Proč nekojím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@TroisChéris tak aspoň že láhev si vzal bez problémů ![]()
asi to bude dolňák a prsa mu nevoní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata prosimtě, víš co to je hyperaktivita u mrňat? rozcapený a neposlušný děti. Od miminek se jim vše dovolí pak se stávají nezvladatelný, neposlouchají a matky jim stanoví diagnozu hyperaktivní. To je tak 90% všech takto označených dětí. Nástup do školy, šup a už jdeme do PPP a necháme Pepíčkovi dát papír na hlavu, on za to přeci nemůže, to je nemoc. Prd je to výchovou.
- Citovat
- Upravit
@martulkasloník tak držím palce ať to vyřešíš aby tě to „nežralo v hlavě“
Myslím si že je lepší to mít vyřešené takhle dopředu, nedovedu si představit že bych to řešila při příjmu když jsem raději moc nemluvila abych se nepob… jak mi bylo z kontrakcí zle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quinny píše:
@TroisChéris tak aspoň že láhev si vzal bez problémů
asi to bude dolňák a prsa mu nevoní
Lahvičku vzal bez problémů naštěstí, nevím, co se mu mých čtyřkách nelíbilo, manžel je spokojený ![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:člověče takhle to jednou popsala sama dětská psycholožka
@tamata prosimtě, víš co to je hyperaktivita u mrňat? rozcapený a neposlušný děti. Od miminek se jim vše dovolí pak se stávají nezvladatelný, neposlouchají a matky jim stanoví diagnozu hyperaktivní. To je tak 90% všech takto označených dětí. Nástup do školy, šup a už jdeme do PPP a necháme Pepíčkovi dát papír na hlavu, on za to přeci nemůže, to je nemoc. Prd je to výchovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niqitka to mě mrzí, nevím kolik je tvé malé, ale co zkusit jinou savičku, že by aspoň na noc aby jsi se vyspala
ale to už jsi asi vyzkoušela co? jinak chápu, že ji kozu v noci dáš, protože být pak vzhůru s dvěma by bylo asi na provaz co?
- Citovat
- Upravit
Pet mesicu. Zkusim jine savicky asi asi nejakou velkou, kterou ji zavru jeji celou velkou pusu
. A pak az to klapne tak se prospim a dalsi vec, ze na noc utecu a vyleju se jak vaza. To je furt tehot. Kojeni. Tehot. Kojeni. Rev. Zadny sex. Rev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quinny píše:
@Tejfinka tak to je super![]()
třeba ještě půjde zvýšit laktaci a dostat se na plné kojení, ale věřím že už jsi proto udělala co se dalo
JJ to je. No byla bych za to moc ráda, ale už tomu moc nevěřím. Holt jsem asi zdědila geny po babičce. Ta měla 4 děti a žádné kojené. Neměla mléko absolutně vůbec a její jedna dcera také ne. Tudíž já jsem ráda, že aspoň něco mám a tak to už taky beru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanulaM Ale já jsem psala, že chápu, když to někomu z nějakého důvodu nejde. Nechápu to v případě, kdy to jde, ale žena nechce - aby mohla odejít od dítěte třeba na pařbu, aby mohla kouřit, aby si nezničila silikonová prsa…
Pokud to nejde, nesmí se to lámat přes koleno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kojení obrečela, z prsou mi teklo mlezivo už ve 4měsíci.. takže jsem vůbec nebyla připravená na to, že by to mělo být jinak. Problém začal už v porodnici krom toho, že jsem rodila celý den aby to nakonec skončilo u císaře, mi malou donesli až po 12hod. Nemohla se přisát - mám vpáčené bradavky, což jsem vůbec netušila že existuje
samozřejmě jsem věděla, že mám prsa jiná než ostatní, ale tohle mě prostě nedošlo. V porodnici jsem chodila odsávat, pak přes stříkačku krmila malou. Kloboučky mi vůbec nedržely, protékaly atp. Doma jsem odsávala dál, asi po 14dnech jsem našla odkaz na formovače- tak jsem je sháněla po lékárnách jak blázen -sehnala a zjistila, že se mají používat asi od 6mesíce těhotenství
nakonec se asi po měsíci naučila sát, ale mléka ubývalo a ubývalo až jsem neodsála ani 40ml
takže jsme přešli na Nutrilon kojení jsem ukončila na konci druhého měsíce. Bohužel..
- Citovat
- Upravit
@Niqitka píše:
Pet mesicu. Zkusim jine savicky asi asi nejakou velkou, kterou ji zavru jeji celou velkou pusu. A pak az to klapne tak se prospim a dalsi vec, ze na noc utecu a vyleju se jak vaza. To je furt tehot. Kojeni. Tehot. Kojeni. Rev. Zadny sex. Rev
- Citovat
- Upravit
Proč nekojím? Protože flaška je pohodlnější ![]()
Malý se krásně přisál a pil už na sále, kojila jsme plně 3 měsíce. Pak to začalo - měl hlad každou chvilku ale budiž ještě to šlo. Ve 3,5m začal zkracovat i noční spaní a budil se v noci po hodině. Pořád jsem si říkala (poučena z E-mimina), že jde o spurt a přejde to. Když to trvalo 3 týdny žačala jsem pomalu přeházet na UM i když mléka jsem měla dost (po dokojení bych i odstříkala) a s každou další dávkou UM bylo dítě spokojenější.. Ve 4,5m jsme přešli na UM plně a já si zastavila laktaci. Od té doby má malý režim, je spokojený a já taky
Nikdy jsem ani minutu nelitovala. Nehodlám mít jako hlavní vzpomínku na dětství svých dětí utrpení při kojení ![]()
U druhého to plánuji taky tak - dokud to bude bez problému budu kojit a až to bude neúnosné a nevyspím se tak dám UM. Nejpozději jsem ale chtěla kojit a bude to tak i u druhého do 6ti měsíců..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit