Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím,
nějaké důležité novinky? Člověk jeden den nezapne net a už se ztrácí… ![]()
Evi , taky tě mezi náma vítám!
Klárce nejspíš porostou stoličky. Prcku má hodně červenou, i když kaká jen málo a přebaluju fakt co nejdřív. Navíc je pěkně protivná. Počasí je u nás děsné, buď mrholí nebo prší, dopoledne jsme si daly procházku kolem domu, aby se holky vyvětraly.
Měla bych téma pro maminky větších dětí - jak zbavit Barunku pleny na noc
Někdy vydrží několik nocí se suchou plenou, pak ji má zase počůranou. Spí hodně tvrdě, sama se na vyčůrání nevzbudí. Asi mi napíšete, že to chce čas. Jak jste do dělaly vy? Přes den je bez plen od dvou let, pochopila to za 4 dny, noc prostě nezvládá.
Ahoj, tak závislost enormní, už vás sjíždím i ve škole, čekám na chlapi.
evi
Není moc o co stát, ale dobře, odpo je vyfotím, jestli si je Honza už nezabalil s sebou.
golfky
Tak snad se mi podařilo sehnat ty modré i s nánožníkem, hurá.
Bebuško
Tak to se vrátí chuť i těhotenství. ![]()
Vladi
Taky si říkám, že by mrňousové měli mít trochu víc pochopení, když píšeme o nich. ![]()
Dík za recept. dáš i ten na ořechovou náplň? Tu já moc ráda anikdy jsem ji nedělala, tak že bych se hecla a zkusila něco dalšího.
Nakonec bude Honza emimino milovat, když budu od vás sbírat nápady a návody a realizovat je. ![]()
Tak já se zase jdu vzdělávat, tedy teď spíš na oběd s chlapama a pak vzdělávat. ![]()
Ahoj holky …
jsem už dala spát Honzíka, neb od rána kňourá a ječí a už jsem na to neměla nervy
… vypadá to zase na zuby
Teď se jdu na půl hoďky natáhnout, jak jsem s ním nepřetržitě a ještě se mnou cloumají hormony, tak už toho mám plný zuby,musím si zase naplánovat kafe nebo kino s kámoškou, ať se chvilku stará sám tatínek ![]()
Už si nebudu stěžovat, jinak mám hodný miminko, když už z něj nemůžu, tak mu položím hlavu do klína a on mě hladí a pokládá si hlavičku na moji, no pusinka ![]()
JInak musím říct, že mě hrozně potěšila Česká televize, nevím, jestli někdo sledujete Eurosong, ale letos vynechali národní kolo a rovnou nominovali Gipsy.cz … jsem za to hrozně ráda, protože by zase mohl vyhrát někdo jako Kerndlová, jako nic proti ní, ale na takovou soutěž je tuctovka a vůbec se tam nehodí, myslím, že kluci mají velkou šanci se dostat aspoň do finále. Tož tak. Vybírá se ze dvou klipů. už jsem poslala hlas abych si udělala radost, Aven Romale se mi líbí
… jestli to někoho zajímá, tady je odkaz www.eurosong.cz
Jo, holky slovenské, letos se zapojuje i Slovensko, nevíte, kdo u vás soutěží?
Bebuško, já mám taky raději spojené rukojeti, ale u levnějších golfek nejsou, proto jsem přemýšlela i nad sporťákem Walker, hodně se mi líbil, ale v nedávno proběhlé diskusi ho jedna maminka dost zkritizovala, tak jsem od něj opustila.
Vladi , recept vypadá dobře, mňam mňam, sladké rohlíky s pudinkem i ořechama miluju ![]()
Evi , gratuluju k úspěšnému hubnutí ![]()
Pajulenko , jsem slyšela v rádiu, že Martin dával gól, tak gratulujeme, to zase bude doma pohoda a …
![]()
Jiři , gratuluji k nové hodnosti ![]()
Katko, no vy teda máte taky úspěšné období
…ať už se to zlomí …
Už víc nevím, tak jdu chvilku chrupat, než budu balit …
Jinak všem přeji úspěšný den a krásný víkend, my dneska mizíme zase k babičce, si tam vždycky odpočinu ![]()
Ahoj I.
