Poradna duly
Jana Čurdová
kitty25 píše:jo Raduš s plenama máš pravdu. pampersky se mi vyplatili v dm, když byly za 399 s kuponem a 10%
snídaně, stejně, jinak Robik nechce, nebo dám třeba kousek rohlíku nebo sýr, dávám už i Kiri, baští rád
díky, dochází nám po dlouhé době pleny, tak sonduju, co mám koupit. Maj teď i tesco i pampers za 349 v tescu do 3.3,
a co se týče bačkůrek, mně šlo o tu podrážku, tak je totiž děsně těžká, tak zkusím sehnat kožené s bačkůrkovou podrážkou.
Tak jsem vás dočetla.
Dobré ráno,
procházka se nám včera pěkně protáhla,když už jsme se vraceli tak u našeho baráku byli dva bagříci a vyhrnovali a odváželi sníh a Sabinka s Filípkem zůstali stát a pozorovali a pozorovali,mezitím se vrátil taťka a pozorovali všichni
byla sranda na ně koukat jak s pusinama dokořán pozorujou sníh a bagříky ![]()
Dom jsme dorazili na večerníček a já celá uchovaná a uchozená (taky Filda bojkotuje kam chcem jít mi a jde si podle sebe,nejčastěji za nějakým pejskem a vola ťapi (u babičky máme Ťapinku))
Tak jdu bojovat s úřady (Kitty supr odkázek,pomohl).
Pa večer
Tak Eliášek vstal v 8:30. ![]()
Pak jsem si ho přenesla do postele a ještě 10 minut ležel na mně a já ho škrábala na zádech a mazlíčkovala. Vůbec nebrečel, normálně už kňourá a chce prso a tentokrát jsem mu ho nabídla dobrovolně. ![]()
Takovýhle by mělo bejt každý ráno, to by se mi líbilo.
![]()
Ahojte!
Tak my dnes spinkali skoro do osmi, paráda
.
Ještě k těm botám - já zatím konkrétní vybrané nemám, hrozně se mi líbily ty, co nám ukazovala ta fyzioterapeutka, ale na těch www stránkách je neměli. Jinak capáčky nedoporučovala, že jsou moc měkké. Sandálky mohou být, ale musí mít pevný kotník. A botičky na doma mají mít taky pevný kotník a mají být pružné, ale ne tolik, že je úplně ohneme - proto nevyhovují klasické papučky, protože jsou měkké a ohnou se. Já jsem si taky myslela, že až bude dobře chodit, tak kdyžtak koupím papuče, ale asi koupím ještě nějaké kvalitní botky.
Radka75 píše:a co se týče bačkůrek, mně šlo o tu podrážku, tak je totiž děsně těžká, tak zkusím sehnat kožené s bačkůrkovou podrážkou.
Bačkůrková podrážka může být, dělají celkem pěkné Pegres. My máme normální podrážku, ale tenkou a jsou lehké. Předtím jsme měli Essi a ty byly těžší, ale zase pevnější.
Dobré ráno
My jsme vstávali po osmé.Bylo by to super,kdyby jsme nebyli celou noc vzhůru. Radeček měl určitě zase přes 39.Byl úplně vařící.Pořád poplakával.Bobeček.
2× za noc dostal sirup.Pořád je teplý,ale už né tak moc.A pořád je ukňouraný. ![]()
Petro
Ony botky na tkaničky líp drží nohu.Radeček je ale mít nemůže,protože do nich nenarve tu jeho krtí nožku.Takže my máme taky na sucháč.
Jdu přebalit protivku.
Dobré ránko,
Matík vstával až v 7:15 tak to bude asi něco ve vzduchu (tedy něco, co nechytají Inge kluci) ![]()
Radko
Tak kup Alany, za 209Kč 44 ks, dražší, ale ta kvalitka. ![]()
A MAtík měl taky ze začátku problém s chozením v botách, když byl zvyklý na capky, ale za den byl v pohodě.
Teď mu to na doma střídám, má botky, capky a punčochy.
A na ven zimní, ale už mu jsou tip ťop, už asi koupím jarní větší a dostane do nich tlustý ponožky.
Jiři
Přidanou kartu mám i u svého současnho a je dobrý. Můžu vybírat z těchto:BlackBerry 8900, iPhone 3G 8GB, LG KB770, Nokia E66, Nokia E71, Samsung SGH-F480, T-mobile G1, Sony Ericsson C702, SE C902, SE W595, Nokia 6650. Ale mám ještě čas, je to až v březnu.
Na tom Ericssonu se mi líbí, že je vysouvací, jen se bojím, aby to vydrželo.
Pěkný den všem, u nás pršosněží, tak budeme zalezlí doma. A na šestou jdeme s kamarády na nekuřácký bowling, tak jsem zvědavá, jak dlouho nás Matík nechá se společensky vybíjet.
tak vareska(veresova) porodila syna......manza je isto veelmi stastny,ze ma konecne syna… ![]()
žížala píše:
zatím to vypadá na Sony Ericsson W595, ale ještě nevím. Je jich tam víc dobrých, ale mě se nechce měnit značku. A pak tam jsou nepraktické, jako je iPhone a ostatní s dotekovým displejem.
Budu pokračovat zítra, už jdu spát. Dobrou.
ja si vzdy precitam recenzie k mobilu ked beriem novy… ![]()
http://sony-ericsson-cz.com/…recenze.html
zizalko…lepsie SE budu tie druhe… ![]()
http://sony-ericsson-cz.com/…-a-c902.html
tak tady opět sněží, fakt děs!!! Filda spí už hoďku a já konečně dostala chuť na snídani. Už mám uklizenou komoru a koupelnu a vytřeno. Tak aspoň něco.
janko - o těcha alanách uvažuju, ale manžovi se nelíbí, ale jedny určitě koupím ![]()
tak se mějte
tak u nas vykukovalo slniecko…ale uz sem tam poletuje sneh…
![]()
inak od buduceho tyzdna bude u nas cca 10 stupnov…
![]()
no uvidime!!!!........ ![]()
inak to by sa hodilo…lebo matka ma jarne prazdniny,bude doma tyzden a mozno pride aj svagrova s rodinkou,tak sa zabavymi… ![]()
Jiři
Matík taky od rána furt řve, nevím, jak to tu s ním překlepu, je to fakt na palici. Teplý není, do pusy mě obligátně nepustí. ![]()
Jinak se ale máme parádně-teď na chvilku ztichl. ![]()
jo Báro ty dpk, co nedoporučila přesně kožené na doma dělají a mě se docela líbily taky. cena ale od 500 výš, v baťovi za 350, sice žádná krása, ale jde to.
Janko - mi teda IPhone nepraktický nepřijde. Může se tam nainstalovat spousta aplikací, můj manžel se v tom vyžívá, má tam icq, skype, navigaci, geocaching, no plno věcí, to já jsem v tom úplný amatér, přesto jsem moc spokojená…
Nemáte nějaký tip, jak vyčistit spáry na dlažbě??