Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já napsala asi 4. V pohodě. Někdy byla reakce lepší, někdy horší. Ale to je jak v diskuzi. Musíš si to buď obhájit nebo se na to vykašlat. Kdo chce, bude rejpat i do věcí, které jsou v pohodě a normální ![]()
Směle do toho ![]()
Ja ani tak nepotrebuji popostrceni pro sebe. Spis mi chybi takove ty mile denicky, ruzna inteligentni zamysleni, co tu byvala driv, pribehy s nadhledem… Tak me zajima, proc tito sikovni lide nepisou. Nebo jestli ti nadanejsi pisi nekam jinam?
Jen tak mimochodem, prave probihajici soutez mi neprijde moc motivujici. Ale tak cim min lidi se zucastni, tim vetsi sance na vyhru ![]()
Na tuhle diskuzi jsem narazila úplnou náhodou a asi jsem udělala chybu… Napsala jsem „deníček“ a dnes odeslala, ale když to tady tak čtu, docela se děsím reakcí na něj, má to být taková vtipná historka, která se stala díky malému nedorozumění, je to psané s nadsázkou, tak nevím, jestli jeho publikovaní ještě nezarazit ![]()
@přírodní pokud se budeš hroutit jestli budou negativní reakce tak to raději stáhni, pokud jsi nad věcí a nevadí ti kritika tak to nestahuj… mi třeba nepřipadá vtipné to, co některým, třeba jak tady ten divnej táta psal trapné deníčky, některé se u toho za břicho popadaly, mi to přišlo mega trapné
uvidíš
nestresuj
@přírodní poslední dobou je to tu samá tragedie, takže určitě opak bude oživením. Šup sem s nim
@přírodní a zalezi ti hodne na reakcich ostatnich, nebo se chces pochlubit svym dilem? Ono negativni reakce (zvlast na tomhle webu) se najdou u vseho, vzdycky se najde nekdo, kdo ma opacny nazor, nechape humor atd. ![]()
@Doe_Jane píše:
@přírodní pokud se budeš hroutit jestli budou negativní reakce tak to raději stáhni, pokud jsi nad věcí a nevadí ti kritika tak to nestahuj… mi třeba nepřipadá vtipné to, co některým, třeba jak tady ten divnej táta psal trapné deníčky, některé se u toho za břicho popadaly, mi to přišlo mega trapnéuvidíš
nestresuj
Kritika mi nijak nevadí, spíš nechci, aby mě někdo urážel, že jsem blbka atd. Potom úplně nevím, jestli je to vhodný, když tady čtu ty smutný deníčky a já poslala tohle, aby to někdo nebral jako výsměch…
@HankaS82 píše:
@přírodní poslední dobou je to tu samá tragedie, takže určitě opak bude oživením. Šup sem s nim
No právě, aby to nevyznělo jako výsměch těm, co prožívají takový smutek…
@Kriss Tina píše:
@přírodní a zalezi ti hodne na reakcich ostatnich, nebo se chces pochlubit svym dilem? Ono negativni reakce (zvlast na tomhle webu) se najdou u vseho, vzdycky se najde nekdo, kdo ma opacny nazor, nechape humor atd.
Viz výše ![]()
@přírodní píše:
Kritika mi nijak nevadí, spíš nechci, aby mě někdo urážel, že jsem blbka atd. Potom úplně nevím, jestli je to vhodný, když tady čtu ty smutný deníčky a já poslala tohle, aby to někdo nebral jako výsměch…
neboj to tě přece nemůže urazit když ti někdo napíše že jsi blbka, je to jen internet
těžko říct třeba to bude fakt super a byla by škoda to nevydat… za sebe ti slibuju že ti nadávat nebudu ![]()
@přírodní píše:
No právě, aby to nevyznělo jako výsměch těm, co prožívají takový smutek…
to určitě ne!!! já nerada čtu smutné deníčky většinou je ani neotvírám, nemám ani co bych k nim řekla, nechce se mi psát soucitné komentáře někomu koho neznám, přijde mi to zbytečné akorát bych plácla nějakou volovinu já jsem na to taky expert
@Doe_Jane píše:
neboj to tě přece nemůže urazit když ti někdo napíše že jsi blbka, je to jen internettěžko říct třeba to bude fakt super a byla by škoda to nevydat… za sebe ti slibuju že ti nadávat nebudu
Aspoň jedna
Ono je to takový až neuvěřitelný a chápu, že si někdo po přečtení řekne, že musím být úplně pitomá ![]()
@Doe_Jane píše:
to určitě ne!!! já nerada čtu smutné deníčky většinou je ani neotvírám, nemám ani co bych k nim řekla, nechce se mi psát soucitné komentáře někomu koho neznám, přijde mi to zbytečné akorát bych plácla nějakou volovinu já jsem na to taky expert
No právě, já občas taky
Nechám to tak, případně si nechám zrušit účet ![]()
Je tu hodne tragickejch denicku, ty ja ctu celkem nerada, spatne veci se deji vsude kolem, v televizi clovek slysi jenom tragedie takze kdyz se nekde objevi vtipny pribeh tak si ho prectu mnohem radsi ![]()
Jen dodám, že k vydání mě přemluvil manžel, tu historku totiž úplně miluje, ale nevím, jestli to bude v psané formě ono, uvidím, třeba se to bude někomu líbit, nebo mě prohlásí za blbku emimina ![]()