Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
áha, tak tam jsme ty letáky nedávali..my plánujeme být v bytě tak 10let a pak postavit ten baráček…můžu se zeptat kolik ti je a zda již máš dítě?
Lucka2010 píše:
Ve Výškovicích mám také rodinu. Bratránka. Ve Vratimově bydlíme kousek pod restaurací Nimrod.Na baráku žijeme společně s rodiči![]()
, je tady veselo. Tak to je škoda, že až do Výškovic. Nás mladších..chicht..
sousedů tady začíná být čím dál víc.. staříčci přenechávají domky mladším, tak tady za chvíli bude veselá parta, jste se mohli přidat !!!!
![]()
Chicht… je mi 33 a bobíška ještě nemám, ale snad bude brzy…
![]()
Mi je 29 a mimčo taky zatím nemáme…
Lucka2010 píše:
Chicht… je mi 33 a bobíška ještě nemám, ale snad bude brzy…![]()
![]()
![]()
Ale snažíte se, že? Psala jsi, že jsi krátce po IVF. Mám kamarádku na jiném webu, mimochodem, taky Monču a té se IVF podařilo a bude maminka…
![]()
jj, my se už snažíme 2 roky
Ted jsem po 1. IVF, transferovali mi 2 emrijka a 22.11. jdu na krev…
Lucka2010 píše:
Ale snažíte se, že? Psala jsi, že jsi krátce po IVF. Mám kamarádku na jiném webu, mimochodem, taky Monču a té se IVF podařilo a bude maminka…![]()
![]()
22.11. mi vezmou krev a na druhý den budu vědět výsledky…každopádně ted jsem 31.DC a MS zatím nikde…
Lucka2010 píše:
takže, teď se dozvíš, jestli se Vám to podařilo????![]()
Jéva, tak to ti držím štěstíčko. A jak se cítíš, už na sobě něco neobvyklého poznáváš? ![]()
Ahoj Luci, beru ultrogestan 3×2 tablety…jinak právě dnes si připadám, jak bych to měla dostat - bojím, bojím… ![]()
Moni, neboj. Na 100% to nedostaneš !!!!!!!!!!!!!!! Mimínko se ti v břušečku určitě zahnízďovává !!!!
![]()
Snad máš pravdu ![]()
Lucka2010 píše:
Moni, neboj. Na 100% to nedostaneš !!!!!!!!!!!!!!! Mimínko se ti v břušečku určitě zahnízďovává !!!!![]()
![]()
![]()
Luci, tak jsem to dnes dostala…Už jsem byla ve fertimedu, dle UTZ nic nenasvědčuje těhotenství..výsledky krve budou zítra po 10h. ![]()
Teda, s prominutím tomuto webu…" do prdele """
To snad ne. A co teď? Co ti ještě řekli? Bobátko moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Luci, doktorka mi řekla, že v dutině nic nevidí, sliznici mám nízkou…takže to vypadá, že těhotná nejsem..ale jistější budou zítřejší výsledky…21 vajíček jsem měla a nic z toho ![]()
Lucka2010 píše:
Teda, s prominutím tomuto webu…" do prdele """
To snad ne. A co teď? Co ti ještě řekli? Bobátko moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.