PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
23.12.05 16:55

Ahoj holčinky,
moc vás všechny zdravím a chtěla jsem vám všem popřát krásné Vánoce, hodně klidu a radosti. Je jasné, který dáreček bychom si všechny nejvíc přály, tak uvidíme, možná to ještě chvilku bude trvat, ale přeju vám všem ať se brzy dočkáte!!
Já jdu zítra ráno na testování, i když mě bolí prsa, pořád nešpiním a to je u mně docela divné.
Tak pa a krásně si ten Štědrý den užijte!!
Vaše Macelína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.12.05 16:57

Ahoj holčinky,
moc vás všechny zdravím a chtěla jsem vám všem popřát krásné Vánoce, hodně klidu a radosti. Je jasné, který dáreček bychom si všechny nejvíc přály, tak uvidíme, možná to ještě chvilku bude trvat, ale přeju vám všem ať se brzy dočkáte!!
Já jdu zítra ráno na testování, i když mě bolí prsa, pořád nešpiním a to je u mně docela divné.
Vaše Macelína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.12.05 16:57

Ahoj holčinky,
Vaše Macelína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.12.05 12:30

No tak co je Marcelino?! :D 8O Ja uz horim nedockavosti, pritom varim obed :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.12.05 12:42

Macelino a Lio: tak jak dopadly testíky?? Ještě pořád držím ty palce a nemůžu tak vařit štědrovečerní veřeři :)

Jelikož nevím,zda se sem dnes ještě dostanu tak Vám všem holčiny zlatý přeji krásný Štědrý den a večer,prožijte ho šťastně a s láskou. A jako nadílku Vám samozřejmě přeji, abyste už brzy měly krásný těhu pupíky :D

Mějte se krásně Mirule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.12.05 14:28

Ahoj holky,
díky za ty palečky, dnešní test byl negativní, trochu jsem smutnila, ale jsou Vánoce a musíme být optimisté.
Tak krásný Štědrý den a splnění všech přáníček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.12.05 08:44

Ahoj holčiny,
tak jak užíváte svátky?
Já už začínám nový cyklus, předchozí nevyšel ach jo no hlavu vzhůru do dalšího :wink:
Lio:co tvoje testování? Dej nám vědět!
A co JJ,Nikdo,Mirule,Karotka,atd..jaké byly Vánoce?
Já jsem dostala dvě krásné prý kouzelné rybky…tak se necháme překvapit :)
krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
26.12.05 11:40

Teda Marcelino, ja uz jsem fakt myslela, ze jsi tehu. Protoze zadne spineni, to uz je neco. No, ale vidis, ze se to zlepsuje :D
Tak ja bych mela mit pred ovulaci, ale proste zadne priznaky, zadny plodny hlen, jenom tak trochu, normalne mam vic, tak jsem si jenom tak ze zvedavosti udelala posledni ovulacni test, ktery mi zbyl. A co myslite? Byly tam: // No ja jsem z toho fakt magor. No ale jsem rada :D Ted jeste aby ty carky byly i na jinem testu :?
JInak mi porad stehujeme, delala jsem poprve sama rybu, a povedla se mi. JInak Vanoce jsem si uprimne receno tento rok moc neuvedomila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.12.05 17:56

Ahojky holčiny.
Tak Vánoce za námi a zítra zase do rachoty :cry: Byly krásný, ale krátký.Doufám,že my všechny budeme ty příští už trávit se svými mimísky nebo alespoň těhu pupíky :lol:

Macelino:to je mi líto,že to nevyšlo.Tak to už určitě vyjde příště :wink:

Nikdo: no paráda,OVU si vychytala,tak teď ty // ukázat na TT a bude vyhráno :lol:

Lio: jak si na tom? Jsme zvědavééé na tvé testování,jestli bylo?

Já jsem dnes 19.DC a OVU asi ještě nebyla nebo to nedala znát.BT pořád nízká a hleník už taky není.Tak si asi zítra vezmu tu Proveru.Třeba bude tenhle cyklus anovulační nebo OVU byla a já to nepoznala.Škoda,že jsem si nedodělala ty OVU testy :cry: Alespoň si tou Proverou zkrátím cyklus a budu moct začít nanovo. Po MS půjdu k Dr. dohodnout se na laparku,pak budu taky moudřejší.

Holky,používáte některá z vás ovulační tester ze slin,ten malý mikroskop? A jak jste s ním spokojené? Já tam vidím kapradinky skoro celý cyklus,takže se podel něj nemůžu řídit :( Jaké sním máte zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
26.12.05 18:37

Mirule ahooooooj.
ty testy co pises nepouzivam. zitra rano jdu zase na ULZ, tak jsem fakt hodne zvedava, co tam tentokrat uvidi. ja jsem totiz presvedcena, ze ten pravy vajecnik funguje tak 2× do roka. :evil:
Lio, to je fakt, co ty? testovalas?
Tady sneziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
26.12.05 22:10

Ahoj holčiny :lol: :lol: :lol:

Přeju hezké svátky všem a halvně pohodu. Já čekám na OVU, která nenastala a manža má další dny bohužel pracovní :x Škoda.

