Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Jo, spinká. Ráno jsme byli na kačenkách a na zmrzlince. Taky se trošku cákala v kašně u jedné hospody. Chce všechno dělat sama a tak je kolikrát oblékání, nebo nakupování jen pro silnější povahy. Prý je to zdravé pro její rozvoj - jen já se z ní jednou zblázním.![]()
![]()
A nechodila spát az odpoledne? Me kluk zase strašně pomáhá, všude musí bejt první, nocnik mi donese az do koupelny, splachnout si to musí sam, vyndavat susak, otvírat lednici a nejradši podává věci ze špajzu. Ty co zrovna nechci. Spí už pres dvě hodiny a mimo svůj čas, tak nevím co s nim. Zatím nic.
@Zkai píše:
A nechodila spát az odpoledne? Me kluk zase strašně pomáhá, všude musí bejt první, nocnik mi donese az do koupelny, splachnout si to musí sam, vyndavat susak, otvírat lednici a nejradši podává věci ze špajzu. Ty co zrovna nechci. Spí už pres dvě hodiny a mimo svůj čas, tak nevím co s nim. Zatím nic.
Chodí spát po obědě. Tak to bude mít i ve školce. ![]()
@mrav píše:
Chodí spát po obědě. Tak to bude mít i ve školce.
No jo, už to mate za chvilku. Těší se? A ty se těšíš? ![]()
@Zkai píše:
No jo, už to mate za chvilku. Těší se? A ty se těšíš?
Anička se těší. Ještě sehnat dobrou práci a budu se těšit taky. ![]()
@mrav píše:
Anička se těší. Ještě sehnat dobrou práci a budu se těšit taky.
A plán nejakej máš? Ono to jde špatně s Aničkou za zadkem co ![]()
Jsem si myslela jak už nebude pařák a dnes teda zrovna extra. Klukovi je dobře, tak jsem ho vytáhla na chvilku ven a nevěděla jsem kdo chcipne dřív. Doma bylo prijemně a už máme skleník. Už me to moc nebaví.
@Zkai píše:
A plán nejakej máš? Ono to jde špatně s Aničkou za zadkem co
Jsem si myslela jak už nebude pařák a dnes teda zrovna extra. Klukovi je dobře, tak jsem ho vytáhla na chvilku ven a nevěděla jsem kdo chcipne dřív. Doma bylo prijemně a už máme skleník. Už me to moc nebaví.
To chce k vodě.
@Zkai píše:
A plán nejakej máš? Ono to jde špatně s Aničkou za zadkem co
@Anna766 píše:
To chce k vodě.
Taky,že jsme byli u vody. Akorát se zblázním z toho, že Anička všude, kam přijdem,sbírá kamínky. Pak je hází z mostu do Bečvy. ![]()
@mrav píše:
Taky,že jsme byli u vody. Akorát se zblázním z toho, že Anička všude, kam přijdem,sbírá kamínky. Pak je hází z mostu do Bečvy.
@mrav píše:
Taky,že jsme byli u vody. Akorát se zblázním z toho, že Anička všude, kam přijdem,sbírá kamínky. Pak je hází z mostu do Bečvy.
Do Becvy? Odkud jsi? Jinak moje mala s tim taky uz zacala
oblibena to kratochvile vsech deti…
@Zkai píše:aspoň ze je netahá domu. Mel by si ji na ně pořídit stylovou kabelku. Zájmy se mají podporovat!
Právě, že tahá. Dneska si je vysypala v předsíni.
No, zítra půjdou zas do Bečvy. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Do Becvy? Odkud jsi? Jinak moje mala s tim taky uz zacalaoblibena to kratochvile vsech deti…
Z Rožnova, z toho dřevěného městečka. ![]()
@mrav píše:
Právě, že tahá. Dneska si je vysypala v předsíni.No, zítra půjdou zas do Bečvy.
My jsme zase měli každou chvíli ve školce plný kapsy u bundy nebo mikyny kaštanů. Jdeme domů, vezmu bundu z ramínka a važí víc než moje kožená bunda
Kapsy narvaný jak křeček tváře ![]()
@mrav Aha, to uz je Roznovska Becva. Ja jsem puvodne z Kromerize, k Becve to mame kousek…
V Roznove je krasne…
@Lenka_Hal píše:
@mrav Aha, to uz je Roznovska Becva. Ja jsem puvodne z Kromerize, k Becve to mame kousek…V Roznove je krasne…
V Kroměříži taky. Je tam krásná zámecká zahrada a v ní pávi. ![]()
@mrav píše:
V Kroměříži taky. Je tam krásná zámecká zahrada a v ní pávi.
Ale jo, já sním všechno, já nejsem vybíravej ![]()