Poradna duly
Jana Čurdová
kitty25 píše:ne ne
jsem přečetla recept, tak ale ty brambory na placky musí už být uvařené jo?
Radko …
ultrazvuk probehl, ale ta doktorka ma tak stary pristroj, ze to neslo poznat… takze asi az 22.3. v gennetu na 4d
jinak mozna driv, kdyz me bude chtit prohlednout novy gynekolog… snad me vezme, ted se tam jedeme podivat
kitty25 píše:u nas sa tomu hovori zemiakove placky,tak teraz neviem čo to je v CZLUCIKU píše:a to je ale bramborák nebo ne?kitty25 píše:To si robiš srandu,nie
jak se dělaj bramborový placky, bych si taky dala. ty jo já snad začnu vařit nebo co, mě pořád honí mlsná, jenže než něco vyšantročím, už je mi blbě nebo na to nemám chuť![]()
Nastruhaš brambory,vajičko,cesnak,majoranka,soľ pepř,muka.A už len pečieš na panvičke s troškou oleja.
Kitty , a jaké placky máš na mysli? Bramborové placky neboli bramboráky neboli cmunda se dělají ze syrových brambor.
kitty25 píše:
mě pěkně nasrali v dm, bodů mám spousty a asi je nevyužiju, neb mám ještě slevu 15%
Jee, to koukám, že to fakt platí do 31.3. ![]()
Kitty , ta 15% sleva jde s tou bodovou 10ti % kombinovat, nakupovala jsem tak u nás na podzim a krásná sleva 25 %
Taky je teda musím utratit …
Kitty
Bramboráky jsou ze syrových a bramborové placky jsou z vařených.
evi
Tak s doplněním teček jsi mě fakt dostala. ![]()
Já dělám bramoráky bez oleje a jsou samotné, maso už k nim nedávám.
KalinkaIvča píše:kitty25 píše:
mě pěkně nasrali v dm, bodů mám spousty a asi je nevyužiju, neb mám ještě slevu 15%Jee, to koukám, že to fakt platí do 31.3.
Kitty , ta 15% sleva jde s tou bodovou 10ti % kombinovat, nakupovala jsem tak u nás na podzim a krásná sleva 25 %
Taky je teda musím utratit …
aha, to jsem nevěděla
žížala píše:
Kitty
Bramboráky jsou ze syrových a bramborové placky jsou z vařených.evi
Já dělám bramoráky bez oleje a jsou samotné, maso už k nim nedávám.
Tak s doplněním teček jsi mě fakt dostala.
a je to tady, konečně pro blbé..... tak to je přesně ten rozdíl. a já myslela právě z těch vařených, bramboráky dělám
Žížalko , tak teˇˇd by mě zajímalo, co to vlastně jsou ty bramborové placky
u nás je bramborák i bramborová placka to samé…si teda myslím, já tomu říkám tak i tak.
Jani¨
Já na véču je dělám taky samotné.Ale kdyby k nim na oběd nebylo maso,tak to bych se ustrouhala. ![]()
Joj bramboráky bych si taky dala,občas když není moc času nebo není nálada na smažení,tak hmotičku rozprostřu na plech a dám upéct do trouby,říkáme tomu plechový bramborák
taky docela dobrý.
e.v.a. píše:Raduš , a jak ten exzém vypadá? Jako má suchá líčka? Adam měl taky na pusi suchý flíček i na nožičce, mazala jsem mu to excipialem a zmizelo mu to. Jen mám strach, aby se to zase nevrátilo.
Evi, nestraš, že takhle vypadá atopák … Honzík má taky už delší dobu suchý flíček na nožičce a tvářičky pupínkovaný, ale pořád si říkám, že to má z počasí (ty tváře), sice ho mažu Niveou, ale ne až tak stále poctivě
![]()
žížala píše:
Jakou 15% slevu máte?
při nákupu dali kartičku sleva 15% na další nákup, platí omezenou dobu a jen v konkrétném dm, je to tam napsané
Dítko spinká v kočárku, ale mi nejde chůvička - s ní dneska praštil o zem
- tak chodím poslouchat k oknu, jestli tam neřve ![]()
Jo a byla jsem si koupit tu colu, tak jsem v poho
… ráno to bylo zase drsný, ale teď mám v bříšku jak v pokojíčku
Jen abych jí nevypila ještě odpoledne ![]()