Proč vám přijdou mé představy o manželství a sexu tak mimo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
25.5.20 12:38
@Dirndljager píše:
Sorry, ale uplne stejne ujety je tvrdit, ze kdo je starsi je dedek a bude to s nim na nic. V tom to neni. Sijeme tady do @izquierdo, aby zkusila pochopit, ze zdaleka ne kazdy to ma tak, jako ona, ale je asi na miste chapat i to, ze nekdo to ma tak, ze ho pritahuji starsi, muzi nebo zeny.

Dědek = člověk v důchodovém věku nebo těsně před ;) myslím že si dokážeš spočítat jednoduchou matematikou, že člověk o 10 - 20 let starší než partnerka logicky do důchodu dojde o těch 10 - 20 let dřív ;) ale aby sis nemyslel, já fakt nemám nic proti vztahům s velkým věkovým rozdílem, občas to fakt stojí za to, ALE
a) tvrzení že by ženská měla mít staršího partnera, že to je nej, je na facku ;)
b) a z prostého pozorování vyplývá, že většina 16 - 18 letých děveček s 30tníkem není úplně to pravé ořechové a ve spoustě případů je účel relativně jasný… ne že by nebyly výjimky, ale ;)

Tudíž - já jí to fakt neberu. Ale na blbé tvrzení blbá reakce. Iz je troll nebo přinejmenším vnitřně slušně nevyrovnaná/nespokojená ženská, nesnažíme se tu vyřešit světový mír, máme tu z toho p*del ;)

Mimochodem, je také prostým a obecně známým faktem, že čím vyšší věk, tím je u chlapů větší pravděpodobnost sníženého libida a dalších potíží. Platí to pro všechny? Ne. Znamená to, že někdo nemůže být výkonný i v 80? Ne… jen je na to výrazně vyšší pravděpodobnost, což logicky nejde dohromady se sexuchtivýma ženskýma, tím spíš když průměrná žena je obvykle se sebou nejvíc sexuálně spokojená až když je starší. Takže v době kdy spousta žen objeví co jim konečně sedí, co jim vyhovuje a chtějí si to užít, tak mnozí chlapi už jim to nemohou poskytnout v takovém rozsahu jako kdysi.

@Dirndljager píše:
Trochu chapu i pana IZ s tou vrstevnici, taky se nekdy divim, jak nektere vrstevnice vypadaji. Nevim, jestli je to tim, ze vetsina mych partnerek byly mladsi, tak jsem si odvykl, jak tvrdi iziquierdo… :think: To nektere bych podtrhl. Posledni ex byla treba mladsi jen o rok a prisla mi velmi atraktivni. Ona tedy byla kocka uz za mlada. A kdyz jsem byl na tridnim srazu, tak rada, a musim rict vetsina, spoluzacek byly atraktivni pritazlive baby, za ktere by se chlap rozhodne nestydel, ba naopak. Takze spis to bude tim, ze nekdo na sebe proste nedba a vypada hur, nez by musel vzhledem k veku.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
25.5.20 12:41
@Dirndljager píše:
Tak ja jsem te v realu nevidel, ale slysel jsem o tobe, ze jsi fakt kocka. ;)

Určitě nechci zpochybňovat, že je Venetia kočka, i když jsem ji nikdy neviděla, ale mě teda fascinuje ten emiminovský svět.
Jestli je to pravda, co se tu šušká.
To jako fakt se tady tak mění někde pokoutně fota a nese se éterem, kdo je jaká kost a kdo jak vypadá, co je kdo zač a kdo s kým? :think:
No vidím, že ještě zdaleka nejsem stálice epipina :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 12:41
@izquierdo píše:
Souhlasím s tebou, ovšem nesouhlasím zde s tvrzením, že kdo má sex častěji, musí ho mít kvalitativně horší než ten, kdo ho má méně často. Každý má potřebu jinou a vypadá to tak, že na emiminu ji mám asi oproti ostatním ženám vyšší. S tím nic nenadělám.

A nekvalitní, fakt super výhoda no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 12:42
@bigl píše:
Určitě nechci zpochybňovat, že je Venetia kočka, i když jsem ji nikdy neviděla, ale mě teda fascinuje ten emiminovský svět.
To jako fakt se tady tak mění někde pokoutně fota a nese se éterem, kdo je jaká kost a kdo jak vypadá, co je kdo zač a kdo s kým? :think:
No vidím, že ještě zdaleka nejsem stálice epipina :mrgreen: :nevim:
:mrgreen: taky mě to zaskočilo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
@Nimie píše:
b) a z prostého pozorování vyplývá, že většina 16 - 18 letých děveček s 30tníkem není úplně to pravé ořechové a ve spoustě případů je účel relativně jasný… ne že by nebyly výjimky, ale