Jsem se vrátila ze cvičení, Adámek spí, já jsem po „o“
to je pohodička. Ještě si uvařím kávu, už mám na ni chuť.
Ivčo , díky za podporu v hubnutí. Pevně doufám, že to shodím. Jsem původně měla jen 4 kg navíc, když jsem přijela z porodnice, ale u kojení jsem se takhle pěkně vyžrala
Furt jsem měla chuť na sladké, ráno i večer si dávala čokoládíčkové musli
Sice ještě kojím večer a když se vzbudí, tak nad ránem, ale už takové choutky nemám. Jasně, že si občas dám alespoň Delinku
, ale už se fakt omezuju. Jinak jím všechno tak, jak předtím, ale ne bílé pečivo. To jsem přestala jíst při kojení.
ad golfky, taky uvažuju nad tím, že bych si k janéčkám pořídila i tu spojovací rukojeť…
Jani a tos sehnala nové modré? Nebo už jeté? Gratuluju, člověka to hned potěší, když se mu něco podaří, co? ![]()
Bebuško , tak dej vědět, jestli to na Tebe funguje. Já jsem brala při kojení Cerazette, ale před 2 měsíci jsem dostala poprvé od porodu MS a ta trvala 18 dní
tak mi doktorka nakázala vy:,–(it a pak že si mám přijít pro normální ant. a že už mám přestat kojit. Furt mi to opakovala, jsem se naštvala, že je to moje věc a pro žádné další tabletky si nejdu. Prostě až přestanu kojit, tak uvidím. Stejně chceme cca za rok dalšího prcka, tak nevím, jestli to vůbec budu řešit. No a co jsem tím chtěla říct? Že já žádné změny v chuti na sex nepociťuji ![]()
žížala píše:
Bebuško
Tak to se vrátí chuť i těhotenství.
no to já bych přecijen byla zatím radši jen za tu chuť
![]()
zatím se mějte, jdem po dlouhé době na plavčo, nevycucatelná rýma mě nezastaví a třeba ho to protáhne…
páá ![]()
Jitus1 píše:
Měla bych téma pro maminky větších dětí - jak zbavit Barunku pleny na nocNěkdy vydrží několik nocí se suchou plenou, pak ji má zase počůranou. Spí hodně tvrdě, sama se na vyčůrání nevzbudí. Asi mi napíšete, že to chce čas. Jak jste do dělaly vy? Přes den je bez plen od dvou let, pochopila to za 4 dny, noc prostě nezvládá.
Já neporadím. Honzík byl plně na plenách do 32 měsíců a pak do týdne byl bez ve dne i v noci. Je ale pravda, že večer hodinu přes spaním mu nedávám napít.
Právě jsem mluvila s našima, vezmou si zítra Honzíka, tak bude mít aspoň nějakou zábavu.
Tak dolouskáno, ale jen letmo. Tolik stran opravdu nezvládám.
Ivčo , snad se těhotenství neprozradí samo. Nemáš to lehké, myslím s tím zvracením a mamkou za zády
To je sladké, jak tě Honzík hladí.
Sabiko , puberťáci, no hrůza. Doufám, že my se něčeho podobného nedožijeme.
Marti, Luciku , hezké fotky!
Jiři , Chirurgy jsem včera úplně zasklila. O čem byli? A gratulace k nové hodnosti!
Víc toho nepapíšu, holky mě tu okupují z obou stran
Jedna chce jíst a druhá koukat na obrázky na netu…
Inge píše:Právě jsem mluvila s našima, vezmou si zítra Honzíka, tak bude mít aspoň nějakou zábavu.
jen, aby nechtěl být radši s mámou …
Ahoj holky!
Tak já absolutně nestíhám dočítat… Včera jsme až do noci oba s manželem pracovali, dneska jsem měla na návštěvě kamarádku (přišla i s obědem
). Malý je úplně rozjetý, začal se předvádět, už včera tady byla sousedka s prckem a Mates řádil jak torpédo, dneska taky. Spal jen půl hodinky
. Budeme muset jít ven, ještě mám nějaké zařizování a doufám, že se unaví…
Janko - tak fajn, že jsi pořídila s těma gofkama. Byly taky můj favorit, ale mi ta zádová opěrka fakt vadila, byly takové vachrlaté. Zkusila sis tam Matíka povozit a dát do lehu? A ještě to nepolohování nožiček je blbé. Ale jinak jsou fakt super.
KOnčím, malý zase řve… ![]()
e.v.a. píše:Kitty , cena je adekvátní k tomu, kolik stála předtím, ale nevím, jestli to někdo koupí. Já vysavač i servis dostala kdysi k 18. a pak ke 20. nerozeninám od našich. Mamka to pěkně dlouho splácela. Já vím, že chtěla pro mě to nejlešpí, ale abych pravdu řekla, sama bych si to nikdy nekoupila.
my vysavač máme taky ale teď jsme koupili obyč protože pořád luxujeme a nebaví mě pořád nalívat do tamtoho vodu.
Bebuško na aukru jsem to měla už několikrát a zatím nic. Tak počkám a za chvíli dám inzerát znovu, třeba to bude lepší. Ono se teď všeobecně špatně prodává. Pánev je z zepteru a je suprová, ale ne na indukci. ![]()
Jitus1 píše:
Zdravím,nějaké důležité novinky? Člověk jeden den nezapne net a už se ztrácí…
Klárce nejspíš porostou stoličky. Prcku má hodně červenou, i když kaká jen málo a přebaluju fakt co nejdřív. Navíc je pěkně protivná. Počasí je u nás děsné, buď mrholí nebo prší, dopoledne jsme si daly procházku kolem domu, aby se holky vyvětraly.
Měla bych téma pro maminky větších dětí - jak zbavit Barunku pleny na nocNěkdy vydrží několik nocí se suchou plenou, pak ji má zase počůranou. Spí hodně tvrdě, sama se na vyčůrání nevzbudí. Asi mi napíšete, že to chce čas. Jak jste do dělaly vy? Přes den je bez plen od dvou let, pochopila to za 4 dny, noc prostě nezvládá.
švagrová holčičku budila předtím, než šla spát na nočník. měla jsem jí jednou s sebou na dovolenou a dle instrukcí cca v 22.30 čůrala a pak vydržela do rána
kitty25 píše:Jitus1 píše:švagrová holčičku budila předtím, než šla spát na nočník. měla jsem jí jednou s sebou na dovolenou a dle instrukcí cca v 22.30 čůrala a pak vydržela do rána
jj…moja skorosvagrova to tiez tak robila.....kym isla spat cca 22hod dala jenika najskor na nocnik vycikat sa a potom isla spat a on vydrzal az do rana..... ![]()
martinaSK píše:kitty25 píše:jj…moja skorosvagrova to tiez tak robila.....kym isla spat cca 22hod dala jenika najskor na nocnik vycikat sa a potom isla spat a on vydrzal az do rana.....Jitus1 píše:švagrová holčičku budila předtím, než šla spát na nočník. měla jsem jí jednou s sebou na dovolenou a dle instrukcí cca v 22.30 čůrala a pak vydržela do rána
Taky to tak robím
Jenže nečůrat až do rána většinou nevydrží. A vzbudit ji znovu k ránu, to mi přijde zbytečné. V těch 22 hod sedí na nočníku, je jak hadrová panenka, moc nevnímá…