Gyncentrum Ostrava

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lenap
14.3.10 21:46

Ahoj psala jsem už v diskuzi CAR ve F-M,první IVF nás se vším přišlo asi na dvacet tisic,měla jsem štěstí že jsem /jak já říkam rozmnožování folikul/ jich měla asi 30,z toho bylo 15 vajček a 8 se jich podařilo oplodnit,takže nám to vyšlo na všechny tři pokusy,které částečně hradí pojišťovna/asi 25 tisic/,druhý a třetí pokus stál 5 tisíc za rozmražení.Když jsme to tak počítali,tak jsme do toho se vším všudy vrazili 50 tisic,ale stálo to za to mame dva kluky.Doktora jsem měla p.Čapligina z F-M a IVF nám dělali v gyncentru v Ostravě.Lenka

• Citovat
  • Upravit
22
5.9.10 18:18

Ahoj chtěla bych se zeptat jak si od unora dopadla. Chodím taky do Ostravy k Dr. Lachčinovi. Na prvním zavedení jsem byla 19.4.2010 ale nedopadlo dobře,pak jsme šli na zamražené ale ani ty se nechitly. Teď jdu na druhé IVF. Tak doufám že už to vyjde. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.9.10 09:29

Ahoj!Mohla bych se k vám taky přidat,ikdyž už jedno dítě máme ale 4 roky se snažíme o druhé.Taky jezdíme do Ostravy Gyncentra k dr Čermákovi,ale jak jsem ho poprvé viděla tak na mně vůbec neudělal dobrý dojem.Podíval jse co jsem všechno podstoupila, a řekl vám nepracuje jeden vaječník tak půjdete na IVF ,nachystej te si 20 000kč.Měli jsme týden na rozmyšlení,ale to jsme z manželem odmítli.Tak jsem postoupila 1 IUI, bez léků,které nevyšlo.Tak stále přemýšlím co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.9.10 12:06

Ahoj Spáčo no já byla u Dr.Čermáka jen jednou zastupoval mého doktora. Přiznám se že i na mě neudělala moc dobrý dojem ,možná je to jeho vizáží.
Mám obdoný problém loni jsem přišla o celou lev.stranu a je mi 36 takže nemám moc času :nevim: abych otěhot.spontáně. Záleží na tom jak dlouho to chete zkoušet a nemyslet na to jestli ti přijdou ty věci nebo ne. Jinak co znamená IUI smím li se ptát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.9.10 12:53

Ahoj Mysani!Mně je o tři roky méně tež tobě,ale už cítím že mi tikají biologické hodiny.Můžu se zeptat ty máš celou levou stranu odoperovanou.Já ten nepracující vaječník ještě pořád mám, ale můj gynekolog chtěl at jsi ho jdu odstranit,a pak na to zapoměl. :nevim: IUI je léčebný postup,při kterém jsou spermie zavedeny v období ovulace do dutiny děložní. Manžel musel ráno na jít na spermiogram . A pak jsou spermie poté nasáty do tenké trubičky.Trubička je zavedena do hrdla děložního do dutiny děložní a spermie jsou do ní aplikovány.Mám to opsané ze sešitku,protože bych to neuměla pořádně vysvětlit.Já jsem si nemohla vybrat doktora,sestřička mi hned určila dr.Čermáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.9.10 14:40

Spáčo jo mám cel. levou stranu pryč vaječník + vejcovod. Omlouvám se za pozdní odpověď ale měla jsem moc lítání atd.Asi by to chtělo dát pryč ten vaječník ,aby si pak neměla mimodělož.těhot. Co Ti na to řekl dr.Čermák na ten vaječník?? Já jdu teď v pátek na punkci vajíček. Tak uvidíme kolik těch bobešů :hug: bude,na zavedení půjdu asi v pondělí nebo další den podle toho co řeknou embrioložky. Zatím čusík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
8.9.10 23:05

ahojky mysani, můžu se tě zeptat? chodím taky k dr. Lachčinovi a 20.9. mě čeká začátek mojí první stimulace před ivf. mohla bys mi naznačit co a jak bude probíhat? - jak dlouho si stimulovala, čím, za kolik atd? děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.9.10 09:06

Ahoj Mysani!Právě že dr.Čermák to vůbec neřeší,ani se neptal jestli mám pravidelnou ms,nebo jestli mívám ovulaci.Já jsi spíš myslím že bych si měla zajít k mému gynekologovi,a stím to řešit.Tak ty jdeš na IVF?Tak ti mooc držím palečky at ti to už výjde. :palec:Je to asi náročnější než IUI,ale my zatím na IVF nemáme. Zatím nejezdíme do Ostravy do Gyncentra ,protože nemáme auto máme ho na opravě.Už jsme tam nebyli 3 měsíce,tak doufám že dr.Čermák nic neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.9.10 20:58

Ahoj Hanullo. Měla jsem Gonal to jsou léky které se píchají do břicha je to něco jako pero pro diabetiky s tím rozdílem že musíš nasadit jehlu a píchnout se.Dá se to přežít,nebolí to. Pak jsem měla Citrotid 3× a na ukončení dozrání vajíček 1× Pregnil.To jsou léky před odběrem vajíček vím že tam mají i jiné to záleží na Dr.co ti napíše a doporučí.+20 000kč které musíš zaplatit před odběr.vajíček.
Gonal 2pera stál 8000kč,Citrotid 3× 900kč, a Pregnil 1× se neplatí ,ale musíš pro něj do lékárny. Pak dostaneš Utrogestan a ten budeš jíst až po odběru a to do těhot.testu když bude pozit.pokračuješ do 3 měsíce když není mimi tak to neužíváš to Ti potom řekne Dr. Doufám že jsem na nic nezapoměla tak se ozvi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.9.10 21:08

Spáčo tak odběr už mám za sebou měla jsem jen 4vajíčka,minule jsem jich měla 8 ale 5 se chytilo. V pondělí mám volat uvidíme kolik se jich chytí(oplodní). No já po tom loň.zákroku šla za svou gynekoložkou a ona mi dala brožurku a kont.do Ostravy na IVF. Měla tam ještě jedno řešení nějaké léky na půl. roku nemít menz. a pak to zkusit nějak tak to bylo.No je to opravdu drahý špás,my jsme teď uplně vycink.z peněz tak doufám že to bude ok.Jinak co by mohl pan Dr. Čermák namítam žes tam nebyla,když to ted momentálně nejde,tak to nejde. Auto spravíte ,naškudlíte a třeba mezi tím se Vám to povede. Hlavně to chce klid a žádné nervy jo,jo dobře se to mluví já to vím sama. No uvidíme co bude v pondělí. zatím papa a hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
10.9.10 21:11
mysani píše:
Ahoj Hanullo. Měla jsem Gonal to jsou léky které se píchají do břicha je to něco jako pero pro diabetiky s tím rozdílem že musíš nasadit jehlu a píchnout se.Dá se to přežít,nebolí to. Pak jsem měla Citrotid 3× a na ukončení dozrání vajíček 1× Pregnil.To jsou léky před odběrem vajíček vím že tam mají i jiné to záleží na Dr.co ti napíše a doporučí.+20 000kč které musíš zaplatit před odběr.vajíček.
Gonal 2pera stál 8000kč,Citrotid 3× 900kč, a Pregnil 1× se neplatí ,ale musíš pro něj do lékárny. Pak dostaneš Utrogestan a ten budeš jíst až po odběru a to do těhot.testu když bude pozit.pokračuješ do 3 měsíce když není mimi tak to neužíváš to Ti potom řekne Dr. Doufám že jsem na nic nezapoměla tak se ozvi :mavam:

mysani, děkuji za info. :palec:
mě doporučil dr. menopur asi za 10 tis., ale ještě nejsme dohodnuti na pevno - mám začátek až za 14 dní.
těch 20 tis. co jste platili tak to jsi v tom měla i ICSI, PK,AH?
a jak si vlastně dopadla, povedlo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.9.10 13:39

Hanulo No povedlo se máme 4 vajíčka a v pondělí uvidíme kolik se jich chytlo. Tak pak dám vědět. Jo jinak po tom Utrogestanu se Ti bude chtít spát já ho polykám v 5 ráno ,13 a v 21hod. Má to být rozmezí 8 hodin. Myslím si že je to lepší polknout zkoušela jsem to i zavádět ale musíš hod.ležet a pak stejne z tebe zbytek vyteče že to tak řeknu. Můžeš se zeptat jaký je mezi těma lékama rozdíl. :roll:

Příspěvek upraven 11.09.10 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.9.10 13:57

Hanulo
ICSI, PK,AH jo myslím že je to ono. jedno stoji 9000,3000,8000. čusík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
11.9.10 16:37
mysani píše:
Hanulo
ICSI, PK,AH jo myslím že je to ono. jedno stoji 9000,3000,8000. čusík :-)

jojo tak to mě nabídli to stejné. přeji mooooc stěstíčka aby vydržely všechny embryjka. určitě pak napiš, budu na tebe myslet a držet palečky. :palec:
jo a ještě jeden dotaz, jak jste to měli s poj? vyřizuje to car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.9.10 10:35

Hanulo
Myslíš pojištovnu? To jsme neřešili oni si to od nich berou sami. Já jsem u 205. A pojištovna po mě nic nechtěla na doložení,myslím že je to jak u fakrtůr jak provedou zákrok tak si ho vyberou u pojiš.pa myšani :mavam:
Děkuji za palečky a ozvu se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.