Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hecate píše:
Budu krutá, ale upřímná.
Nad rámec toho, co tu už zaznělo (= že svoje subjektivní pojetí sexu povyšuješ na objektivní pravdu), mně osobně dráždí, jak se pořád camráš a naopak druhé shazuješ (s tím, že i tady se projevuje tendence povyšovat osobní názory na neochvějná dogmata).Abych byla konkrétní: když opomenu camrání se vaší frekvencí sexu, drážní mě například kecy, jak vypadáš ty i Tvůj starej mladší nejmíň o tisíciletí,jak by měla mít žena staršího partnera, protože to je to ne-ja top, jak ženské po 40 v průměru hůře vypadají než jejich vrstevníci, atd. (a samozřejmě vše bez patřičného důkazu ustrne pouze na nabubřelém tvrzení).
Prostě jak Ty, tak Tvůj starej mi připadáte jak dva omezení dosebezahleděnci. On sem naštěstí pro nás ale nepřispívá a naštěstí pro sebe se neptá, co nám na něm vadí.
ježiš jako že by ženská dobrovolně měla chtít si uvázat na krk dědka?
ehm… hlavně že pak řeší že s ní málo spí ![]()
@Nimie píše:
![]()
ehm… hlavně že pak řeší že s ní málo spí
No tak není to dědek a na druhou stranu zde z diskuzí vidím, že o mě má zájem častěji než někteří o deset nebo dvacet let mladší.
@izquierdo píše:
Jo, to si pamatuju, že Tě tenkrát trochu rozčililo. Bylo to myšleno jen tak, že když muž má vedle sebe mladší ženu, tak si poněkud odvykne na své vrstevnice. To je úplně normální a přirozené. On by si teď asi neuměl představit mít vedle sebe ženu kolem 50 let, protože není zvyklý, ale věřím, že kdyby mu byla sympatická atd., tak by si zase zvykl a rozdíl nevnímal. Já jsem zase zvyklá na staršího, protože muž je starší. Takže já když vidím muže staršího ode mne o 10 let, tak třeba na rozdíl od kamarádek, kteří mají vrstevníky, je nevnímám jako staré, kdežto pro kamarádky už jsou i vizuálně starší a nepřitahují je.
hmm…nevím, jak tomáten tvůj hozený…ale můj přítel měl přede mnou o deset let mladší a myslím, že s o rok starší skoro padesátnicí v té době neměl žádný problém a nemá dosud. Zrovna ted mi tu kázal cosi o přitažlivosti ![]()
@Nimie píše:
![]()
vzdyt je mladší než ten můj. To o věku není.
@Venetia píše:
hmm…nevím, jak tomáten tvůj hozený…ale můj přítel měl přede mnou o deset let mladší a myslím, že s o rok starší skoro padesátnicí v té době neměl žádný problém a nemá dosud. Zrovna ted mi tu kázal cosi o přitažlivosti
Tak on taky i o starsi zene rekne, ze vypada dobre. Ja myslim, ze kdyby mu byla ta stejne stara sympaticka a nebyla by takova ta zanedbana, jako rozjeta postava, tlusta apod., ze by si nerekl, ze je stara a ze teda ne. Ale kdyz jsi s nekym 20 let, tak si asi nejak tak privyknes. Mne zase prijdou treba kolegove v praci v mem veku zase mladsi, protoze jsem zvykla na manzela. Ale neznamena to, ze bych s nimi nemohla byt.
@Nimie píše:
![]()
Tobě přijde málo po 20 letech 3 x týdně?
@izquierdo píše:
No tak není to dědek a na druhou stranu zde z diskuzí vidím, že o mě má zájem častěji než někteří o deset nebo dvacet let mladší.
Myslíš zásun výsun protože jinak by on nevydržel a tobě to bylo otravné? Tak to je fakt super zájem ![]()
@izquierdo píše:
Tobě přijde málo po 20 letech 3 x týdně?
No tobě to vadilo, ne mě ![]()
@Venetia píše:
vzdyt je mladší než ten můj. To o věku není.
To je jedno, argument že nejstarší jsou nej je úplně stejně ujetej jako to že by každý kdo nemá sex 3× týdně je nemocnej ![]()
@Nimie píše:
Myslíš zásun výsun protože jinak by on nevydržel a tobě to bylo otravné? Tak to je fakt super zájem
Jistě, ty víš nejlépe co kdo vydrží a nevydrží a co kdo v ložnici dělá a co se mu líbí. Asi to tak máte vy, když si to tak představuješ, ostatně jsi i psala, že na rozdíl od vaších známých, s nimiž to asi probíráte, máte sexu méně, ale milujete se více než oni. Měla bys respektovat, že každému vyhovuje něco jiného a nesnažit se zesměšňovat.
Já si myslím, že je hezké, když se lidi po 20 letech mají rádi a chtějí spolu mít sex. Jak tu často zaznělo, řada lidí je po tolika letech už dávno od sebe, v nefunčním manželství nebo se nějak trápí nebo spolu třeba nespí vůbec. Každý je jiný a prostě pro mě je i ta frekvence důležitá, i když mi to zde bylo vyčítáno. Pro mne je jednou týdně prostě málo, nemohu za to, mám to prostě tak. A mám tu potřebu jak fyzickou, tak i emocionální, fakt bych si při nižší frekvenci nepřišla už žádoucí a milovaná. Jo, je to divné a jsem v tomto asi opravdu nenormální nebo zralá na nějakou léčbu, ale momentálně s tím opravdu nic nenadělám. Já prostě potřebuji mít pocit, že mě ten chlap chce fyzicky, jinak jsem nešťastná.
@Nimie píše:
To je jedno, argument že nejstarší jsou nej je úplně stejně ujetej jako to že by každý kdo nemá sex 3× týdně je nemocnej
tak to je blbost, ale některým ženám to zřejmě imponuje…ale jen v tom mladším věku
@Nimie píše:
To je jedno, argument že nejstarší jsou nej je úplně stejně ujetej jako to že by každý kdo nemá sex 3× týdně je nemocnej
Já jsem nikde neřekla, že nejstarší jsou nejlepší. Bude to mít samozřejmě později i nevýhody. Jenže co, život si nenaplánuješ a někdy se to tak sejde. Tak budu mít třeba jen 30 let šťastné manželství, ale někdo s mladším nebude mít ani to. I kdyby to bylo jen 20 let společného života, co dosud, tak to není k zahození. Kdo ví, co bude, život dokáže překvapit.
@Venetia píše:
tak to je blbost, ale některým ženám to zřejmě imponuje…ale jen v tom mladším věku
Jo, mně to taky svým způsobem imponovalo, jako nehledala jsem staršího úmyslně, ale když ta situace nastala, tak mě to svým způsobem přitahovalo. A kolem těch 20 let bych se zřejmě nebránila ani věkovému rozdílu 15 let, kdyby se taková příležitost naskytla a dnes mohu být ráda, že nenaskytla, protože já bych do toho asi klidně šla. Člověk kolem 20 prostě tyto věci neřeší a cítí se mladý, skoro nesmrtelný. Teď by to s mužem o 15 let starším bylo asi horší.
@izquierdo píše:
Jistě, ty víš nejlépe co kdo vydrží a nevydrží a co kdo v ložnici dělá a co se mu líbí. Asi to tak máte vy, když si to tak představuješ, ostatně jsi i psala, že na rozdíl od vaších známých, s nimiž to asi probíráte, máte sexu méně, ale milujete se více než oni. Měla bys respektovat, že každému vyhovuje něco jiného a nesnažit se zesměšňovat.
Já si myslím, že je hezké, když se lidi po 20 letech mají rádi a chtějí spolu mít sex. Jak tu často zaznělo, řada lidí je po tolika letech už dávno od sebe, v nefunčním manželství nebo se nějak trápí nebo spolu třeba nespí vůbec. Každý je jiný a prostě pro mě je i ta frekvence důležitá, i když mi to zde bylo vyčítáno. Pro mne je jednou týdně prostě málo, nemohu za to, mám to prostě tak. A mám tu potřebu jak fyzickou, tak i emocionální, fakt bych si při nižší frekvenci nepřišla už žádoucí a milovaná. Jo, je to divné a jsem v tomto asi opravdu nenormální nebo zralá na nějakou léčbu, ale momentálně s tím opravdu nic nenadělám. Já prostě potřebuji mít pocit, že mě ten chlap chce fyzicky, jinak jsem nešťastná.
Vždyť jsi to psala ty
bože, aspoň si pamatuj co jsi kde žblekotla
a jinak vůbec jsi nepochopila pointu, že to máš jinak už jsi tu všem myslím vysvětlila dostatečně ![]()
@izquierdo píše:
Já jsem nikde neřekla, že nejstarší jsou nejlepší. Bude to mít samozřejmě později i nevýhody. Jenže co, život si nenaplánuješ a někdy se to tak sejde. Tak budu mít třeba jen 30 let šťastné manželství, ale někdo s mladším nebude mít ani to. I kdyby to bylo jen 20 let společného života, co dosud, tak to není k zahození. Kdo ví, co bude, život dokáže překvapit.
Vidíš to a někdo to má i s mladším a jako bonus nepotřebuje vybíjet své frustrace na emm ![]()