A jaký je ten účel teda? Co z toho mají ti pánové a ta děvčata? Předpokládám, že když ty mladé ženy nejsou tak zkušené, tak v sexu by ti muži měli naopak uvítat ty zralejší ženy, ne? Proč jsou tedy s mladšími a když si mohou vybrat, tak řada z nich, ne všichni, dají přednost té mladší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
@bigl píše:
No vidím, že ještě zdaleka nejsem stálice epipina :mrgreen: :nevim:

Spíš se někteří sejdou i v reále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 12:44
@Nimie píše:
A nekvalitní, fakt super výhoda no :mrgreen:

To víš, že jo. Stojí to za starou bačkoru, a proto to chci aspoň 3 x týdně :) Asi po 20 letech stále doufám, že se to cvikem zlepší, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
25.5.20 12:44
@izquierdo píše:
A jaký je ten účel teda? Co z toho mají ti pánové a ta děvčata? Předpokládám, že když ty mladé ženy nejsou tak zkušené, tak v sexu by ti muži měli naopak uvítat ty zralejší ženy, ne? Proč jsou tedy s mladšími a když si mohou vybrat, tak řada z nich, ne všichni, dají přednost té mladší?

Protože mladé tělo je víc než zkušenost a víc k nim vzhlizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 12:45
@izquierdo píše:

Myslíš ty které mají dospělého muže aby byly cool před kamarádkami? Nebo ty které díky tomu získají možnost zdrhnout z domova, potažmo ze školy tím spíš když vsadí HA nebo přesvědčí chlapa že je to to nejlepší co pro ní může udělat? Nebo ty které na mladších „nic nevidí“, protože jim holt chlapec nechce hradit všechno od A až po Z aby se chudinka nemusela namáhat prací?

A vážně se ptáš na to co vidí single třicátník na mladém kuřeti? :lol: :lol: wow…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
@Venetia píše:
Spíš se někteří sejdou i v reále :D

A pak jsou zaskočeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
@Nimie píše:
To je jedno, argument že nejstarší jsou nej je úplně stejně ujetej jako to že by každý kdo nemá sex 3× týdně je nemocnej ;)

A pozor dokonce i víc než 3× tydně a nedejbože víc nebo min než 20 minut zasouvaní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 12:47
@Nimie píše:
Myslíš ty které mají dospělého muže aby byly cool před kamarádkami? Nebo ty které díky tomu získají možnost zdrhnout z domova, potažmo ze školy tím spíš když vsadí HA nebo přesvědčí chlapa že je to to nejlepší co pro ní může udělat? Nebo ty které na mladších „nic nevidí“, protože jim holt chlapec nechce hradit všechno od A až po Z aby se chudinka nemusela namáhat prací?A vážně se ptáš na to co vidí single třicátník na mladém kuřeti? :lol: :lol: wow…

Nevím, netuším, co na mě manžel tehdy viděl, ale bylo mi už kolem 23, tak na to už se asi nepohlíží tak shora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 12:51
@izquierdo píše:
To víš, že jo. Stojí to za starou bačkoru, a proto to chci aspoň 3 x týdně :) Asi po 20 letech stále doufám, že se to cvikem zlepší, že…

Tak tys nám řekla že ti to tak vyhovuje :nevim: já nemůžu za to že ti to takhle stačí. Jak jsi sama psala, máš nějaké pudy, tak holt je uspokojíš a vyhovuje ti to tak.

Ona je taky vůbec otázka co myslíš tou vyšší potřebou… jestli veškerý váš sex je 3× 10 minut týdně (max. 3 orgasmy týdně a to ještě ty obyčejnější), tak to tě pak snadno strčí do kapsy skoro každý (minimálně tady) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
25.5.20 12:51
@izquierdo píše:
Mně přijde blbé, že se zde vychází z toho, že častý sex rovná se blbý sex a méně často znamená kvalitu. Jak kdyby mezi tím bylo nějaké rovnítko. Dle diskuzí zde to vypadá, že se vyplatí mít sex jedno za týden nebo i méně často, protože jinak je to o ničem, ale s takovou pauzou je to potom super a několik hodin. Přitom těch možností je více, častý sex může být také kvalitní a sex ne tak častý může být ještě k tomu úplně nemožný.

A predstav si, že klidně sex každý den může trvat i těch víc hodin nebo to může být víckrát za den! Nic, co píšeš tu nikdo neříkal, to jsi si zas vymyslela nějakou svou statistiku, stejne jako „mám vyšší frekvenci než většina žen na emm“ :lol: někdo to dělá 3× týdně, někdo denně, někdo 1× za rok a každý jinak dlouho a jinak kvalitně a každému to vyhovuje jinak, neexistuje tvoje norma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 12:53
@izquierdo píše:
Nevím, netuším, co na mě manžel tehdy viděl, ale bylo mi už kolem 23, tak na to už se asi nepohlíží tak shora…

Však to nebylo nutně na tvůj případ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria