Proč vám přijdou mé představy o manželství a sexu tak mimo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
25.5.20 12:55
@izquierdo píše:
No já tomu nerozumím, protože v tom mém příspěvku, který jsem založila a ptala se, co s tím, že naše manželství má poslední měsíce sklon mít sex dvakrát týdně, tak jsem tam vysloveně ptala, že to právě není žádní šup sem šup tam. Ale teď, když jsme to doma vyřešili k mé spokojenosti, tak to samozřejmě už nemůže být kvalitní :roll: Abych asi neměla pocit, že jsem nakonec dostala vše, co jsem chtěla.

Upřímně? Je fakt každému jedno, jak vy to doma máte. Nebo si myslíš, že diskutující tady premitaji dnem a nocí, jak to funguje u vás v ložnici?
Toto je virtualita, tady si každý píše co chce a je fakt, ale jedno, jak to mají v reále. To nikdo stejně neoveri a proč by to taky dělal?

Pokud to ale cpes horem dolem, je to už spíš nudné a otravné, a zdejší ti to dají patřičně najevo, kdežto ty si to vykládáš coby závist a neprejicnost.

• Citovat
  • Upravit
32028
25.5.20 12:56
@izquierdo píše: Že si nepamatuju, že bych zde někdy popisovala náš sex jako tam a zpátky a konec, ale chápu, oč vám jde.
:mrgreen: ty si toho zdá se hodně nepamatuješ
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 12:56
@Nimie píše:
Tak tys nám řekla že ti to tak vyhovuje :nevim: já nemůžu za to že ti to takhle stačí. Jak jsi sama psala, máš nějaké pudy, tak holt je uspokojíš a vyhovuje ti to tak.Ona je taky vůbec otázka co myslíš tou vyšší potřebou… jestli veškerý váš sex je 3× 10 minut týdně (max. 3 orgasmy týdně a to ještě ty obyčejnější), tak to tě pak snadno strčí do kapsy skoro každý (minimálně tady) :nevim:

Tak to je mi jasné, že mě zde skoro každá strčí v počtu orgasmů a délce sexu do kapsy, to bych si ani netroufla porovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 12:57
@Barbucha3 píše:
A predstav si, že klidně sex každý den může trvat i těch víc hodin nebo to může být víckrát za den! Nic, co píšeš tu nikdo neříkal, to jsi si zas vymyslela nějakou svou statistiku, stejne jako „mám vyšší frekvenci než většina žen na emm“ :lol: někdo to dělá 3× týdně, někdo denně, někdo 1× za rok a každý jinak dlouho a jinak kvalitně a každému to vyhovuje jinak, neexistuje tvoje norma!

Přesně tak, souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 12:58
@Barbucha3 píše:
A pozor dokonce i víc než 3× tydně a nedejbože víc nebo min než 20 minut zasouvaní :D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
25.5.20 12:58
@izquierdo píše:
Přesně tak, souhlasím s tebou.

Co se stalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 12:59
@Nimie píše: :mrgreen: ty si toho zdá se hodně nepamatuješ

Tak toto si pamatuju učitě, protože sex u nás nikdy nebyl jen o krátké kopulaci, ale to je už fuk. Jak tohle vlákno pěkně stále žije, že? Přitom by se dalo říct, že je úplně o ničem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
@izquierdo píše:
Tak to je mi jasné, že mě zde skoro každá strčí v počtu orgasmů a délce sexu do kapsy, to bych si ani netroufla porovnávat.

Tak co pak znamená ta vyšší potřeba? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
@Barbucha3 píše:
Co se stalo 8o

Tak já tu s řadou příspěvků souhlasím, proč ne? Máte tu často pravdu, já to uznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 13:00
@izquierdo píše:
Tak toto si pamatuju učitě,protože sex u nás nikdy nebyl jen o krátké kopulaci, ale to je už fuk. Jak tohle vlákno pěkně stále žije, že? Přitom by se dalo říct, že je úplně o ničem :lol:
:lol: :lol: a proto považuješ 20 minutový styk za nadstandard a tvrdila si, že delší už by ti byl otravný. Jo to dává smysl :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
25.5.20 13:02
@izquierdo píše:
Tak já tu s řadou příspěvků souhlasím, proč ne? Máte tu často pravdu, já to uznávám.

Tak treba včera jsi psala úplně jinak, jakmile někdo zmínil nižší nebo vyšší frekvenci, delší čas, větší počet orgasmů, tak byl pomalu posílán k doktorovi, že to není „normální.“ tak mě překvapuje, že jsi přes noc nabrala jakousi sebereflexi. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 13:03
@Nimie píše:
Tak co pak znamená ta vyšší potřeba? :mrgreen:

Nevím, co si pod tím představuješ ty? Mně tu kolikrát ženy napsaly, že moje potřeba, pokud jde o frekvenci, je už vyšší, přitom je myslím naprosto průměrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 13:08
@Nimie píše: :lol: :lol: a proto považuješ 20 minutový styk za nadstandard a tvrdila si, že delší už by ti byl otravný. Jo to dává smysl :lol:

To tvrdí statistiky, že už 20 minut čistého styku je nadstandard. Však se podívej na internet, kolik minut trvá průměrně čistý pohlavní styk. Vím, vím, že je to jak s tím průměrným platem. Ale čistý pohlavní styk opravdu dle statistik netrvá dokonce ani těch 20 minut. Ale to je úplně fuk, ono to asi pokaždé netrvá stejně dlouho a hlavně nevím, kdo se dívá před začátkem a na konci hned na hodiny…Já se nikdy nedívala, tak nevím, jak jsou ty údaje přesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 13:08
@izquierdo píše:
Nevím, co si pod tím představuješ ty? Mně tu kolikrát ženy napsaly, že moje potřeba, pokud jde o frekvenci, je už vyšší, přitom je myslím naprosto průměrná.

Ale mě nezajímá co ti kdo psal, tys napsala že máš zdá se vyšší potřebu a zároveň přiznáváš, že nemáš tolik orgasmů a nemáš ráda dlouhý styk. Tak z čeho usuzuješ že máš vyšší potřebu? Čeho konkrétně? Toho že se tě chlap dotkne? :think: Vždyť to je podle tebe jen 3× týdně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 13:09
@izquierdo píše:
To tvrdí statistiky, že už 20 minut čistého styku je nadstandard. Však se podívej na internet, kolik minut trvá průměrně čistý pohlavní styk. Vím, vím, že je to jak s tím průměrným platem. Ale čistý pohlavní styk opravdu dle statistik netrvá dokonce ani těch 20 minut. Ale to je úplně fuk, ono to asi pokaždé netrvá stejně dlouho a hlavně nevím, kdo se dívá před začátkem a na konci hned na hodiny…Já se nikdy nedívala, tak nevím, jak jsou ty údaje přesné.

Co to má společného s tím, že je ti dlouhý styk otravný? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria