Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníKadrnožková me by ted taky potesila kvalitni vlna a to je mi 30, ja pro zmenu zacinam s pletenim. To by se mi jeste hodily nejaky knizky k tomu.
@bobulka88 píše:
@PaníKadrnožková me by ted taky potesila kvalitni vlna a to je mi 30, ja pro zmenu zacinam s pletenim. To by se mi jeste hodily nejaky knizky k tomu.
Tak to jsem na tom stejně
Ale mě by potěšily i šperky - ale v mém vkusu, už jsem dostala i takové, které jsem si prostě nikdy nevzala, lístky na kulturu, do divadla, na koncert, permice do sport centra (tedy do toho, kam chodím!), voucher na večeři do dobré restaurace
(jsem děsně na jídlo), zážitkový kurz vaření, samozřejmě oblíbený parfém taky potěší (ale je to docela osobní) a pak taky potěší - mě - cokoliv co se dá sníst
![]()
@Taky jedna sperk by me potesil taky, ale obavam se, ze jsem trochu vybirava a bohuzel mi do vkusu jsou obvykle cenove mene dostupne kousky
Takze co mam od pratel, tak jsem je mela na sobe jen v okamziku, kdy jsem je dostala a od ty doby nikdy.
@bobulka88 píše:
@Taky jedna sperk by me potesil taky, ale obavam se, ze jsem trochu vybirava a bohuzel mi do vkusu jsou obvykle cenove mene dostupne kouskyTakze co mam od pratel, tak jsem je mela na sobe jen v okamziku, kdy jsem je dostala a od ty doby nikdy.
No asi tak nějak… to se jen velmi těžko odhaduje. Každopádně, na jedny narozeniny jsem dostala takový šperk (řetízek na krk a minimalistický přívěšek), že jsem ho pak nosila několik let denně a všechny ostatní šly pak už úplně mimo mě, až mi to bylo líto, ale prostě byl opravdu TOP. To se prostě trefil
Taky jsem na něj dostala velké množství komplimentů, byl úžasný! Stále je ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Promin Russet, ale 50 klubicek vlny, poukaz do lazni. Ja bych to brala skoro jako blbou srandu: vitej mezi babkyac jsem se ted pokousela plést a lazne muzou byt i wellness, ale…prostě…zvolila bych neco gentlemanskeho, aby se citila jako stale zadouci žena. Takze rozhodne velka kytka a pak neco fancy - hodinky, neco z luxurytable, pokud ma nejaky konicek, tak drahou zbytecnost se k nemu vztahujici - typu ohlavku se swarowskeho kaminky, teploicky pled ke grilovani, pokud si troufne, tak kabelku nebo pouzdro na nb… takove darky by potesily mě
Díky za tipy.
@PaníKadrnožková píše:
Promin Russet, ale 50 klubicek vlny, poukaz do lazni. Ja bych to brala skoro jako blbou srandu: vitej mezi babkyac jsem se ted pokousela plést a lazne muzou byt i wellness, ale…prostě…zvolila bych neco gentlemanskeho, aby se citila jako stale zadouci žena. Takze rozhodne velka kytka a pak neco fancy - hodinky, neco z luxurytable, pokud ma nejaky konicek, tak drahou zbytecnost se k nemu vztahujici - typu ohlavku se swarowskeho kaminky, teploicky pled ke grilovani, pokud si troufne, tak kabelku nebo pouzdro na nb… takove darky by potesily mě
Možná ti to přijde divný, ale ženy kolem mn háčkují hračky, doplňky, šaty, kabelky. Šijí na děti. A není jim třeba ani 40. A v lázních nejsou jen staré báby s bolavými klouby. Slyšela jsi někdy o welness víkendech? ![]()
A navíc, psala jsem, že MNĚ by potěšily. Ne že je má koupit jí.
@bobulka88 píše:
Díky. Myslím, že je dost žen kolem, co mají chuť něco vyrobit. Originální kousek. Šály nebo šátky nejsou jen pro staré báby.
@Russet píše:
Možná ti to přijde divný, ale ženy kolem mn háčkují hračky, doplňky, šaty, kabelky. Šijí na děti. A není jim třeba ani 40. A v lázních nejsou jen staré báby s bolavými klouby. Slyšela jsi někdy o welness víkendech?A navíc, psala jsem, že MNĚ by potěšily. Ne že je má koupit jí.
Ja jsem psala, ze jsem taky zkousela plest a hackovat. Jen jsem si predstavila, jak pozvu exače na svou oslavu kulatin a on se prižene s vlnou. To by MĚ omejvali ![]()
Ze ty vždycky musis mit posledni slovo ![]()
Nevím jestli jsem zkušenářka, ale mně by potěšil klidně ten wellness víkend, kvalitní kniha. Třeba pletení, skok s padákem nebo víno by mne nepotěšilo vůbec. Kvalitni bonboniéra ano.
To je legrační, jak tady každá projektuje svoje představy…Zakladateli, ty bys měl vědět, jestli je tvá ex spíš konzervativní, tvořivá, fintivá, mlsná, miluje zážitky, adrenalin nebo relaxaci…
Osobně si myslím, že poukaz na víkendový relaxační pobyt odmítne málo která žena…Ale zas - asi tam nebude chtít jet sama, takže bude muset návazně řešit financování a organizaci svého doprovodu…
@pe-terka píše:
To je legrační, jak tady každá projektuje svoje představy…Zakladateli, ty bys měl vědět, jestli je tvá ex spíš konzervativní, tvořivá, fintivá, mlsná, miluje zážitky, adrenalin nebo relaxaci…
Osobně si myslím, že poukaz na víkendový relaxační pobyt odmítne málo která žena…Ale zas - asi tam nebude chtít jet sama, takže bude muset návazně řešit financování a organizaci svého doprovodu…
Samozřejmě že projektujeme svoje, když zakladatelovu ex neznáme ![]()
@Anna766 píše:
Samozřejmě že projektujeme svoje, když zakladatelovu ex neznáme
no dyť jo…Jen mi to přišlo legrační, jak se tu melou příznivkyně pletení a seskoků padákem ![]()
@pe-terka píše:
no dyť jo…Jen mi to přišlo legrační, jak se tu melou příznivkyně pletení a seskoků padákem
@PaníKadrnožková píše:hele neprehanej, ale taky jsem si zamlela. Kazdopadne by bylo fajn dat vedet, co ta pani nakonec dostane
to rozhodně. Taky by mě zajímalo, jak se tady zakladatel pochlapí. A jak vlastně svoji ex zná, co by jí udělalo radost…
Já už mám období různých překvápek (pro dospělé) za sebou, obvykle jsme se netrefila. Takže se ptám a kupuji dárky na míru. Z druhé strany - taky nemám ráda ty rozpaky, když mi někdo koupí něco podle svého vkusu a mě se to nelíbí.
@PaníKadrnožková píše:
Ja jsem psala, ze jsem taky zkousela plest a hackovat. Jen jsem si predstavila, jak pozvu exače na svou oslavu kulatin a on se prižene s vlnou. To by MĚ omejvaliZe ty vždycky musis mit posledni slovo
Mně přijde divný se ptát cizích, čím obdarovat svou extku. Kdo jiný by ji mohl znát lépe nez on. Ja mu neradila, že má koupit vlnu. Ne všechny ženy potěší obligátní zlato a stříbro třeba. Přitom je šperk taková trapná klasika.
A za druhé. Kdybych už měla takové nadstavbové vztahy z ex, asi bych se jí zeptala, co by ji potěšilo a hlavně, co dostane od případného nexťáka. Aby nepřišel s dražším a víc sexy dárkem. No aspoň by se zasmáli.
A za třetí. Bylo to pro bobulku. Ty ses tam vyskytla, protože tě jmenovala a já to citovala.