Proč nemůžu najít milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.22 21:35
@Corttez píše:
Tak mu nějakou dobu nepiš tedy nic a vydrž prťka vydrž :palec:
:)
  • Citovat
  • Upravit
18151
22.5.22 21:36
@Corttez píše:
Ale existují, jen šance, že je potkáš na forum webových stránek s názvem „emimino“ je asi stejně vysoká jako, že zakladatelka si vezme za muže svůj nový objev. :mrgreen: Nic ve zlém zakladatelko :mavam:

Tak já nečekám, že je potkám tady. Mně stačí to, co vidím v realitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.5.22 21:39

@bigl
Holt je to tak, že je běžně pracující jako já. Nemá volnou pracovní dobu, do toho má malé dítě o které se stará, až mě s tím někdy děsí, protože ona je věčně v práci. Někdy si říkám jestli ta paní vůbec existuje. Ona vydělává podstatně více než on, tak asi to tak prostě mají, že on je mamka a taťka v jednom :nevim: Je to složité, na hlavu postavené, ale je to tak. S dítětem bojovat nemůžu, ani nechci. Nechávám to plynout ikdyž mě to ubíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.5.22 21:53

@bigl ještě dodám, že mají už i dospělé dítě a to malé vnímám jako pojistku z její strany aby jí neutekl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
22.5.22 22:01
@Anonymní píše:
Děkuji za odpověď. Rozvést se momentálně bojím, když je dítě malé. Manžel ukazuje svou dost ošklivou povahu manipulátora a když jsem navrhla, že půjdeme od sebe. Dělal mi strašné zle u dítěte. Začal si ho kupovat drahými hračkami, dával mu peníze za nic, naváděl ho proti mě, chtěla jsem někam na výlet a manžel vymyslel daleko lepší a dražší, že pojede s ním sám a ať si vybere. A to přesto, že jezdím většinou já sama, manžel nechce nikam. Dále finance. Ano, nevydělávám špatně, mám přizpůsobenou pracovní dobu kvůli rodině. Ale být sama, tak je to nic moc a zase se bojím, že by dítě chtělo být pořád u táty a ne u mě. Jinak to máme doma tak, že jsme jak spolubydlící. Manžel hodně pracuje, takže se vidíme jen pozdě večer. Nevypadá to u nás tak, že bysme se pořád hádali, to vůbec. Dále nemáme hlídání. A to si myslím, že by zase dělal zle, kdybych odešla a naschvály. Až bude větší, bude samostatnější, můžu si zvýšit úvazek a pracovat daleko více. Jinak asi máš pravdu, už jsem si malovala, že prožiju něco hezkého a ono nic. Ale mě to zase přejde. Padlo to na mě, jak jsem ho předevčírem potkala a on přešel na druhý chodník, jak kdyby se mi vyhýbal. Takže jsem se cítila taková ponížená a docela mi pomohlo popsat si z toho. Já právě moc často nepotkám chlapa, který by mě zaujal a s kterým bych si dokázala představit zažít něco pěkného

Takze nechceš od manzela odejít, protože se ho bojíš? A jak se Ti žije s takovým člověkem? Nemysli si, že dítě nevníma atmosféru mezi vámi. Bere si z toho vzorce chování do svého vlastního života. Ano, zaobstarat se finančně je sama těžší, ale není to nemožné. A za promarneny život bez lásky to podle mě nestojí. Ubližujes si. A milenec Te v Tvoji situaci opravdu nezachrání, naopak Te ještě s velkou pravděpodobností víc sejme, protože takový příval citu, co si pro potenciálního milence chystáš, nebude většina lidí v pokročilém věku schopna operovat - a pokud ano, nejspíš to nedokážete dlouho skrývat a stejně s chlapem půjdete od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24134
22.5.22 22:53
@Corttez píše:
Ano tohle znám se mnou takhle zamávala taky jedna ženská, hele my tohle máme obecně lidé v povaze, co máme moc snadno a rychle toho si nevážíme, a ve vztahu zvlášť v tom mileneckém to sedí jako hrnec na pr*el. Tahle rada by ti mohla pomoci, a doporučuji ti opravdu i něco dělat (koníčky a jít s holkama ven) a nečekat doma s telefonem v ruce, až se ti dotyčný ozve. Pak je šance, že mu zase rychle podlehneš a on tě prokoukne :)

Ja ti nevim. Aspon v tom mileneckym vztahu by se clovek nechtel/ nemel pretvarovat. To by mela bejt ryzi laska a intimita bez starosti. Vetsinou proto si ten vedlejsak hleda, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
22.5.22 23:15

Příspěvek upraven 23.05.22 v 06:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.5.22 23:29
@Anonymní píše:
Děkuji za odpověď. Rozvést se momentálně bojím, když je dítě malé. Manžel ukazuje svou dost ošklivou povahu manipulátora a když jsem navrhla, že půjdeme od sebe. Dělal mi strašné zle u dítěte. Začal si ho kupovat drahými hračkami, dával mu peníze za nic, naváděl ho proti mě, chtěla jsem někam na výlet a manžel vymyslel daleko lepší a dražší, že pojede s ním sám a ať si vybere. A to přesto, že jezdím většinou já sama, manžel nechce nikam. Dále finance. Ano, nevydělávám špatně, mám přizpůsobenou pracovní dobu kvůli rodině. Ale být sama, tak je to nic moc a zase se bojím, že by dítě chtělo být pořád u táty a ne u mě. Jinak to máme doma tak, že jsme jak spolubydlící. Manžel hodně pracuje, takže se vidíme jen pozdě večer. Nevypadá to u nás tak, že bysme se pořád hádali, to vůbec. Dále nemáme hlídání. A to si myslím, že by zase dělal zle, kdybych odešla a naschvály. Až bude větší, bude samostatnější, můžu si zvýšit úvazek a pracovat daleko více. Jinak asi máš pravdu, už jsem si malovala, že prožiju něco hezkého a ono nic. Ale mě to zase přejde. Padlo to na mě, jak jsem ho předevčírem potkala a on přešel na druhý chodník, jak kdyby se mi vyhýbal. Takže jsem se cítila taková ponížená a docela mi pomohlo popsat si z toho. Já právě moc často nepotkám chlapa, který by mě zaujal a s kterým bych si dokázala představit zažít něco pěkného

Deti nejsou blbe, ony si daji dohromady dva a dva, neboj. Meli byste dane dny, kdy dceru ma, a hotovo. On ji zahrne drahymi dary, ty ji das zase neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
23.5.22 02:21
@Corttez píše:
Chceš ho dostat? Tak ho chvili ignoruj, mu to začne vrtat hlavou proč jsi tak otočila, a ozve se hodně brzo. Pak ho můžeš přefiknout a podle kvality uznat za vhodné jestli bude dobrým milencem :) tohle zabere vždycky. Zabralo to na ženský, který jsem chtěl dostat a zabralo to i na mě. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:think: Tyto hry myslim nikam nepovedou. Protoze na ne naleti clovek, kteremu na zene stejne nezalezi, ale chce mit ulovek, potrebuje si dokazovat, ze ji i pres (predstirane) ochabnuti jejiho zajmu dostal, takovej je on neodolatelnej. Nebo mu dela dobre zajem, saje tim energii z lidi a kdyz oni prestavaji projevovat zajem, hazi znovu udicku, aby si je udrzel ve hre. Takze ve vysledku jsou tyto hry kontraproduktivni. Protoze pokud TO mezi dvema lidmi je, pokud to funguje, jsou tyto hry zbytecne a tam, kde to nefunguje, hra na ignor a nedostupnost vyprodukuje na chvili zadanej efekt a pak nic.

Pokud bude chlapovi na ni opravdu zalezet, zena nemusi nic hrat, nemusi se pretvarovat, muze byt uprimna, muze delat cokoli a jemu to prijde okouzlujici. :)

• Citovat
  • Upravit
Myška zlatá
23.5.22 05:46

Promiň, třeba se pletu, ale proč by si měl nějaký muž hledat milenku, která už má dítě a rodinu? Chlap si chce připadat jediný a že má něco, co ostatní ne. Proč by šel do ženské od rodiny, když ji má doma. Hledají si mladé svobodné, protože je to to, co nemají doma.

• Citovat
  • Upravit
24134
23.5.22 06:21
@My Melody píše: :think: Tyto hry myslim nikam nepovedou. Protoze na ne naleti clovek, kteremu na zene stejne nezalezi, ale chce mit ulovek, potrebuje si dokazovat, ze ji i pres (predstirane) ochabnuti jejiho zajmu dostal, takovej je on neodolatelnej. Nebo mu dela dobre zajem, saje tim energii z lidi a kdyz oni prestavaji projevovat zajem, hazi znovu udicku, aby si je udrzel ve hre. Takze ve vysledku jsou tyto hry kontraproduktivni. Protoze pokud TO mezi dvema lidmi je, pokud to funguje, jsou tyto hry zbytecne a tam, kde to nefunguje, hra na ignor a nedostupnost vyprodukuje na chvili zadanej efekt a pak nic.Pokud bude chlapovi na ni opravdu zalezet, zena nemusi nic hrat, nemusi se pretvarovat, muze byt uprimna, muze delat cokoli a jemu to prijde okouzlujici. :)

Presne, na tyhle hry a sexy oblecky se chytaji jen lovci, dejme tomu alfasamci. Ale tyhle se pak ozvou tak 2× do roka, kdyz nemaj do ceho pichnout. Takovych aby zenska mela aspon 10, aby se to nejak vykrylo. A zakladatelka asi nebude ten typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24134
23.5.22 06:27
@Myška zlatá píše:
Promiň, třeba se pletu, ale proč by si měl nějaký muž hledat milenku, která už má dítě a rodinu? Chlap si chce připadat jediný a že má něco, co ostatní ne. Proč by šel do ženské od rodiny, když ji má doma. Hledají si mladé svobodné, protože je to to, co nemají doma.

Nemaji doma NOVOU, jinou. A pro ženaté je lepsi vdana, protoze ctyruhelnik je stabilnejsi nez trojuhelnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.22 07:12
@Myška zlatá píše:
Promiň, třeba se pletu, ale proč by si měl nějaký muž hledat milenku, která už má dítě a rodinu? Chlap si chce připadat jediný a že má něco, co ostatní ne. Proč by šel do ženské od rodiny, když ji má doma. Hledají si mladé svobodné, protože je to to, co nemají doma.

To je hloupost. Ja jsem starsi nez muj milenec a deti mam, on taky. Ja jsem teda rozvedena a single.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.22 07:13
@Arturie píše:
Ja ti nevim. Aspon v tom mileneckym vztahu by se clovek nechtel/ nemel pretvarovat. To by mela bejt ryzi laska a intimita bez starosti. Vetsinou proto si ten vedlejsak hleda, ne?

No, jenze u nas ja jsem single, pro me to prestal bejt vedlejsak :?. Takze si to vyziram.

• Citovat
  • Upravit
24134
23.5.22 07:35
@Anonymní píše:
No, jenze u nas ja jsem single, pro me to prestal bejt vedlejsak :?. Takze si to vyziram.

Njn, ty ho asi milujes. On je nejspis rozpolcenej taky. Ale pokud z nej porad citis lasku, nerozchazej se s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí