Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Baru, super zpráva
už jste si to snad zase na dlouho vybraly a bude jen líp
![]()
@Veryska81 píše:
Baru, super zpráva![]()
![]()
už jste si to snad zase na dlouho vybraly a bude jen líp
![]()
![]()
Souhlasím
![]()
Ahojky, čtu tuhle diskuzi už celkem dlouho, zajímá mě jak jsou na tom holčičky a tak dále, ale teprv teď jsem se rozhodla že napíšu ![]()
sama mám skoro ročního syna a je mi 18let, a vůbec si nedokážu představit co prožíváš ty s holčičkama, proto tě obdivuji jak hezky se o ně staráš, jak to prostě zvládáš..Chtěla sem ti jen popřát hodně sil, ať s holkama prožijete ještě spoustu hezkých chvil
![]()
Jo a v úterý (16.10) jsem viděla holky v Brně v nemocnici černopolní, byli jste tam že? ![]()
Ahojíky moc se omluvám ale nějak nestihám a nějak se m nic nechce holky se mají suprově sme zase všichni zdraví tak už lítáe po venku no takže hoky jsou naporsto úžasné hih a ja no nic moc ale ono se to zae zpraví doufám ![]()
@Barunka maminka taky to Baru moc ráda čtu, no, ono sem ted všechny přispíváme nějak míň, asi všichni bojují s časem, tak třeba sem začnou psát i nové čtenářky co je holčičky zajímají, ale jsem moc ráda, že píšeš že jste zas všichni zdraví bez teplot a rýmy atd..
Dobrý den zdravíme všechny moc se omlouvám že sme tak často nechodím už ale nějak není čas je toho teď moc s tím stavěním holky se mají moc dobře už nám došly aji židličky speciální takže zase nějaká změna pr ně a ve střejdu jdou obě do nemocnice na peg výměnu no takžeuvidíe jak to dopadne úřejeem pěkný den
Baru, to jsem rada za zprávy o holcickach. A hlavně dobre zpravy
Posilame
a ![]()
@Štuclíček děkujeme moc vyřídím teď jmse byly zase na týden u mých rodičů tak tam holky čapli nějakou chřipku tak je Tuliška na kyslíku ale snad to bude ok no uvidíme
@Barunka maminka to je dobře žes napsala, taky na holčičnky často myslím co asi děláte, a chřipky se snad brzo zbavíte
zas někdy písni, papa
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat