Proč nekojím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
9.12.13 14:37

@TroisChéris tak aspoň že láhev si vzal bez problémů 8o
asi to bude dolňák a prsa mu nevoní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.12.13 14:39

@tamata prosimtě, víš co to je hyperaktivita u mrňat? rozcapený a neposlušný děti. Od miminek se jim vše dovolí pak se stávají nezvladatelný, neposlouchají a matky jim stanoví diagnozu hyperaktivní. To je tak 90% všech takto označených dětí. Nástup do školy, šup a už jdeme do PPP a necháme Pepíčkovi dát papír na hlavu, on za to přeci nemůže, to je nemoc. Prd je to výchovou.

• Citovat
  • Upravit
459
9.12.13 14:39

@martulkasloník tak držím palce ať to vyřešíš aby tě to „nežralo v hlavě“ :) Myslím si že je lepší to mít vyřešené takhle dopředu, nedovedu si představit že bych to řešila při příjmu když jsem raději moc nemluvila abych se nepob… jak mi bylo z kontrakcí zle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
9.12.13 14:41

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 08:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
9.12.13 14:41
@quinny píše:
@TroisChéris tak aspoň že láhev si vzal bez problémů 8o
asi to bude dolňák a prsa mu nevoní :lol:

Lahvičku vzal bez problémů naštěstí, nevím, co se mu mých čtyřkách nelíbilo, manžel je spokojený :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
459
9.12.13 14:42
@K-Black píše:
@tamata prosimtě, víš co to je hyperaktivita u mrňat? rozcapený a neposlušný děti. Od miminek se jim vše dovolí pak se stávají nezvladatelný, neposlouchají a matky jim stanoví diagnozu hyperaktivní. To je tak 90% všech takto označených dětí. Nástup do školy, šup a už jdeme do PPP a necháme Pepíčkovi dát papír na hlavu, on za to přeci nemůže, to je nemoc. Prd je to výchovou.
člověče takhle to jednou popsala sama dětská psycholožka :) Ono je lepší říct „je hyperaktivní“ než říci - jsme nějak nezvládli výchovu. Ale to už je na jiné téma…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.12.13 14:43

@Niqitka to mě mrzí, nevím kolik je tvé malé, ale co zkusit jinou savičku, že by aspoň na noc aby jsi se vyspala :think: ale to už jsi asi vyzkoušela co? jinak chápu, že ji kozu v noci dáš, protože být pak vzhůru s dvěma by bylo asi na provaz co?

• Citovat
  • Upravit
1342
9.12.13 14:48

Pet mesicu. Zkusim jine savicky asi asi nejakou velkou, kterou ji zavru jeji celou velkou pusu :lol:. A pak az to klapne tak se prospim a dalsi vec, ze na noc utecu a vyleju se jak vaza. To je furt tehot. Kojeni. Tehot. Kojeni. Rev. Zadny sex. Rev :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.12.13 15:12
@quinny píše:
@Tejfinka tak to je super :palec: :hug: třeba ještě půjde zvýšit laktaci a dostat se na plné kojení, ale věřím že už jsi proto udělala co se dalo ;)

JJ to je. No byla bych za to moc ráda, ale už tomu moc nevěřím. Holt jsem asi zdědila geny po babičce. Ta měla 4 děti a žádné kojené. Neměla mléko absolutně vůbec a její jedna dcera také ne. Tudíž já jsem ráda, že aspoň něco mám a tak to už taky beru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25099
9.12.13 15:20

@JanulaM Ale já jsem psala, že chápu, když to někomu z nějakého důvodu nejde. Nechápu to v případě, kdy to jde, ale žena nechce - aby mohla odejít od dítěte třeba na pařbu, aby mohla kouřit, aby si nezničila silikonová prsa…
Pokud to nejde, nesmí se to lámat přes koleno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
9.12.13 15:25

Já kojení obrečela, z prsou mi teklo mlezivo už ve 4měsíci.. takže jsem vůbec nebyla připravená na to, že by to mělo být jinak. Problém začal už v porodnici krom toho, že jsem rodila celý den aby to nakonec skončilo u císaře, mi malou donesli až po 12hod. Nemohla se přisát - mám vpáčené bradavky, což jsem vůbec netušila že existuje :oops: :oops: samozřejmě jsem věděla, že mám prsa jiná než ostatní, ale tohle mě prostě nedošlo. V porodnici jsem chodila odsávat, pak přes stříkačku krmila malou. Kloboučky mi vůbec nedržely, protékaly atp. Doma jsem odsávala dál, asi po 14dnech jsem našla odkaz na formovače- tak jsem je sháněla po lékárnách jak blázen -sehnala a zjistila, že se mají používat asi od 6mesíce těhotenství :nevim: nakonec se asi po měsíci naučila sát, ale mléka ubývalo a ubývalo až jsem neodsála ani 40ml :roll: takže jsme přešli na Nutrilon kojení jsem ukončila na konci druhého měsíce. Bohužel..

• Citovat
  • Upravit
Medžika
9.12.13 15:30

@K-Black :roll: fakt tě nesleduju 8o :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
9.12.13 15:33
@Niqitka píše:
Pet mesicu. Zkusim jine savicky asi asi nejakou velkou, kterou ji zavru jeji celou velkou pusu :lol:. A pak az to klapne tak se prospim a dalsi vec, ze na noc utecu a vyleju se jak vaza. To je furt tehot. Kojeni. Tehot. Kojeni. Rev. Zadny sex. Rev :zed:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
9.12.13 15:34
@magicalee píše:
@K-Black :roll: fakt tě nesleduju 8o :mrgreen: :zed:

já ti nerozumím :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9989
9.12.13 15:36

Proč nekojím? Protože flaška je pohodlnější :)

Malý se krásně přisál a pil už na sále, kojila jsme plně 3 měsíce. Pak to začalo - měl hlad každou chvilku ale budiž ještě to šlo. Ve 3,5m začal zkracovat i noční spaní a budil se v noci po hodině. Pořád jsem si říkala (poučena z E-mimina), že jde o spurt a přejde to. Když to trvalo 3 týdny žačala jsem pomalu přeházet na UM i když mléka jsem měla dost (po dokojení bych i odstříkala) a s každou další dávkou UM bylo dítě spokojenější.. Ve 4,5m jsme přešli na UM plně a já si zastavila laktaci. Od té doby má malý režim, je spokojený a já taky :potlesk: :palec: Nikdy jsem ani minutu nelitovala. Nehodlám mít jako hlavní vzpomínku na dětství svých dětí utrpení při kojení :lol:
U druhého to plánuji taky tak - dokud to bude bez problému budu kojit a až to bude neúnosné a nevyspím se tak dám UM. Nejpozději jsem ale chtěla kojit a bude to tak i u druhého do 6ti měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí