Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kačus82 píše:
Nene, nevzit si destnik je kravina. Chyba ma opravdu mnoho odstínů. Pracovala jsem se slušnými lidmi, kteri udelali chybu s naprosto fatalnimi nasledky. Doporucuji cetbu trestniho zakoniku, konkretne trestne ciny z nedbalosti. Velmi poučné a tu nestastnici uz prestante cupovat, fakt je to nechutne od vas…
A ty jsi její advokátka? Nikdy se mi nic fatálního nestalo. Rozhodně za fatální chybu nepovažuju nepoužívat ochranu při styku s kamarádem a na udobřenou s obnoveným přítelem jet taky na ostro. To je promyšlené jednání.
@Russet píše:
Máte velke vztahové problémy, oba děti z předchozích vztahů a ty chceš mocí mermo opět mimino. Kdo chce kam…
Tohle prostě taky nepochopím. Vztah naprosto nefunkční, po rozchodu se hned vyspím s 1.chlapem, kterej mi přijde do cesty notabene bez ochrany a pak se vrátím k bývalému, který vypisuje své ex, že ji miluje. Bože, a tohle vychovává děti. Chudáci děti v čem asi žijou. ![]()
@carola píše:
Tohle prostě taky nepochopím. Vztah naprosto nefunkční, po rozchodu se hned vyspím s 1.chlapem, kterej mi přijde do cesty notabene bez ochrany a pak se vrátím k bývalému, který vypisuje své ex, že ji miluje. Bože, a tohle vychovává děti. Chudáci děti v čem asi žijou.
Nepruď, nikdy jsi neudělala chybku v životě?
![]()
@Terezka094 píše:
Ano jsem v realitě. Vztah se může prodelat komukoli. I když to mají mezi sebou dobrý. To nemůžeš takhle říct. A ještě s jistotou. To už by nikdo nemohl mít rodinu. Že strachu že se to podělá.
To je sice pravda, ale ty to dítě to nefunkčního vztahu už přivádíš, v tom je ten rozdíl mezi tebou a jinýma. Jistotu nemá nikdy nikdo žádnou, to je pravda. Ale matka od 2 dětí se po rozchodu s přítelem vyspí s kamarádem bez ochrany, pak se vrátí k příteli, který píše své ex, že ji miluje, spí s ním také bez ochrany a ejhle je těhotná. Nezlob se, ale trošku přemýšlet by to chtělo. Tenhle vztah už je předem odsouzen k záhubě, dítě nedítě.
@Russet píše:
Nepruď, nikdy jsi neudělala chybku v životě?![]()
![]()
Ale jo, chyb jsem udělala hodně, ne že ne, ale tohle není chyba, to je čirá nezodpovědnost.
@carola píše:
Tohle prostě taky nepochopím. Vztah naprosto nefunkční, po rozchodu se hned vyspím s 1.chlapem, kterej mi přijde do cesty notabene bez ochrany a pak se vrátím k bývalému, který vypisuje své ex, že ji miluje. Bože, a tohle vychovává děti. Chudáci děti v čem asi žijou.
o to horsi je, ze plno zenskych ji tu brani - holt chudinka udelala chybu, tak ji ted vyvestime, koho je dite, abychom ji uklidnili. to ze to odse.ou jeji dve deti, jaksi je opomenuto.
holt, kazdy ma to sve EQ jinde, zajimalo by mne, co by obhajovatelky delaly, kdyby zakladatelka byla jejich dcerou, zda by ji rovnez takto placaly po rameni nebo by dostala vysvetleni, ze takto se fakt nezije a ze uz jen setrvat ve vztahu plnem hadek, je pro jeji deti psychicky devastujici.
@markytka3 píše:
o to horsi je, ze plno zenskych ji tu brani - holt chudinka udelala chybu, tak ji ted vyvestime, koho je dite, abychom ji uklidnili. to ze to odse.ou jeji dve deti, jaksi je opomenuto.![]()
holt, kazdy ma to sve EQ jinde, zajimalo by mne, co by obhajovatelky delaly, kdyby zakladatelka byla jejich dcerou, zda by ji rovnez takto placaly po rameni nebo by dostala vysvetleni, ze takto se fakt nezije a ze uz jen setrvat ve vztahu plnem hadek, je pro jeji deti psychicky devastujici.
Přesně tak. Jí mi líto není, pouze těch dětí.
@Kačus82 píše:
Nene, nevzit si destnik je kravina. Chyba ma opravdu mnoho odstínů. Pracovala jsem se slušnými lidmi, kteri udelali chybu s naprosto fatalnimi nasledky. Doporucuji cetbu trestniho zakoniku, konkretne trestne ciny z nedbalosti. Velmi poučné a tu nestastnici uz prestante cupovat, fakt je to nechutne od vas…
NJ, nakonec jsem tu nechutné ty ženské, které nedokáží pochopit nezodpovědnost a smýšlení zakladatelky. Kam bychom to dopracovaly, kdyby jsme se chovaly všechny jako zakladatelka? Moc hezký svět by to nebyl.
@Russet píše:
A ty jsi její advokátka? Nikdy se mi nic fatálního nestalo. Rozhodně za fatální chybu nepovažuju nepoužívat ochranu při styku s kamarádem a na udobřenou s obnoveným přítelem jet taky na ostro. To je promyšlené jednání.
Jestli myslíš, ze si me plati, tak ne. Taky jsem nikde nenapsala, ze takove jednání schvaluju. Jenom fakt nemam rada ty slety čarodějnic, co nemaji daleko k sikane. ![]()
Jinak taz situace z jineho úhlu: snazili se 3 roky o dite a neslo to, pak se rozesli, sesli, konecne na to nemysleli a lup ho, je to tam
Az se tady nekdo bude ptat na recept na dlouhodobou neplodnost páru, tak by se dal pouzit tento příběh. A kamose bych tam pridala max. jako nakopavace psychiky
kdyztak sorry za nevhodny humor
@Paola21 píše:
NJ, nakonec jsem tu nechutné ty ženské, které nedokáží pochopit nezodpovědnost a smýšlení zakladatelky. Kam bychom to dopracovaly, kdyby jsme se chovaly všechny jako zakladatelka? Moc hezký svět by to nebyl.
Přesně tak.
@markytka3 píše:
o to horsi je, ze plno zenskych ji tu brani - holt chudinka udelala chybu, tak ji ted vyvestime, koho je dite, abychom ji uklidnili. to ze to odse.ou jeji dve deti, jaksi je opomenuto.![]()
Jestli je to na me, tak ja bych sve dceri rekla, ze ma teda talent na prusery, pak bych se ji zeptala, co vlastne ona chce a pak bych ji s tim pomohla. Je tu nekdo, kdo by snad se svym ditetem udelal neco jineho? ![]()
@Kačus82 píše:
Jestli myslíš, ze si me plati, tak ne. Taky jsem nikde nenapsala, ze takove jednání schvaluju. Jenom fakt nemam rada ty slety čarodějnic, co nemaji daleko k sikane.Jinak taz situace z jineho úhlu: snazili se 3 roky o dite a neslo to, pak se rozesli, sesli, konecne na to nemysleli a lup ho, je to tam
Az se tady nekdo bude ptat na recept na dlouhodobou neplodnost páru, tak by se dal pouzit tento příběh. A kamose bych tam pridala max. jako nakopavace psychiky
![]()
![]()
kdyztak sorry za nevhodny humor
Ale jim dlouhodobě vztah neklapal. Oni neměli dělat hup na to dřív, než si to vyjasnili. Úsměvného na tom není nic, je to spíš k pláči. A tohle má ještě volební právo ![]()
Me se stalo neco podobneho. Rozesla jsem se s ex, brzy pote si nasla noveho pritele a otehotnela jsem. Sance ze by to bylo dite meho ex byla opravdu mala, ale ta nejistota me zabijela.. a ono tezko ti poradit. Az bude mimi vetsi, muzou ti ho zmerit ultrazvukem a dat ti presnejsi odhad kdy bylo pocato. Ale tezko te nejak uklidnit, hold risk to je.. jinak s tim kamaradem jste se nijak nechranili a proste to do tebe na ferovku pustil? ![]()
@Kačus82 píše:
Jestli je to na me, tak ja bych sve dceri rekla, ze ma teda talent na prusery, pak bych se ji zeptala, co vlastne ona chce a pak bych ji s tim pomohla. Je tu nekdo, kdo by snad se svym ditetem udelal neco jineho?
Byla bych urvaná radostí, co mám za dceru. Jo. Na potrat bych ji nenutila. A říkala bych si, kde jsem ve výchově udělala chybu, že se tak chová.