Proč nenapíšete deníček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
13.4.17 17:52
@přírodní píše:
No právě, já občas taky :roll: Nechám to tak, případně si nechám zrušit účet :lol:

já myslím že výhoda deníčku je v tom, že je aktuální jen ten den když je na hlavní straně pak už málokdo to čte nebo komentuje zvlášť když to je tak skryté a musíš se k tomu dostat přes nějaké magazíny :))

• Citovat
  • Upravit
1292
13.4.17 18:12

@přírodní smutek i smích patří k životu. Prostě to tak je a my to nezměníme. Emimino není černá kronika, je přece i pro potěšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
22.11.17 07:20

Ahoj, obnovuji diskuzi. Vždycky jsem chtěla být spisovatelkou, zatím mi to nevyšlo (ale co není může být) :D Četla jsem tu pár deníčků, a napadlo mě, že bych mohla taky něco sepsat. Ale ne příběhy o mě, ale spíš povídky, mám hodně ráda fantasy, ale to se sem moc nehodí, tak bych psala romantické povídky, které by byly vymyšlené, samozřejmě inspirované pravdou.
Jde mi o to, jestli by to tu někdo četl, a hlavně, abych to tu tím nenarušovala, protože chápu že to je hlavně o vlastních zkušenostech a příbězích.
Děkuji za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
22.11.17 07:23

@giny52 nee, od deníčku se opravdu čeká autentický prožitek, už tu pár takových pokusů bylo, ale nesetkalo se to s dobrým ohlasem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.11.17 07:23

Záleželo by na kvalitě. Párkrát už se tu takové příběhy objevily a vzhledem k mizernému obsahu i nedostatečnému upozornění, že se jedná jen o výplod fantazie, tak se s úspěchem nesetkaly. Ale dokud nezkusíš, nevíš, tak klidně do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
22.11.17 07:30
@giny52 píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. Vždycky jsem chtěla být spisovatelkou, zatím mi to nevyšlo (ale co není může být) :D Četla jsem tu pár deníčků, a napadlo mě, že bych mohla taky něco sepsat. Ale ne příběhy o mě, ale spíš povídky, mám hodně ráda fantasy, ale to se sem moc nehodí, tak bych psala romantické povídky, které by byly vymyšlené, samozřejmě inspirované pravdou.
Jde mi o to, jestli by to tu někdo četl, a hlavně, abych to tu tím nenarušovala, protože chápu že to je hlavně o vlastních zkušenostech a příbězích.
Děkuji za reakce :mavam:

Ahoj, kdybys chtěla, tak můžeš kouknout do naší tvorby a případně něco napsat :kytka: http://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová