Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
6.8.18 17:45
@mrav píše:
Jo, spinká. Ráno jsme byli na kačenkách a na zmrzlince. Taky se trošku cákala v kašně u jedné hospody. Chce všechno dělat sama a tak je kolikrát oblékání, nebo nakupování jen pro silnější povahy. Prý je to zdravé pro její rozvoj - jen já se z ní jednou zblázním. :roll: :pankac: :mavam:

A nechodila spát az odpoledne? Me kluk zase strašně pomáhá, všude musí bejt první, nocnik mi donese az do koupelny, splachnout si to musí sam, vyndavat susak, otvírat lednici a nejradši podává věci ze špajzu. Ty co zrovna nechci. Spí už pres dvě hodiny a mimo svůj čas, tak nevím co s nim. Zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
6.8.18 21:27
@Zkai píše:
A nechodila spát az odpoledne? Me kluk zase strašně pomáhá, všude musí bejt první, nocnik mi donese az do koupelny, splachnout si to musí sam, vyndavat susak, otvírat lednici a nejradši podává věci ze špajzu. Ty co zrovna nechci. Spí už pres dvě hodiny a mimo svůj čas, tak nevím co s nim. Zatím nic.

Chodí spát po obědě. Tak to bude mít i ve školce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.8.18 08:40
@mrav píše:
Chodí spát po obědě. Tak to bude mít i ve školce. :mavam:

No jo, už to mate za chvilku. Těší se? A ty se těšíš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
7.8.18 08:44
@Zkai píše:
No jo, už to mate za chvilku. Těší se? A ty se těšíš? :D

Anička se těší. Ještě sehnat dobrou práci a budu se těšit taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.8.18 17:36
@mrav píše:
Anička se těší. Ještě sehnat dobrou práci a budu se těšit taky. :mavam:

A plán nejakej máš? Ono to jde špatně s Aničkou za zadkem co :?
Jsem si myslela jak už nebude pařák a dnes teda zrovna extra. Klukovi je dobře, tak jsem ho vytáhla na chvilku ven a nevěděla jsem kdo chcipne dřív. Doma bylo prijemně a už máme skleník. Už me to moc nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148187
7.8.18 21:08
@Zkai píše:
Jsem si myslela jak už nebude pařák a dnes teda zrovna extra. Klukovi je dobře, tak jsem ho vytáhla na chvilku ven a nevěděla jsem kdo chcipne dřív. Doma bylo prijemně a už máme skleník. Už me to moc nebaví.

To chce k vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
7.8.18 21:21
@Zkai píše:
@Anna766 píše:
To chce k vodě.

Taky,že jsme byli u vody. Akorát se zblázním z toho, že Anička všude, kam přijdem,sbírá kamínky. Pak je hází z mostu do Bečvy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.8.18 21:26
@mrav píše:
Taky,že jsme byli u vody. Akorát se zblázním z toho, že Anička všude, kam přijdem,sbírá kamínky. Pak je hází z mostu do Bečvy. :mavam:
:mrgreen: aspoň ze je netahá domu. Mel by si ji na ně pořídit stylovou kabelku. Zájmy se mají podporovat!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
7.8.18 21:28
@mrav píše:
Taky,že jsme byli u vody. Akorát se zblázním z toho, že Anička všude, kam přijdem,sbírá kamínky. Pak je hází z mostu do Bečvy. :mavam:

Do Becvy? Odkud jsi? Jinak moje mala s tim taky uz zacala :D oblibena to kratochvile vsech deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
7.8.18 21:29
@Zkai píše: :mrgreen: aspoň ze je netahá domu. Mel by si ji na ně pořídit stylovou kabelku. Zájmy se mají podporovat!

Právě, že tahá. Dneska si je vysypala v předsíni. :mrgreen: No, zítra půjdou zas do Bečvy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
7.8.18 21:30
@Lenka_Hal píše:
Do Becvy? Odkud jsi? Jinak moje mala s tim taky uz zacala :D oblibena to kratochvile vsech deti…

Z Rožnova, z toho dřevěného městečka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.8.18 21:36
@mrav píše:
Právě, že tahá. Dneska si je vysypala v předsíni. :mrgreen: No, zítra půjdou zas do Bečvy. :mavam:

My jsme zase měli každou chvíli ve školce plný kapsy u bundy nebo mikyny kaštanů. Jdeme domů, vezmu bundu z ramínka a važí víc než moje kožená bunda :mrgreen: Kapsy narvaný jak křeček tváře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
7.8.18 21:40

@mrav Aha, to uz je Roznovska Becva. Ja jsem puvodne z Kromerize, k Becve to mame kousek… :mavam: V Roznove je krasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
7.8.18 21:46
@Lenka_Hal píše:
@mrav Aha, to uz je Roznovska Becva. Ja jsem puvodne z Kromerize, k Becve to mame kousek… :mavam: V Roznove je krasne…

V Kroměříži taky. Je tam krásná zámecká zahrada a v ní pávi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.8.18 21:49
@mrav píše:
V Kroměříži taky. Je tam krásná zámecká zahrada a v ní pávi. :mavam:

Ale jo, já sním všechno, já nejsem vybíravej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit