Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
24.2.16 08:38
@pcd píše:
naprosto souhlasím :pankac:
My tam chodili 2roky nechali tam přes 100tisíc podstoupili 2ivf.
Pak jsme přešli do Olomouce do 3měsícu jsem byla těhotná a platili jsme 17000 za pár dnů mě čeká porod.
V gyncentru je to ztráta peněz času i nervů
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

Líp bych to nenapsala! Já tam teda naštěstí peníze neutopila žádné, protože jsem dala na intuici a utekla dřív, než nás stačili obrat…

@Vitalion Stačí srovnat ceníky GynCentra a jiných center ;) A přidejte přístup a prostředí a jednání… je mi na zvracení jen při vzpomínce :poblion: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.2.16 08:56

Souhlasím, rychle od tama pryč. Nás taky nestihli oškubat, utekli jsme do FN Olomoouc, nedoplácí se tam za hormony takže ušetřený prachy, vše dobře vysvětlí, doporučí, do ničeho nenutí a krásné ceny. Nám vyšlo ivf hned na poprvé. V gyncentru dělali genetiku jenom přítelovi, přitom se musí dělat oboum, vyšetřili celkově jenom přítele a hned že půjdeme do ivf, a to se nám vůbec nelíbilo už ten přístup prachy prachy prachy. v Olomouci se nad zprávami z gyncentra až zhrozili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.2.16 11:49

Holky díky za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.4.16 18:07

Ahoj holky, jsem tady nové. Jsem po prvním neúspěšném IVF v eurofertilu. Uvažuju, zda změnit CAR a vyzkoušet gyncentrum. Není tady některá z Vás, která chodila tam i tam a může to tak nějak aspoň trošku porovnat? dojmy, pocity, atd…díky moc. Samozřejmě že doktor říkal, že postupy a léčba je všude stejné v každém CARu v ČR, ale to si nejsem úplně tak jistá…je jasné, že mě chce udržet tam kde jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.4.16 20:56

@opickaaa Ahoj tam kde jsi teď ty nemám zkušenost, každopádně GynCentrum fakt ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.12.19 16:40

Zkušenost Gyncetrum Ostrava

Doporučila bych všem, kteří mají zájem o IVF na této klinice, se předem pečlivě informovat i v jiných zařízeních a velmi pečlivě si udělat průzkum jak se k Vám mohou chovat jinde a jaké prostředí lze nabídnout. S partnerem jsme to bohužel neudělali a dali pouze na relativně dobrý první dojem Gyncentra.
Po první schůzce všechno vypadalo celkem v pořádku, jen nás s manželem zarazilo vnucování ceníku úkonů hned u první konzultace a nevelká ochota cokoli podrobněji vysvětlit. Lékaři zde dostatečně nebrali v úvahu mou silnou reakci na hormony, což mne stálo mnoho velmi těžkých dní, o dalších krajně neprofesionálních situacích ani nemluvě. Například embryotransfer prováděl člověk, jehož slovní zásoba byla velmi vulgární a to člověku v dané situaci opravdu moc nepřidá. Také samotné lékařské zprávy, průběh stimulace, sdělení negativního výsledku IVF, zájem o můj zdravotní stav, či jakýkoli komentář k tomu proč se transfer nepodařil, byl z mého pohledu dosti neprofesionální a postrádal lidský přístup. V současné době jsme na jiné klinice, kde je vše výše popsané diametrálně odlišné, takže máme s čím porovnávat.
Za sebe mohu říct, že tato klinika je zaměřena pouze a jen na zisk a lidské hodnoty nebo slušnost jsou ji cizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.