PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
4.3.09 22:03

Jiři,super,že ti to v práci dobře dopadlo.Hezký zážitek při sexíku :lol: .

Pavli,taky pěkný zážitky.Receptíky nám sem určo dej,taky ráda něco dobrýho vyzkoušim.

Ivčo,vydrž Prdka vydrž,já jsem pro rezdejchání,ty to dokážeš :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 22:05

Holky já to balím jsem KO.

Uvidíme se ráno!

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 22:07
LUCIKU píše:

Prišla som na to,že autičko je kravina 1. triedy.STRAŠNE ĽUTUJEM,ŽE SOM HO KUPILA.MOHLA SOM VYBRAŤ TO JAK TU MATE VEČŠINA,ALE JA NIE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .Ak chcem isť do prava,tak musim natočiť volantom......

:lol: :lol: …nelituj, chybama se člověk učí :wink: … zase můžeš poradit dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.3.09 22:14

ty bláho, jsem si šla dát spršku a tady toho zas přibylo! :-)
Ivčo, nezávidim ti a těch šest měsíců při Honzíkovi, hrůza, fuj fuj… tak to zkus vydržet, a tchýni to „nevyzradit“…:-) a zítra šupej pro kolu!

Jiřko , tak to dopadlo skvěle, tak vidíš, ale chňápu, že ses cítila mizerně..

Ještě jsem chtěla, Terezko , kde cos nakonec vybrala za hory???? Já byla zaúkolovaná snad na příští víkend…tak mi hoď inspiraci, pls..děkuju..

U nás je Vojta taky celý tatínek, zírala jsem na fotky, když byl Lukášovi rok, Vojta v zrcadle, totálně, jsem z toho byla celá vedle… a teď to lidi říkaj taky.. po mě snad oči.. 8)

a už zas nevím… neměla bych tu tak sedět, měla bych jít koukat na tv se skoro spícím polovičkou… to jsou společné večery, jeden u tv a druhý u pc a na střídačku… komunikace žádná atd…

ještě nakouknu (až usne :-) )

Ivčo , u dr. jsem nakonec nebyla.. nestihla, ale smrkám málo, nic nebolí, tak jsem snad neprohloupila, že jsem se na to tak vyprdla.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 22:20

Hani , slovo pěkný :D … dobrou!

Vladi, dík za podporu, už je to trochen lepší :idea:

Holky, mimo mísu ..... jak máte u golfek široký lehátko? Nakonc jsem se rozhodla pro místní prodejnu, paní má většinou teda Babypoint, ale dá se tam vybrat a nevím jeslti vzít gofky s lehátkem 28×82 cm nebo širší (35 cm) .. se mi líbí ty užší, josu hodně polstronaný i se mi líbí, ale nevím jestli nejsou moc úzký …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.3.09 22:22

Ivčo, chtěla jsem napsat „mamce“ ne tchýni, promiň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 22:24

Bebusko , tak snad to bude v poho :wink: …tak aspoň pěkně kapej do nosu :)
jo, a bydlíme s mýma rodičema, s tchýni bych to nezvládla a ani Milan :oops:

Už dorazil, říkal do osmi a nějak to nestihl :roll: …ale vypadá v pohodě, tak aspoň tak :)

Tak já jdu taky spinkat … co jsem těhu, chodím spát dřív a je to super :wink:

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 22:25
Bebuska píše:
Ivčo, chtěla jsem napsat „mamce“ ne tchýni, promiň :)

To je v poho :lol: …Pa i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.3.09 22:28
KalinkaIvča píše:
Lena1 píše:
E.v.i. , taky tě vítám.. :-)

Jj. Vojta ze mně taky skoro nic nemá.. Je celej tatínek :wink:

Tak do práce půjdu, nevypadá to zas tak strašně ta rýma…ani kašel. No vždycky se můžu vrátit.. mám to kousek..
Tak to je dobře … Leni , do práce chodíš jak chceš Ty nebo jak potřebují? A jak často? A jak to Vojtík zvládá?

Teď 14 dní jsem chodila každý den, kromě úterka (plavání)
Vojta zvládá úplně v pohodě. Prý je strašně hodnej.. Nějak se po mně neptá :( Ale když přijdu, tak se chce hned chovat :)
A chtějí zatím nadále… takže budu chodit když budu moct a budu chtít.. Prý je jimto jedno. Takže př. týden bych mohla čtvrtek a pátek.. No uvidím, co bude.. Ale peníze se hoděj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.3.09 22:30

Jiři
To je fajn, že to takhle se šéfem dopadlo.

Jsem se zase k šití nedostala, skejsla jsem nad anglinou a už půjdu do pelíšku.

Ivčo
Mám to zatím rozdělané, až došiju, tak se pochlubím.

Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
4.3.09 22:33

Jdu dát sprchu a půjdu taky spát.U nás už spí všichni,krom mě jako tradičně.

Ivčo,já mam golfky od Cam,rozměry lehátka netušim :wink: .

Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.3.09 22:49

taky přeju všem dobrou..
jsem teď ještě zkusila Vojtovi vysát vysavačem a nic jsem nevysála a to chrochtá přímo děsně…takže to tam někde má a nejde to ven a je fakt, že ani přes den nevysávám moc a zní hrozně.. :roll: :?

Ivčo, já si nic kapat nemám, teda od dr… můžu si kapat asi dobrovolně kapky normální nebo mořskou vodu, ale nekapu nic… pro kapky si mám přijít k nim, hned, zas jak budu mít rýmu..

Lenčo, s tou prací je to super, to je fajn, že ti takhle vyjdou vstříc a zároveň po tobě nepožadují nějaké splnění povinné..nebo ano? Ale nevypadá to tak..

a zítra nemám od rána pc, nevím, co budu dělat! A na mobilu, než se tam dostanu, bude večer a to už pc bude doma :)
tak moc nekrafejte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 22:55
KalinkaIvča píše:
Sabika píše::lol: :lol: :lol:
jsem fakt asi přetažená jsem četla ..........................než jí pobleju.................... :oops: :lol: :lol: :lol:
Tak na to by nezapomněla :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Už jsem z5. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 22:59
Bebuska píše:
to jsou společné večery, jeden u tv a druhý u pc a na střídačku… komunikace žádná atd…

U nás to bylo podobné.Pak jsem vzala ty letáky a hned se to změnilo.Seděli jsme spolu u TV a skládali a kecali. :wink: :D Zatím dobrý,snad to zase nespadne do starých kolejí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 23:03

Hmmm,už jste mi všechny utekly.Tak poslechnu Martina a půjdu spát.

Tak dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital