Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Tobě se nikdy žádná kamarádka nesvěřila? Samozřejmě že si nebudeme vyprávět kolikrát, jak, proč a jak dlouho…ale s nějakým problémem i v té sexuální oblasti?
Tak treba obecne, ze si nerozumi dlouhodobe s manzelem, tak s nim nespi a ze se vzdy na neco vymluvi a rekne mu, ze na to nikdy nebyla. Nebo mi treba jedna, co se rozvedla rekla, ze s manzelem nikdy nedelali oralni sex a az ted s novymi znamostmi poznava sex. To je ale vyjimecne, ze bychom se tak bavily casto, tak to ne. Ja jim nic nesveruju, bavim se jen obecne. Ji ak treba nektere reknou, ze kdyz maji vice sexu, tak jsou stihlejsi a maji hezci plet apod.
@izquierdo píše:
A predstav si, ze si to u toho muze delat rukou i ta samotna zena
tak to už vůbec ![]()
@Venetia píše:
tak to už vůbec
Jeste jsi se neosmelila? Myslela jsem, ze to zkusis
Bude prekvapen, udelej to dnes.
@izquierdo píše:
Jeste jsi se neosmelila? Myslela jsem, ze to zkusisBude prekvapen, udelej to dnes.
proč bych to dělala, nic mi to neříká…to tak maximálně jako divadlo pro něj.
@Venetia píše:
proč bych to dělala, nic mi to neříká…to tak maximálně jako divadlo pro něj.
Ani kdyz te tak hladi on ti to nic nerika?
@izquierdo píše:
Ani kdyz te tak hladi on ti to nic nerika?
ne
Si děláte srandu?
Od včerejška od 19 hodiny tady přibylo 20 stránek plků v téhle zbytečné diskuzi. Tohle celé může přečíst snad jen totální masochista. ![]()
@Pan Dan píše:
Si děláte srandu?Od včerejška od 19 hodiny tady přibylo 20 stránek plků v téhle zbytečné diskuzi. Tohle celé může přečíst snad jen totální masochista.
Zbytecne diskuze vzdy nejvice tahnou
Take mate s manzelkou bezne 60 minut ciste souloze bez prestavky jako zdejsi zeny?
@izquierdo píše:
Zbytecne diskuze vzdy nejvice tahnouTake mate s manzelkou bezne 60 minut ciste souloze bez prestavky jako zdejsi zeny?
Hodina v kuse? Si blázen?
To je sen.
Ta moje max deset minut a to už je nervózní, kdy už bude konec. Takovou, co vydrží hodinu, bych chtěl ještě poznat, než skončím v bedně. ![]()
@Venetia píše:
tak dle pruzkumuale i dle diskuzí zde cca 70 procent žen dosahuje pouze povrchového orgasmu… třeba vyžadují orální sex vždy, protože jinak jim to nejde…pohlavní styk je pro ně méně zajímavý.
Někdo tu schopnost nemá vůbec. To bude asi pravda, stejně jako existují asexuální jedinci, které to nebude bavit nijak.
Jo tomu věřím že se i takoví najdou, ale jinak bych spíš odhadla že nebudou znát teb správný spouštěč. Např. pro spoustu žen je snazší dosáhnout vaginálního když umí správně použít svaly a řekni mi kolik žen pravidelně třeba cvičí s Venušinými kuličkami… ![]()
@Pan Dan píše:
Hodina v kuse? Si blázen?To je sen.
Ta moje max deset minut a to už je nervózní, kdy už bude konec. Takovou, co vydrží hodinu, bych chtěl ještě poznat, než skončím v bedně.
A ty bys fakt vydrzel a chtel 60 minut ciste souloze, pravidelne?
@izquierdo píše:
Tak pro mne je sex to, co se odehrava mezi dvema lidma a znamym po tom nic neni. Neni to bezna soucast zivota, o kterou se budu delit s kamaradkami. S jednou si neco rekneme, ale proto, ze se seznamovala a potkavala ruzne muz, ale ne az tak konkretne. To, ze nevykladam kamaradkam podrobnosti neznamena, ze se stydim, ale ze sex je pro mne veci dvou lidi.
Jo, seš vyloženě konzerva… která svůj intimní život roztroubila celému emm ![]()
@izquierdo píše:
No vidis, a presto zde ty zeny chteji hodiny soulozit a jeste bez prestavek
A co to má společného s tím jakého orgasmu snáz dosáhneš? ![]()
@Nimie píše:
Jo tomu věřím že se i takoví najdou, ale jinak bych spíš odhadla že nebudou znát teb správný spouštěč. Např. pro spoustu žen je snazší dosáhnout vaginálního když umí správně použít svaly a řekni mi kolik žen pravidelně třeba cvičí s Venušinými kuličkami…
Nektere to za to proste nestoji a nechce pravidelne s necim cvicit.