší tchýni na světě, mám ji radši než moji vlastní matku.
Mas stesti a vaz si toho. Co ja bych za to dala. Jen jednou jsem mela takovou vlastne to ani nebyla tchyne jen potencialni. Bohuzel to zase neslo s jejim synem, je to paradox.
@DennyK96 na tchyni kasli, ale co pritel, je na tve strane??
Ty seš tolerantní? Nevidím nic tak hrozného na tvé tchyni, ale spíš na tobě. Asi nemáš žádný smysl pro humor a hledáš chyby tam, kde nejsou. Strkáš nos do věcí, do kterých ti nic není, ale když to dělá někdo tobě, vztekáš se jak malý děcko. Místo pomlouvání tchyně se nauč česky, bo to je hrůůůůůza. Pochopím sem tam chybičku, ale tvá češtyn je katastrofa. Věřím, že tvá maďarská sprostá tchýně by nenasekala tolik chyb jako ty.
Mozna bys ses nemela brat tak vazne. Kdyby ses dokazala prenest pres hlouposti, vychazela bys lepe se vsemi… Uvedom si, ze je to matka tveho pritele, tak asi nebude uplne neschopna, kdyz ho vychovala. Mozna bys nemela soudit o druhych, kdyz sama evidentne zatim o zivote moc nevis.
Jednou by to mohla byt tvoje tchyne, tak si nepodrezavej vetev uz ted. Tu tvou toleranci nejak nemuzu v popisu najit…
Prosím Tě a Ty jsi jako vážně češka??? To ne, to mi neříkej.
Vždyť i cizinky
umí víc česky jak Ty…
@MaminkaLucka píše:
Prosím Tě a Ty jsi jako vážně češka??? To ne, to mi neříkej.
Vždyť i cizinkyumí víc česky jak Ty…
Tož sorry napsala správně, tak asi pochází z nějaké anglicky mluvící země
.
@arada kdyby napsala, že je právě ta Maďarská slečna, tak bych to pochopila! Ale prezentuje se tady jako Češka???!!!
![]()
@DennyK96 nic ve zlem, ale tolik chyb na jedne strane textu jsem uz davno nevidela a to rikam jako nekdo, kdo do ceske skoly nikdy nechodil.
No jo, kdyz to ctu, rikam si, ze je super, ze nikdy nebudu mit snachu.
Zaujalo mne, jak si ta baba nad hrobem poridila miminko. Fuuuuj, ve 40. To by snad uz mela setrit na pohreb, ne?
@MaminkaLucka píše:
@arada kdyby napsala, že je právě ta Maďarská slečna, tak bych to pochopila! Ale prezentuje se tady jako Češka???!!!![]()
Tak nějak. Nemám ve zvyku poukazovat na chyby, bo každý se může upsat, chybička se občas vloudí, ale text zakladatelky je fak hrůza hrůzoucí.
@mroe píše:
No jo, kdyz to ctu, rikam si, ze je super, ze nikdy nebudu mit snachu.
Ne každá je jako zakladatelka. Já si na snachu nemůžu stěžovat. Rozumíme si.
@arada píše:
Ne každá je jako zakladatelka. Já si na snachu nemůžu stěžovat. Rozumíme si.
No, nejspis nepise do diskusniho fora „Proč my snachy tak nenávidíme své tchýně?“
![]()
@warita píše:Že jo a ještě ty děti neumí ani vychovávat. I když u syna někde chybu udělala, když si tak dobře vybral.
Zaujalo mne, jak si ta baba nad hrobem poridila miminko. Fuuuuj, ve 40. To by snad uz mela setrit na pohreb, ne?
Mozna neni problem v tom, ze si syn nenasel Madarku, ale ze si nasel zrovna tohle „zlaticko“.