PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
1.8.07 20:41

Jejda brmabůrko, z čeho Ti bylo tak zle?
Doufám, že už to bude lepší, průjem v těhotenství je prý docela nebezpečný, tak odpočívej.
Já teda blinkám denně, tak jsem zvyklá, ale kromě toho mi není nic, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
1.8.07 21:39

Ahoj těhulky!

Tak jsem vám napsala, bliknul internet a všechno je v háji ..... :pocitac:

Jenom teda pár slov, že žijem, jsem teďka nějak moc vytížená 8O

Nemám moc náladu, ještě stále nemám výsledky amnia, v pondělí jsem tam zase volala a akorát si mě přepínali jeden na druhýho a nikdo mi pořádně nic neřekl :evil: :evil: :evil: ..... nakonec si na mě vzali číslo, že zavolají sami až to bude hotové - prý snad do konce týdne. Tak jsem z toho zase na nerv :? Když už jednou řekli, že to vypadá dobře, tak kde je sakra problém :evil: :evil:

No zase už mi dorazily nějaký hadříky, jsou moc hezký, tak mi udělaly radost. Taky jsme dneska koupili koberec, zítra nám ho dovezou, už aby jsme malovali......

Jinak u nás asi nic novýho, Milan stále marodí, tak jsme alespoň víc spolu.

Jinak blahopřeju všem k úspěšným kontrolám a ke zjištěným pohlavím, Safiro , Tobě extra k výsledkům amnia. :srdce:

Bramburko , snad už je Ti líp, opatruj se!

Jiřko , já dnes vařila segedý(í?)nský guláš :wink:

mějte se všechny prima, opatrujte sebe i mimísky.

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
1.8.07 21:50

Přezdívka - jméno / věk / počet dětí / věk dětí / TP / KO

zabulienka - - / 30 let / 1 dítko / 8 let / TP 29.11. / KO 31.7. / holčička Emma * chlapeček Lukáš **

KalinkaIvča** - Ivana / 26 let / zatím nemá / TP 30.11. / KO 14.8. / chlapeček Honzík bramburka81 - Bára / 25 let / zatím nemá / TP 1.12. / KO 20.8., oGTT 9.8. / chlapeček Inge - Kristina / 28 let / 1 dítko / 1 rok / TP 1.12. / chlapeček kitty25 - - / 29 let / zatím nemá / TP 4.12. / chlapeček Robin vladi1 - - / - / 1 dítko / 2 roky / 29.11./ TP 4.12. / 9.12. / UZ 24.9. Terulka - Tereza / 28 let / 1 dítko / 6 let / TP 5.12. / KO 5.9., oGTT 30.8. EvickaS - Eva / 28 let / 3 dítka / 9, 8, 4,5 roku / TP 6.12. /19.12. / chlapeček jirabobes - Jiřka / 28 let / 2 dítka / 4, 2 roky / TP 7.12. / KO 13.8. / chlapeček Radovan Aluška - Alena /29 let / zatím nemá / TP 8.12. / KO 17.8. Knoflice - Kateřina / 29 let / 2 dítka / - / TP 8.12. Radka75 - Radka / 32 let / zatím nemá / TP 12.12. / KO 17.8. / chlapeček Čenda MartinaSK - Martina / 29 let / 1 dítko / 8 let / TP 13.12. / 17.12. / chlapeček Jakubko Lena1 - Lenka / 29 let / zatím nemá / TP 17.12. Jitus1 - Jitka / 30 let / 1 dítko / 2 roky / TP 19.12. / KO 30.7. , UZ 8.8. / holčička Klárka alla - Alena / 28 let / zatím nemá / TP 20.12. / KO 13.8. elle - Dáša / - / 1 dítko / 2 roky / TP 20.12. / holčička Simonka Sevca - - / 28 let / zatím nemá / TP 22.12. / KO 8.8., UZ 9.8. / chlapeček Alex Safira - Monika / 37 let / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / TP 23.12. / holčička Vaneska Sabika - Hana / 24 let / 1 dítko / 2 roky / TP 24.12. /31.12 / KO 22.8.
Parfumela - Míša / 23 let / zatím nemá / TP 30.12. / KO 1.8., UZ 13.8.
Markýsek - Markéta / 33 let / 1 dítko / 15 let / TP 31.12.

Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 3 : chlapečci 9 : překvapení 6

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.8.07 07:41

Dobré ránko! My dneska vyrážíme na výlet, tak tu sedím od rána.

Ty jo, Jiřko , tebe to nebolelo? Moje všecky kámošky jo. Já jsem v porodnici u kojení měla slzy v očích a zadržovala dech, to byly hotové kontrakce.

K tomu počítání měsíců. Já měla poslední menstruaci 2.3., takže vždycky od 2. (zrovna dneska) začínám nový měsíc. A basta. Si to nebudu komplikovat :wink:

Brambůrko , jestli ti není líp tak někam mazej.

Jsem toho zas chtěla víc, ale já se zas ozvu, až si vzpomenu. Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.8.07 07:48

Už vím.

Marti, ten obrázek je bomba! :lol: A ať se dneska prcek předvede v celé kráse!

• Citovat
  • Upravit
119
2.8.07 07:50

Ahoj těhulinky :-)
Po delší době pár info o nás.Vcera jsme absolvovali UTZ ve 20tt.Dcera byla s náma a pořád se paní doktorky vyptával jestli to mami nebolí :-) a držela mě za ruku.Jen co paní dr. skončila vyhrnula si triko a že ted jde ona :-))))
Mimi v břísku je OK a rozšiřujeme řadu holčiček.S Adriankou jsme vybraly jméno Simona.
Manžel sice brble,že se v prosinci narodí,bude mít svátek a do toho jeste vánoce.My ženský si vsak stojíme za svým.
Ted dokud jeste nemám briško,budu předělávat a dodělávat holčičkám pokojíček.Z jednoho velkého dětského pokoje nechám udělat dva,tatínek vymaluje a dekorace a doplnky budou na mě.Takže hurá do tvoření :D
Mějte se pěkne a opatrujte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.8.07 08:49

Elle , gratuluju k holčičce. My máme vybrané pro holčičku jméno Natálka a ta je taky v prosinci. Sice to bude kluk, ale na jménu kvůli svátku a narozeninám v jednom měsíci, bychom nic neměnili, takže si stůjte za svým názorem.

Kalinko - to je teda hrozný, připadá mi, že už ty výsledky trvají snad měsíc ne? držím palce

Brambůrko doufám, že ti je už líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
2.8.07 09:25

Dobré ránko,

Kitty , kdyby měsíc, na odběru jsme byli 28.6. !!! Tak doufám, že snad už dneska… :evil:

Elle , blahopřání k holčičce :srdce: ...... že by to ty holčičky nakonec doháněly?

Bramburko , tak jak je? Katka má pravdu, jestli se to nezlepšilo, tak šup k doktorovi.

Marti , tak dneska konečně UZ, tak si to užij! :wink:

Krásný den všem! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
2.8.07 11:40

Ahoj holky,
musím vařit, jen jsem vám chtěla dát vědět tu radostnou zprávu, ze které jsem ještě pořád mimo a slzičky tečou

naše holčička je zdravá :srdce:

Zkusila jsem tam zavolat a výsledky už měli, paráda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
2.8.07 12:10

ahojteeeee.......

dnes som mala velky UTZ a miminko je zdrave a kraaasne sa natocilo takze je to na 100% iste ze je to CHLAPEC-Jakubko........... :D :D

JUPíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.................... :lol: :lol: :lol:

takze do nasho futbaloveho timu dalsi clen........... :lol: :lol: :wink:

takze poprosim doplnit do tabulky......chlapec-Jakubko.....
a termin TP mi posunuli na 13.12.2007........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.8.07 13:27

tak Marťo - ty typy byly zaručeně špatné co - gratulace ke chlapečkovi

Kalinko - tak držím palce

Jituš - taky velká gratulace, to je super, že holčička je zdravá

Radko co v práci? já už bych taky byla nejraději doma, no ještě vydržet. nástup na mateřskou mám nejpozději 18.10, tak skončím asi k pátku předtím. budu si číst a válet se. a oběhnu všechny kamarádky na kafíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
2.8.07 14:52

Holky moje, konečně kompletní výsledky, nee jen z 50% vzorku .....

náš Honzíček je zdravý ...... už je to definitivní výsledek!!!!!! :-) :-)

Jituš , chápu Tvoje slzičky, u nás proběhlo to samé, hlavně že ty naše dětičky jsou v pořádku :lol: :lol: :lol: , taky Ti mooooc gratuluju :srdce:

....... to je úleva!

Marti, tak další kluk do týmu :lol: super, blahopřeju :srdce: … hned Ti broučka píšu do seznamu :wink:

Jeee, ten den je hned o tolik lepší :lol: :lol: :lol:

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.8.07 15:14

KalinaIvča a Jitus1 Holky to je paráááda,že jsou vaše miminka zdravá.

Normálně tu brečím. :oops: No jo,hormony.

A teď nevím,co jsem chtěla. :)
Tak snad za chvíli.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
2.8.07 15:23

Kalinka a Jitus gratulujem k zdravym miminkam............. :D :wink:

jo a Kalinka dalsiu KO mam 30.08........... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
2.8.07 15:36

ivco, moooooooooooooooooc gratulujuuuuuuuuuuuuuuu :srdce: :-)
ted si muzes konecne oddychnout, vid a zacit si to poradne uzivat. oslav to nejakym peknym nakupem pro honzika (a nebo jeste lip pro sebe, za ty nervy si to vic nez zaslouzis!)😉
gratulace i vsem ostatnim (ktere neznam) ke zdravym miminkum!

a mimochodem, damy, kdepak mate taky nejaky holcicky? to se budou v prosinci rodit sami kluci :D ???
nebo to tak mate schvalne, ze to jako kluci (narozdil od holek) nebudou tak prozivat, ze budou mit narozky a vanoce v jednom mesici :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí