PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
5.3.09 13:50
kitty25 píše:
jsem přečetla recept, tak ale ty brambory na placky musí už být uvařené jo?
ne ne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
5.3.09 13:51

Radko
ultrazvuk probehl, ale ta doktorka ma tak stary pristroj, ze to neslo poznat… takze asi az 22.3. v gennetu na 4d

jinak mozna driv, kdyz me bude chtit prohlednout novy gynekolog… snad me vezme, ted se tam jedeme podivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 13:53
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
kitty25 píše:
jak se dělaj bramborový placky, bych si taky dala. ty jo já snad začnu vařit nebo co, mě pořád honí mlsná, jenže než něco vyšantročím, už je mi blbě nebo na to nemám chuť
To si robiš srandu,nie 8O :lol: Nastruhaš brambory,vajičko,cesnak,majoranka,soľ pepř,muka.A už len pečieš na panvičke s troškou oleja.
a to je ale bramborák nebo ne?
u nas sa tomu hovori zemiakove placky,tak teraz neviem čo to je v CZ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.3.09 13:54

Kitty , a jaké placky máš na mysli? Bramborové placky neboli bramboráky neboli cmunda se dělají ze syrových brambor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.3.09 13:56
kitty25 píše:
mě pěkně nasrali v dm, bodů mám spousty a asi je nevyužiju, neb mám ještě slevu 15%

Jee, to koukám, že to fakt platí do 31.3. 8O

Kitty , ta 15% sleva jde s tou bodovou 10ti % kombinovat, nakupovala jsem tak u nás na podzim a krásná sleva 25 %

Taky je teda musím utratit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.3.09 13:57

Kitty
Bramboráky jsou ze syrových a bramborové placky jsou z vařených.

evi
Tak s doplněním teček jsi mě fakt dostala. :lol:

Já dělám bramoráky bez oleje a jsou samotné, maso už k nim nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 13:58
KalinkaIvča píše:
kitty25 píše:
mě pěkně nasrali v dm, bodů mám spousty a asi je nevyužiju, neb mám ještě slevu 15%

Jee, to koukám, že to fakt platí do 31.3. 8O

Kitty , ta 15% sleva jde s tou bodovou 10ti % kombinovat, nakupovala jsem tak u nás na podzim a krásná sleva 25 %

Taky je teda musím utratit …

aha, to jsem nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 13:59
žížala píše:
Kitty
Bramboráky jsou ze syrových a bramborové placky jsou z vařených.

evi
Tak s doplněním teček jsi mě fakt dostala. :lol:

Já dělám bramoráky bez oleje a jsou samotné, maso už k nim nedávám.

a je to tady, konečně pro blbé..... tak to je přesně ten rozdíl. a já myslela právě z těch vařených, bramboráky dělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.3.09 14:00

Jakou 15% slevu máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481

Žížalko , tak teˇˇd by mě zajímalo, co to vlastně jsou ty bramborové placky :nevim: u nás je bramborák i bramborová placka to samé…si teda myslím, já tomu říkám tak i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296

Jani¨
Já na véču je dělám taky samotné.Ale kdyby k nim na oběd nebylo maso,tak to bych se ustrouhala. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678

Joj bramboráky bych si taky dala,občas když není moc času nebo není nálada na smažení,tak hmotičku rozprostřu na plech a dám upéct do trouby,říkáme tomu plechový bramborák 8) taky docela dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.3.09 14:02
e.v.a. píše:Raduš , a jak ten exzém vypadá? Jako má suchá líčka? Adam měl taky na pusi suchý flíček i na nožičce, mazala jsem mu to excipialem a zmizelo mu to. Jen mám strach, aby se to zase nevrátilo.

Evi, nestraš, že takhle vypadá atopák … Honzík má taky už delší dobu suchý flíček na nožičce a tvářičky pupínkovaný, ale pořád si říkám, že to má z počasí (ty tváře), sice ho mažu Niveou, ale ne až tak stále poctivě :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.3.09 14:05
žížala píše:
Jakou 15% slevu máte?

při nákupu dali kartičku sleva 15% na další nákup, platí omezenou dobu a jen v konkrétném dm, je to tam napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.3.09 14:07

Dítko spinká v kočárku, ale mi nejde chůvička - s ní dneska praštil o zem :evil: - tak chodím poslouchat k oknu, jestli tam neřve :roll:

Jo a byla jsem si koupit tu colu, tak jsem v poho :lol: … ráno to bylo zase drsný, ale teď mám v bříšku jak v pokojíčku :lol: Jen abych jí nevypila ještě odpoledne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí