Poradna duly
Jana Čurdová
Radko
Tak jsi mě předběhla, jsem tu zase skejsla u těch kočárků. ![]()
Kitty
Vidíš a mě děsně voní. ![]()
Tak jdu na ty koláče, zaděláno už mám, tak mi držte palce. ![]()
no to jsou bohužel právě ty rozdíly, někomu voní, někomu ne. a mě stačí pěna z avonu, čokoládovo kokosová, taky dobrý ne?
![]()
koukám na druhou šanci už podruhé a zas mě to dojímá. vím, že to je zas takové novácké, ale se mi líbí, že někomu pomůžou
žížala píše:
Kitty
Tak jsem to zkusila a nedrží.
no to je ale blbá pánev
já mám doma zepterovou /stála 13tisíc/ a můžu si s ní vytřít zrak. pořád jí zkouším prodat, je skoro nová a nikdo jí nechce koupit. ![]()
Taky koukám na druhou šanci.......Jo je to pěkné,že někomu pomůžou. Ale neubráním se myšlence:A pak že nikdy nikdo nic nedostane zadarmo...... Měla to těžké,ale za to jí nikdo nemůže.........Já nevím,ale nestačil by jí psycholog a poradce?
Jiři, to se asi tak nemůže řešit, protože pak by přece nebyl pořad v televizi ne?
to byl doják s těma šatama co? no byla krásná, taky by se mi to líbilo, opravdu jak pro popelku. Jenže kam bych já dala svoje špeky to teda nevim, asi bych vypadala jak soudek
![]()
jo já už se naučila nad některýma věcma nepřemýšlet, protože to bychom mohli taky zkoumat proč vybrali zrovna tyhle a ne jiné, ale co. Dyť kdybychom nebyly líné, se můžeme taky někam přihlásit ne?
A zas na druhou stranu, oni potřebují taháky pro lidi, aby koukali a normální lidi asi nezajímají jiní normální lidi, co nemají brutální problémy.
hele oni v říjnu vůbec nekecají, to je naprd. ![]()
Radko
Ještě k těm plackám. Co je nechat upéct v troubě na pečícím papíru?
A zpět ke koláčkům, stejně jsou to šišojdy, asi mi není pomoci. ![]()
Ale ty bys špeky neměla,protože by ti zacvakali liposukci,a uřízli převislou nevím i/y
) kůži. ![]()
No,ale ona se dostala do srabu,že je blbá a dávala.
Mám klienty,kteří mají příjem cca 50 tis a skoro všechno jim jde na exekuci.Takže mají prd.
A to jen proto,že kdysi vlastnily obchod a tím,jak jim tu oblast skoro celou vybourali=vystěhovali se lidi,tak krachli a teď platí jak mourovatí. Barák mají vlhký a plesnivý. A taky nic zadara nedostanou.
Al echápu,že jinak by nebylo co v té telce dávat.A kdo to všechno platí? Nova? Sponzoři?
Jani jen jestli jsi pochopila správně ten fígl
nebo možná holky to stejně tajej ![]()
dobrou, já to balím
Tak jsem nevydržela a ještě načíhla
to je závislost
![]()
Taky jsem koukala na druhou šanci a tiše záviděla ![]()
Nejvíc jsem jí asi záviděla tu plastiku nosu ![]()
(mám podobný problémek)
Jinak se z ní stala fakt čupr ženská!
Hani a třeba se dočkáš, já myslím, že by to ani nemuselo být tak drahé ne? a trvalo to jen 45minut no paráda
No,abych se přiznala…až spalsknu,tak se nechám trošku poupravit. ![]()
Hani
Máš pravdu.Seklo ji to.Akorát ty prsa se my zdály moc velké.