Ovu test mám v šuplíku, ještě jem ho nedělala, snad zítra, to by už mělo být to pravé ořechové!!!

Jak se všechny máte??? Jak jste přežili štědrý den??? My jsme si to užili :D , i svátky, to jám se vžycky těším, jupííííííííí… a ty dárečky a překvápkajůůůůůůůůůůů

Tak přeju dalších pár dnů pohodových, plných tuleníčka a splněných přání .....

• * * Karotka * * *
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.12.05 10:47

Ahoj holčiny,

tak se konečně hlásím!

Tak jsem testovala na Štědrý den ráno a test byl bohužel negativní a vzhledem k pokročilému dni cyklu si myslím, že mám opět poruchu. :cry: No, nevím, nevím. Já vím, že ještě není nic ztraceno, ale já si asi ani nepřipadám těhu. A navíc jsem už dnes asi 45. DC, takže to si myslím, že už by test něco ukázal. Takže já tady asi // nenahlásím. No, Mirul a Nikdo, musím vás poslechnout s čajíkem a dnes si ho jdu hned uvařit. Jinak budu pořád čekat a čekat. :? Maceli, tak to mě mrzí, že to nevyšlo, ale jak psala Nikdo, aspoň se to špinění nebylo, to je taky pokrok. A co JJ, jak jsi na tom?

Škoda, že ty Vánoce byly tak krátké. Uteklo to jako voda a v práci je dnes opruz a moc práce. Ale Vánoce poprvé s manžou jen ve dvou byly super. Všechno se nám povedlo, od papání přes dárky a vše ostatní. Hm, úplně bych si teď dala kapříka s křupavou strouhančičkou :wink: Já ho totiž díky manželovi jedla, dá se říct poprvý ke štědrovečerní večeři a nějak jsem mu přišla na chuť.

Přeji všem brzké //. Já si v pátek skáknu na injekci a aspoň donesu Dr. manžovo výsledky ze spermiogramu. Dvě mouchy jednou ranou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
28.12.05 11:18

Ahoj Lioness,
tak to jsme byly obě na chvilku na Štědrý den smutné, ach jo, doufala jsem, že alespoň tobě se ty čárky ukážou :(
Chtěla jsem se tě zeptat, moje kamarádka se teď hrozně trápí s dlouhými cykly. Před nedávnem vy:,–(ila antikoncepci a pak to tedy jednou dostala, ale strašně málo a pak dvakrát ne až po injekci, je z toho zmatená. Vzpomněla jsem si na tebe, tys to měla takhle vždycky takovéhle dlouhé cykly a vždy jen s injekcí dostaneš menses? Jí teď doktor bude dělat hormonální vyšetření krve, ona má pořád strach jestli u ní probíhá ovulace a on to prý takhle z krve zjistí. Jinak jí prý řekl, že dlouhé cykly bývají časté po vysazení antikoncepce. Díky pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.12.05 11:51

Lio: v noci nepracuju, mam normalni denni praci v kancelari - obcas trochu stresujuci (taky to ma na to vliv), ale jinak zaden problemy. Snazime se 7 mesicu, ale ted si musime dat po dobu brani tech prasku (1 mesic( pohov, tak pak se uvidi, jak na to budu.

Jinak vsem stesticko a hlavne phodu a zdravicko do Noveho roku a at tehotnime, az se budou aleje zelenat ..........................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
28.12.05 13:22

Ahoj holky,

maceli: s těmi dlouhými cykly, to je kříž. Já se chtěla zrovna na to zeptat JJ, ona s tím taky bojuje, co jí na to v CARu řekli nebo poradili. Je to asi individuální. Samozřejmě je to taky tou antikoncepcí, ale já s tím bojovala i v pubertě. Navíc s tím bojovala i moje mamka, takže si myslím, že je to i tak trochu dědičný. S tou ovulací, to je těžký. Nevím, jak má tvoje kamarádka dlouhé cykly, ale Dr. mě přesvědčil o tom, že když jsou dlouhé cykly a nepravidelné, tak většinou k OVU nedochází. Proto mi dal Clostil, teď už mi začínají dozrávat folikuly, to je aspoň jedno pozitivum, ale pravidelná MS nikde a je to trochu na nervy. Skoro každá holčina čeká (jestli je těhu :wink: ) cca měsíc. No a já čekám téměř dva. To je trochu pitomý. JJ to zná, mohla by vyprávět. Ale já bez injekce asi ani ránu. Teď jsem na ní ještě ani nebyla, nebyl ani čas, takže třeba se MS ani nedočkám. :cry:

Aluu: vidíš, tak to já zase slyším prvně od tebe, že i stres může zvyšovat prolaktin. To je teda pěkný. Já se v práci pořád nervuju a stresuju, hlavně poslední dobou. Takže to je pěkný, to si asi moc nepomáhám, teda. :?

Holky, prosím vás o radu! Nemáte některá zkušenost s Duphastonem nebo Utrogestanem? Prý to upravuje poruchy cyklu? Myslíte, že v mém případě by to mohlo pomoct? A může se to kombinovat s Clostilem? Jsem nějaká bezradná. :idea: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová