PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
15.1.10 20:43

Holky, jen v rychlosti, Kačenka se už směje. Prostě vyloženě vědomě. Předtím jen v polospánku a teď už i když jí říkám básníčku a nebo zpívám něco veselého a nebo při mazlení. To je tak nádherný pocit. Na to jsem se fakt těšila celý život. To fakt stojí za to. Jo, jinak tak nějak přibýráme, jen doktorka ze mě dělá krávu a já jí změním. Už mě nebavěj její debilní dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
16.1.10 09:20

Ahoj holky, tak my docela zvládáme, mám te´d doma hodně muže, tak zabaví toho staršího, ten teď fakt jede, až mi jde hlava kolem. Malej je v pohodě, konečně si trochu prodloužil spaní v noci,tak se už vyspím.

Batat, mě by spaní přes den šlo, ale zase většinou mě nenechá ten starší, už po obědě moc nespí.Fotka je super, krásná rodinka.

Jani, K. se už taky směje, je to krásný, občas i něco brouká. Dr. určitě změň, lepší teď na začátku, dokud si na ní malá ještě nezvykla. Zkus se podívat jestli není v hodnocení www.znamylekar.cz

Loli, já teda taky už nekrvácím cca 14 dní, my už máme „ostrý“ provoz, manžel asi dohání, co jsme zanedbali v těhotenství, občas na to nemám sílu ani náladu.

Jinak jsem už dneska musela malýho odsát, má trochu rýmu a blbě se mu jí. Kupodivu to nesl docela statečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.1.10 18:06

ahoj…
tak ja taky nehubnu ani o nic…a to kazdej den chodime na prochazku minimalne ctyri kilaky…beham kolem dobytka…varim peru..a nic..kila drzi..fakt des!!!

jinak jak poznate ze ma decko rymu??

dneska jsem byla na masazi..doporucuju..je to fakt parada…kupodivu i terezka celou dobu spinkala..takze dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
16.1.10 18:29

Ahoj holky,
tak jsem vás trošku dočetla.
No u nás kojo nixc moc. Jsem z toho jelen. Terezka přes den jí tak po 2 2,5 až 3 hoďkách. U prsa ji mím tak 30 min ke konci, ale už spí.
Dr. mi říkala, že ji mám krmit přes den po 3 hodinách. Ale ona si řekne i po těch dvou a nedovedu si představit, že bych ji nedala.
Večer jak kdy. Ale, že by se najedla večer a hned spinkala to ne. Má oči jak tenisáky, tak musím uspávat.
A prdíky má tedy velký. Nad ránem se ve spánku kroutí. Tak to budí i mě. Spinká v kolíbce zatím tak s ní musím pohoupat, aby vydržela a nezbudila se.
Byli jsme v poradně v uterý a přibrala. Váží 3220g ted už snad víc. 2.2. jdem do poradny, tak jsem zvědavá kolik zas přibrala.
Magdi a jak si psala. Kdo to má poznat proč furt pláče. Jestli je to hladem nebo přejezením.

Tak pa opatrujte mimísky a zas nakuknu jak bude chvíle.

Jo a holky co kojíte jak to děláte nebo budete, když budete chtít jít třeba k dr. nebo kadeřnici. Budete brát mimi sebou nebo hlídání.
Já bych i tak potřebovala někam nakoupit rifle a kalhoty, ale malou nechci tahat. A tak nevím a za 3 hoďky toho moc nestihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.1.10 19:52

nel: me mala kdyz je v kocaru vydrzi i sest hodin kdyz sme na nakupech…jinak beru vsude s sebou…zadny mozny hlidani nemam. kdyz sem byla u doktora tak hlidal pritel a proste museli 4 hodky vydrzet. ja odstrikavat (rikam tomu dojit se) nikdy nebudu…desne se mi to prici! to bych radej udelala jeden sunar nebo caj kdyby bylo moc treba…ale co matka to nazor:) treba budes ochotna se podojit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.1.10 19:55

jo a uz mame 4 kila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
16.1.10 21:05

Ta je krásná :-D No a to pak dáváš pít z lahvičky???
Právě mě říkali, že když budu dávat z lahvičky tak nebude chtít z prsa. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
16.1.10 21:06

a nějakou fotečku vám sem dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
16.1.10 22:12

mikit zas jsme na tom stejne, nechapu to drzim krute diety a vubec nic, ted jsem jedla dva dny jen zeleninu a pribrala jsem kilo 8-o uz to kaslu. proste neni ta spravna doba :mrgreen: ale my to zhubnem neboj! mikit s tou rymou, ja mela taky pocit s juli ze mela furt rymu pcikala a furt jsem ji z hosu neco vytahovala, ale pry si tak jen cisti nos a nc to neni. eli tam ma tez kupy :mrgreen: a pcika jak o zavod. je dobre dvat jim tu morskou vodu nebo co to vlastne je, ja ji to davam i kdyz zacina protestovat.. mikit a to dojeni - a tos nevidela jak y kozy u toho vypadaji to je narez :lol: :lol:

nell tak jsme na tom podobne, i kdyz nekojim. dr. rikal zasadne pockat tri hodiny, protoze jinak to nestravi (tvuj pripad je ale jiny, MM je straveno uz po 1,5 hodine) jenze ona chce taky nekdy i za dve hodiny.. :nevim: ona totiz strasne malo pres den spi, skoro vubec a tak je tezke k tem 3 hodkam dospet,delam co muzu ale nakonec ji ho stejne dam.. s tou flaskou je to pry pravda ale ja nemela problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
17.1.10 08:24

Ahoj,

já teda odstříkávám, dám mu to manžel z lahvičky, dělala jsem to i stím starším a nikdy jsem neměla problém, že by nechtěli prso. Maminka je holt maminka. Já si myslím, když to není každej den, tak si na to zas tak nezvyknou. Jinak náš pašík má už skoro 5 kilo, za šestinedělí přibral skoro 2 kg. Já mám už váhu dole, ale teď se mi hubnutí taky zastavilo, je fakt, že se nijak neomezuju.Ale začala jsem chodit cvičit, spíš aby mě nebolely záda.

K té rýmě, mě K. začal jakoby chrochtat, te´d to z něj i trochu teče, musela jsem odsávat i v noci, aby mohl jíst a spát, zatím to není nijak kritické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.1.10 09:50

nel: taky bych dala z lahvicky…holky tady kolem me davaji bezne z lahvicky caj a v noci jeste koji..myslim ze prso oceni vzdycky pokud s tim nema nejakej problem uz ted…ze by se nechtela prisat nebo neco…ta moje je takovej savec..ze ji staci dat k pusince palec a saje a saje :)dudana ma taky…a prso ji chutna porad…bych to nevidela tak tragicky :wink: .

magdi: ja si naivne myslela ze v lete uz budu kocka…ale s takovou to nevypada :think: …a s tou rymou..zkusim tu morskou vodu…me prijde prave ze chrochta a pcika ale z nosu nic netece a mudra rikala ze je to normalni ze to chce vic vlhko…je fakt ze to dela jen v noci kdy je tu nejtepleji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.1.10 09:58

nel: ted koukam na tu tvoji prtavku…ona ma tmavy oci nema? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.1.10 10:33

Ahoji holky,,jakpak se máme??Já pořád jím antibiotika a začalo mě šíleně bolet v krku ,nechápu,,i kašlat začínám,,nevíte co můžu??dala jsem si cucavé bonbony co jsem cucala v těhu propolki,,ale na kašel nevím,,a to jím antibiotika,,málokdy jsem nemocná a zrovna ted si to musím vybrat chjo :-(

Jinak kubíček je zlatíčko,,a filípek je taky k němu moc hodný,,Včera jsme šli spát v devět kubi se vzbudil před 4 hodinou napapal se přebalila jsem a spinkal mi až do 9,,a ted pokračuje dál ve spánku,,chvli koukal a usnul..musím říct že v noci spinká krásně,,přes den ale vyžaduje pozornost aby byl na ručkách,,ale tak at si to vybere přes den a večer spinká…

já jinak měla problémy s kojením ,šíleně mě bolely bradavky a pak i ty horečky šílené tak jsem odstříkala a puss to dal malému z flašky k prsu se pak krásě přisál,,on chce teda raději prso než flašku,,bo z flašky když pije se více nadře,,prso jak roztahá mu tak pak teče a on je polyká,,až ke konci musí víc tahat,,ale každé dítě je jiné…

mikit ,,magdi já mám teda o kilo méně než před těhu,ale břicho mám tak šíleně vytahané že je to hnus,,však víte jaký jsem měla břuch,,tak jsem zvědavá jestli budu v létě vypdat apon o něco lépe …

nel maličká je krásná,,a všechny prosinčátka moc moc se nám povedli :wink: :potlesk: ,,

krásnou neděli pusinku dětem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
17.1.10 13:47

Ahoj holky,

Mikit má modrý očička, ale takový tmavší :lol:

Magdi no právě udržet je ty 3 hoďky je kumšt. No snad se to zlepší.
Holky a mě se tež hubnutí zastavilo. Mám pořád 10kg navrch. A to se necpu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.1.10 14:18

tak je nas tu desetikolivych vic :lol:

nel: ja uz te zacla podezrivat jestli nam netajis tatku cernocha :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...