Proč vám přijdou mé představy o manželství a sexu tak mimo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107118
24.5.20 11:18
@izquierdo píše:
To je fakt. A jeste se jim to vlastne tak libi, ze klidne si to tyden a dele odpusti, kdyz je to tak skvele. Nektere na to dokonce cekaji mesic, no ale pak to stoji za to.
každý to má prostě jinak
@Hanka1 píše:
Ty ses nikdy fyzicky nezrusila poradnou sportovni aktivitou? Tak ver, ze se da sexem zrusit tak, ze se ti podlamujou kolena, ale kdyz si to nikdy nezazila, tak chapu, ze vypravet o tom zni divne no.Ale ze tobe to neni nebo by nebylo prijemne neber jako mustr pro ostatni zeny, mne i ostatnim zde to mile je a vyhledavam to, radeji budu mit jednou za tyden poradnou hodinovou sukacku se vsim vsudy nez trikrat tydne nudnou desetiminutovku…a opakuju, ze nemam nic proti rychlovkam, jedno jestli rano, vecer nebo kdykoliv behem dne.

tak pokud efekt sexu má být v tom se fyzicky zrušit, pak je to pochopitelné.
Každý má z toho jiné potěšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
24.5.20 11:19
@Nimie píše:
Ty se s kamarády nebavíš o sexu? :think:

O tom, jak dlouho to delaji, kolikrat u toho maji orgasmus apod., tak to fakt ne. A ani bych nechtela jim rikat intimni veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42769
24.5.20 11:20
@izquierdo píše:
Myslim, ze je to prave naopak, ze v pruzkumech si prave chlapi spise jeste pridavaji :lol: Skoda, ze neudelaji pruzkum na emiminu, zde by byl reprezentativni vzorek souloze tri hodiny cisty pohlavni styk, dalsi dve hodiny oralni, dve hodiny mazleni a dalsi tri nevim co… :mavam:

Máňa říkala, že to, co ty si myslíš, není směroplatný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107118
24.5.20 11:22
@izquierdo píše:
Myslim, ze je to prave naopak, ze v pruzkumech si prave chlapi spise jeste pridavaji :lol: Skoda, ze neudelaji pruzkum na emiminu, zde by byl reprezentativni vzorek souloze tri hodiny cisty pohlavni styk, dalsi dve hodiny oralni, dve hodiny mazleni a dalsi tri nevim co… :mavam:

no já myslí, že se ti tu snaží naznačit, že mazlení, masáže opravdu do jejich sexu nepatří.
Tipla bych si na zastupkyně bdsm…takových diskuzí tu bylo a kdo to měl trochu víc vanilkově, tak byl ostuzen a odsouzen. Není většího hnusu než mazlení, masáže a oloha misionář jednoznačně na pranýř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
@Betty MacDonald píše:
Máňa říkala, že to, co ty si myslíš, není směroplatný :jazyk:

Narostla po desti trava, je treba sekat. I u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
@izquierdo píše:
O tom, jak dlouho to delaji, kolikrat u toho maji orgasmus apod., tak to fakt ne. A ani bych nechtela jim rikat intimni veci.

Vidíš to, já třeba vím i jaké pomůcky si vzájemně posledně nadělili s manželkama 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302

Holky hlavně u sexu nemyslete. :mrgreen: Pak to stojí za starou Belu :mrgreen: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
@reincarnate píše:
Mě připadá jako @_.Emilyyy v oblasti peněz (co si kdo může dovolit, příjmy rodiny apod.).
Taky neustálý údiv, že by to jinde bylo jinak, nevnímání nadsázky nebo ironie.

Klidně bych uvěřil tomu, že to je její alter ego v oblasti sexu (odlišný popis rodinné situace neřeším).

Styl komunikace je jak dvojnice. Včetně toho, že tam lehounce ujíždí čeština, jako místní cizinka nebo naopak pobyt v zahraničí.

Co hrotis? Co resis?
Jake mam alter ego v oblasti sexu? Proc zminujes rodinnou situaci? VYSVETLI

A jestli to s tou cestinou bylo na me, tak ten nejaky duvod mam ;)

Příspěvek upraven 24.05.20 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
24.5.20 11:23
@Nimie píše:
Vidíš to, já třeba vím i jaké pomůcky si vzájemně posledně nadělili s manželkama 8)

To by mi vadilo, kdyby manzel nekomu znamemu rikal. Pro me je to nevhodne, jsem v tomto konzervativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
24.5.20 11:24
@Venetia píše:
no já myslí, že se ti tu snaží naznačit, že mazlení, masáže opravdu do jejich sexu nepatří.
Tipla bych si na zastupkyně bdsm…takových diskuzí tu bylo a kdo to měl trochu víc vanilkově, tak byl ostuzen a odsouzen. Není většího hnusu než mazlení, masáže a oloha misionář jednoznačně na pranýř.

Heleď, já z tebe mám v téhle diskuzi pocit, že buď trollíš (ovšem tak nějak na blbé straně barikády) a nebo vůbec nejsi v tomto tématu. Mazlení a masáže do sexu patří, přirozeně… akorát tady paní Iz tvrdí jak by to nevydržela, jak je to otravné a kdesi cosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.5.20 11:24
@Betty MacDonald píše:
Máňa říkala, že to, co ty si myslíš, není směroplatný :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
32028
24.5.20 11:25
@izquierdo píše:
To by mi vadilo, kdyby manzel nekomu znamemu rikal. Pro me je to nevhodne, jsem v tomto konzervativni.

To už si musíte vyjasnit mezi sebou ;) my jsme si v partě blízcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
24.5.20 11:25
@Nimie píše:
Vidíš to, já třeba vím i jaké pomůcky si vzájemně posledně nadělili s manželkama 8)

Ještě řekni, že si je i zkoušela a IZ z toho klepne 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.5.20 11:26
@izquierdo píše:
Se znamym probirate delku sexu teliska manzelky…

Mám pár kamarádek, se kterými zdrbneme všechno a o tom, co všechno probírají naši manželé, snad radši nechci ani nechci vědět :mrgreen:. Sex je pro nás běžná součást života, ne něco, co se odehrává potichu a po tmě a stydí se za to.

• Citovat
  • Upravit
3837
24.5.20 11:26

@izquierdo No vidíš, kdybys třeba měla nějakou dobrou kamarádku, s kterou by sis mohla občas o sexu popovídat, tak nemusíš zakládat 50 diskuzi na emiminu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí