Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai Vetsina sef kucharu jsou chlapi
Male je teprve rok a pet mesicu.
@Detsa píše:
Uz si dostala nějaké jídlo? Já nezapomenu na mouku zalitou vodou. Kuchynka je super hračka.
@Zkai píše:
@mrav @vertunka mate kuchyňku? Hrajou si s tím takový mrňata? Zítra jedu pro jednu jetou, je v panském provedeni, tak jsem zvědavá. Ještě teda pak musíme sehnat to ovoce na sucháč co sem viděla ze někde psala vertunka že je to super. Sháněla jsem ponk, ale ta kuchyňka mi nakonec přišla, ze se s ni da víc vyhrát. I když nářadí máme taky. A beztak ho strká do hrnce.
Kuchyňku máme, malá dostala k vánocům, a vaří pro všechny furt něco.
@Detsa je to tam! Bc. Debra Morgan, bylo to totalne easy, potizista odesel, tak to pomohlo ![]()
@debra.morgan píše:
@Detsa je to tam! Bc. Debra Morgan, bylo to totalne easy, potizista odesel, tak to pomohlo
Vždyt jsem ti říkal, že to dáš!!
![]()
@debra.morgan píše:
@Detsa je to tam! Bc. Debra Morgan, bylo to totalne easy, potizista odesel, tak to pomohlo
no gratulace! ulevilo se ti? Bude mejdan?
@Anna766 píše:
Kuchyňku máme, malá dostala k vánocům, a vaří pro všechny furt něco.
Já se právě bála jestli to není na kluka ještě brzy, ale když už vaří i Lenčina holčička, ta je o kus mladší, tak je to dobrý, kluk teda zatím taky jen míchá.
A až teď jsem si všimla nějakých místních žebříčků o nejužvaněnejších uživatelích a teda @mrav jako hustě, to máš z tě své závislosti na diskuzi o žvanci..
@debra.morgan píše:
Gratulace
a to bylo nervu. A ted jeste Inženýrku tříbarevnou ![]()
@Zkai píše:
Já se právě bála jestli to není na kluka ještě brzy, ale když už vaří i Lenčina holčička, ta je o kus mladší, tak je to dobrý, kluk teda zatím taky jen míchá.
A až teď jsem si všimla nějakých místních žebříčků o nejužvaněnejších uživatelích a teda @mrav jako hustě, to máš z tě své závislosti na diskuzi o žvanci..
Prosimte ma to nahoneny z diskuzi s Icemanem a Ludmilou. Ale na nas tu prdi…
@vertunka píše:
Prosimte ma to nahoneny z diskuzi s Icemanem a Ludmilou. Ale na nas tu prdi…
Neprdím. Jen chci dohnat Detsu. Stejně mě @Anna766 v cílové rovince předběhne.
![]()
@mrav píše:
Neprdím. Jen chci dohnat Detsu. Stejně mě @Anna766 v cílové rovince předběhne.![]()
Annu si totálně rozdrtil! Detsa je někde na chvostu…
@Zkai píše:
Annu si totálně rozdrtil! Detsa je někde na chvostu…
Detsa se pohybuje mezi 3. a 6. místem. A Anička má zkušenosti a lokte na to, aby mě předběhla.
![]()
@debra.morgan Tak gratulace…ja jsem tak rada, ze uz mam fazi studia za sebou
na ty nervy nerada vzpominam…
zatím teda jen prendava nádobí. Na hriste prej asi dnes uz nepujdem.