Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Ráda bych zkusila něco nového v podobě trvalé. Nikdy jsem ji neměla takže se v tom nevyznám, proto bych od vás potřebovala poradit nějaký opravdu dobrý, ozkoušený salón v Praze kde vědí jak na trvalou. Předem moc děkuju za radu ![]()
Ahojky. Hledám schopnou a šikovnou kadeřnici z Prahy. Každá mne zatim tzv. oškubala i přesto, že jsem chtěla jen srovnat konečky. Nevím jestli to říkám nesrozumitelně, ale pokaždé odejdu s ježourem.Včera jsem to chtěla zase jen zarovnat ale výsledek je opět stejný. Mám na hlavě zase ježka i přesto, že jsem měla vlasy už docela delší.Jsem naštvaná, protože vypadám jako když mně propustíli z kriminálu. Díky za případné tipy.Radka.
Ahoj.Byla jsem v salonu Variace u Jindrisky a to uz po treti,taktez na doporuceni me kamaradky,ktera tam chodi na kosmetiku:-)Uz jsem ani necekala,ze me nekdo pochopi:-)Mam melir uplne supr a strih taktez!Jsou tam vsichni moc mili,vrele doporucuji.Zdravi Kaja
Ahoj.Byla jsem v salonu Variace u Jindrisky a to uz po treti,taktez na doporuceni me kamaradky,ktera tam chodi na kosmetiku:-)Uz jsem ani necekala,ze me nekdo pochopi:-)Mam melir uplne supr a strih taktez!Jsou tam vsichni moc mili,vrele doporucuji.Zdravi Kaja
Ahoj holky, a co kadeřnice v Mníšku pod Brdy, nevíte o nějaký dobrý? ![]()
Ahoj holky,
vím, že už těch otázek ohledně kadeřnice je tady hodně, ale já se zeptám, jestli nemáte někdo zkušenosti s někým šikovným na Praze 9?? Někde Prosek - Střížkov. je tady hodně kadeřnictví, ale radši se někoho zeptám, než si troufnu tam zajít. Samozřejmě tam nechci nechat všechny peníze, takže aby to bylo za rozumnou cenu, ale byl tam někdo, kdo má opravdu talent. Protože takových je málo ![]()
Děkuji za rady ![]()
Já bych poprosila kontakt na té Prahu 8 - kdopak je ta šikovná kadeřnice? ![]()
A kdepak kadeřnice Terezka působí - má nějakové internetové stránky?
Terka
@oblacek píše:
ahoj holky, prosím máte nějaký tip na dobrou kadeřnici v Praze? Ráda bych si našla nějakou stálou…Vždy když jdu někam v Praze do kadeřnictví tak jsem naštvaná, protože tam nechám za sestříhání a mytí 2000kč a jsem maximálně nespokojena protože mi ustřihnou víc než chci!potřebuju šikovnou holku která porozumí, když řeknu 2 centimetry, tak ustřihne opravdu jen dva a né 5cm
díky za tipy…
ahoj, delam na Praze1, strih a barva 1800,pro stale zakazniky mame cennove vyhody.Vzdy se na vsem dohodn
@Inka ,tel. 773950011 píše:
ahoj, delam na Praze1, strih a barva 1800,pro stale zakazniky mame cennove vyhody.Vzdy se na vsem dohodn
@Kikija píše:
http://www.info-praha.cz/…a/index.html?…je opravdu moc šikovná
Ano musím souhlasit a doporučit, jednání, kvalita práce i cena na 1*.
Už jsem to psala na podobnou diskuzi tady, ale našla jsem si na Seznamu toto a byla jsem tam už dvakrát spokojená
http://www.dobrakadernice.cz/