Prosím o zhodnocení grafu bazální teploty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
m86
497
1.11.11 17:58

Právě :( na začátku mi to hodně skáče :( :( :( ale veškeré příznaky ovu byly, tak uvidím :-) Také jsem v příbalovém lekáku k mému teploměru četla, že v případě měření BT se tam má nechat tak tři minuty a já ho vytáhnu hned po zapískání… ale dělám to do konce cyklu, když už jsem tak začla. Podotýkám, že zapíská tak do půl minuty nejpozději…max minuta…ale déle ne .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.11.11 17:59
Pettulle píše:
Graf máš docela rozházený, ale jinak ovu vychází na 27.10., teď už jen aby se držela stále nahoře. Někomu teplota jde přes 37, ale některé ne, to si musíš vysledovat ty sama, které teploty máš nízké a které vysoké. Graf ti možná v tomhle cyklu ovu neukáže právě kvůli tomu jak ho máš rozházený. Já si u svého grafu musela jednu teplotu upravit aby mi ji ukázal.

Souhlasím! :wink: a ještě musím podotknout, že Womenzone na měření BT je na prd. třeba na Fertilitifriend, by Ti ovu správně vyznačil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
1.11.11 17:59

Dívám se na tvůj metřík a Vám se teda zadařilo brzo :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
1.11.11 18:00

A jaké jsou ty stránky? Mohla bys mi prosím poslat odkaz? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
1.11.11 18:10

i když ta teplota trochu poskakuje, tak za mě byla ovulace 26.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
1.11.11 18:17

No snad jo :-) vše by tomu odpovídalo, krom toho grafu :D ten moc nepasuje, jako jo, ale skáče :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.11.11 18:31

Ja bych rekla 27.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
1.11.11 18:41

:palec: :palec: díííky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.11.11 21:07
m86 píše:
A jaké jsou ty stránky? Mohla bys mi prosím poslat odkaz? Děkuji

www.fertilityfriend.com
Je to ale v angličtině, tak doporučuji si stáhnout internetový prohlížeč Google Chrom, ten umí automaticky stránky přeložit :wink:
a nebo návod najdeš na: http://merenibt.xf.cz/index2.html
přečti jsi tam i ostatní věci o měření BT :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
1.11.11 21:24

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.11.11 21:29
m86 píše:
Dívám se na tvůj metřík a Vám se teda zadařilo brzo :-) :palec:

ano, zadařilo se hned v druhém cyklu a u prvního dítka hned v prvním, takže držím palce aby se ti taky rychle zadařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
1.11.11 21:33

Děkuju, u nás to tak rychle nejde :twisted: :twisted: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
1.11.11 22:19

Nemyslím, že máš graf až tak rozházený, jen jedna teplota je o trochu vyšší (23.10.), a máš zřejmě pomalejší vzrůst teploty po ovulaci (já to mívám podobně). Každopádně podle mne ovulace určitě byla a to buď 26. nebo 27.10.
Měříš si teplotu každý den ve stejný čas? Má se měřit v rozmezí +/-30 min, když například když měříš o hodinu později, teplota bývá vyšší, někde uvádějí že o 0,1 stupně.
Jinak Fertility Friend je super, používám a můžu doporučit a ještě k tomu si procvičím angličtinu. :lol:
Přeji brzké //!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
2.11.11 07:11

Ahojky, měřím pořád stejně vesměs v rozmezí té půl hodiny… tak uvidím :-) ale možná zkusím to fertility :-) v dalším cyklu :-) dííííky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
2.11.11 18:13

Aha. Já se taky snažím měřit v rozmězí 30 min, ikdyž někdy o víkendu mi to jaksi nevyjde. :wink:
Měřím už asi 8. měsíc a pár grafů mám ukázkových a pár skákavých, ale dokud tam je stále viditelná ovulace, tak to nějak neřeším a nelámu si nad tím hlavu. :lol:
Doktor mi kdysi řekl, když jsem mu ukazovala první grafy, že mi asi občas skáče progesteron, ale dodal, že s největší pravděpodobností ovuluji a víc to nekomentoval, jen řekl, že mám přijít až budu těhotná. Tak snad to je v pořádku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí