Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai My tam zase mame knihu receptu a telefon
…to vis, americka kuchyne, chybi tam televize
(neni to moc videt)
@Lenka_Hal píše:
@Zkai My tam zase mame knihu receptu a telefon…to vis, americka kuchyne, chybi tam televize
(neni to moc videt)
Tjo, ale ta vypadá taky podstatne lip než co jsem doposud našla. A telefon naše kuchyn ma taky, to jediné jsem moc nepochopila. Kluk ma mobil, tak jsme tel v kuchyni nepotřebovali, vola mu vždy myška, pejsek nebo kocour. Ma malo kámošů. Za to mate dost příslušenství, ten hrnec přesně chci! A dáma zjevně už uklízí umyte nádobí.
@Lenka_Hal píše:
@Zkai My tam zase mame knihu receptu a telefon…to vis, americka kuchyne, chybi tam televize
(neni to moc videt)
To není slečna! To je syn??? Pardon…
@Zkai Dcera, ale ma obleceni po brachovi..no vlasy teprve zacaly rust a nausnice nejsou videt
Ani vsechno vyskladane neni, hrncu mam hromadu, panve, nadobi…
@Zkai Telefon je proste v kuchyni nutnost.
Ale ani nevim komu vola, zatim do toho rika jen halo halo…
![]()
@Lenka_Hal píše:
@Zkai Dcera, ale ma obleceni po brachovi..no vlasy teprve zacaly rust a nausnice nejsou videtAni vsechno vyskladane neni, hrncu mam hromadu, panve, nadobi…
No, já ty děti fakt nedokazu identifikovat, na hřišti radši všechny oslovuju bezpohlavne.
Ale zprvu jsem mela pocit, ze je to slečna ![]()
Tak a ted mi všichni doporucte, kde sezenu pečený kuře. U mas u vietnamce maj pečený žebra pro psy, ty jsou jasný ![]()
@Zkai my kuchyňku měli a starší si s ní fakt vyhrál, ale byla plastová a do půl roku ji zničil.. mladší si s ní hodně vyhraje u kamarádky..
@Tamtama píše:
@Zkai my kuchyňku měli a starší si s ní fakt vyhrál, ale byla plastová a do půl roku ji zničil.. mladší si s ní hodně vyhraje u kamarádky..
To teda brzo začíná.
![]()
Jo a poslední dobou mají ničivou, včera a dnes jsme byli u mamky, včera jí popatlali celou sadu skříní pikaem, dneska starší zasvinil zeď vodovkama.. večer jsem mladšímu natírala palec hořkým lakem, pak jsem vytuhla u pohádky a na lak zapomněla, tak ho pro jistotu celý vypatlali a v pokoji mají smrad jak v autolakovně.. ![]()
@Tamtama píše:
Jo a poslední dobou mají ničivou, včera a dnes jsme byli u mamky, včera jí popatlali celou sadu skříní pikaem, dneska starší zasvinil zeď vodovkama.. večer jsem mladšímu natírala palec hořkým lakem, pak jsem vytuhla u pohádky a na lak zapomněla, tak ho pro jistotu celý vypatlali a v pokoji mají smrad jak v autolakovně..
Pozitivni je, ze se zabavili ![]()
@Tamtama píše:
Jo a poslední dobou mají ničivou, včera a dnes jsme byli u mamky, včera jí popatlali celou sadu skříní pikaem, dneska starší zasvinil zeď vodovkama.. večer jsem mladšímu natírala palec hořkým lakem, pak jsem vytuhla u pohádky a na lak zapomněla, tak ho pro jistotu celý vypatlali a v pokoji mají smrad jak v autolakovně..
Na co je hořkej lak? U nás se dnes jedly jen ty pastelky, ale mít to tu dvakrat, tak už jsem šílená. Obdivuji tě!
@Zkai píše:
Na co je hořkej lak? U nás se dnes jedly jen ty pastelky, ale mít to tu dvakrat, tak už jsem šílená. Obdivuji tě!
A pomalované zdi jsou v normě. Stačí nechat na zemi pastelku a chvilku nedávat pozor.
![]()
@mrav píše:
A pomalované zdi jsou v normě. Stačí nechat na zemi pastelku a chvilku nedávat pozor.![]()
muzes na to dat ramecek
![]()
@joy.division.control píše:
muzes na to dat ramecek![]()
No, maluje líp než já, ale ty její výtvory jsou kreativní. Kolikrát i na její výkresy chvilku čumím a pak - asi po 5 minutách tam uvidím pejska.