Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lady Godiva už se těším, momentálně o mužích nemám 2× dobré mínění ![]()
@Lady Godiva ještě jednou moc díky, poslala si mi super eshop, přijde mi to do našeho knihkupectví, takže žádné poštovné a skvělá cena cca 122 kč… pokud máš ještě nějaký typ na knížku, ohledně vztahů a podobně, budu ráda za typ ![]()
Jste damy zbytecne militantni a negativisticke. Kdybyste cetly vse, ne jenom co se vam hodi, vsimly byste si, ze jsem psal, ze bych kvuli takove drobnosti neopustil zenskou, kterou miluju. Dal si zijte v te sve ulite, kde vsechno musi byt podle vas. Prilis casto hledate chyby jen u druhych, ale ono to nebyva nikdy tak cernobile. Ani vy pravdepodobne nebudete dokonale… Podobna diskuze probiha na doktorce, akorat ze mnohem rozumnejsi. Mejte se tu fajn.
@Getready píše:
Kdybyste cetly vse, ne jenom co se vam hodi, vsimly byste si, ze jsem psal, ze bych kvuli takove drobnosti neopustil zenskou, kterou miluju.
Chápu to správně, že pokud zjistíš, že se partnerce nelíbí tvůj styl nějaký sexuální praktiky a bude si pro ni chodit jinam, budeš to považovat za prkotinu, kvůli který se nemusíte rozcházet?
@Getready píše:
Jste damy zbytecne militantni a negativisticke. Kdybyste cetly vse, ne jenom co se vam hodi, vsimly byste si, ze jsem psal, ze bych kvuli takove drobnosti neopustil zenskou, kterou miluju. Dal si zijte v te sve ulite, kde vsechno musi byt podle vas. Prilis casto hledate chyby jen u druhych, ale ono to nebyva nikdy tak cernobile. Ani vy pravdepodobne nebudete dokonale… Podobna diskuze probiha na doktorce, akorat ze mnohem rozumnejsi. Mejte se tu fajn.
Milujícímu člověku bys nikdy neměl ublížit tím, že ho podvedeš.. To by mělo být u Vás pravidlem číslo 1… a jestli je to pro tebe drobnost, tak by sis měl spíš uvědomit, co znamená plnohodnotný vztah ve kterém se dva milují.. jak by se líbilo tobě, kdyby tě podváděla? Nebo buď teda chlap a přiznej se, co děláváš na privátech, když je to pro tebe drobnost, určitě by tě pochopila…
Po tom co tady čtu názory chlapů a názory žen na chlapy, začínám silně pochybovat o tom, že může jakýkoliv vztah mezi mužem a ženou fungovat se 100% věrností..
Proč to příroda spíš nezařídila tak, že ženský budou chodit s ženskýma, budou si věrní = dokonalý bezstarostný život. po tom žena touží… a chlapy měly chodit s chlapa, budou se navzájem podvádět, ale bude jim to jedno.. Byl byl klid a nemusely by se furt řešit nějaké nevěry… Takhle to mělo být.. ne že žena očekává od muže něco, co ji muž nikdy nemůže dát a naopak… to se příroda trochu spletla…
@Getready píše:
takze kdyz to vezmu kolem a kolem, chodis si odskakovat do privatu si ho nechat vykourit. S zenou, kterou milujes si hezky zasukate, ale ty ji nelizes. Nevadi ti tedy, ze se jednou za dva mesice necha preliznout od souseda? ![]()
@MambaJ píše:
@Zenyatta sobec a primitiv
Nebo spíš zastánce volných vztahů a stylu „každý s každým“.
@Getready píše:
Nemůžeš být konkrétní? Promiň, ale to cos napsal je nicneříkající blábol. Napiš tedy, jak to máš doma ty. Tobě chybí oral a tak chodíš za šlapkami. Pokud tvojí ženě bude v sexu chybět něco, co jí nedokážeš dát-například bude ujetá na velké penisy a ty budeš mít jen lehce nad průměr-tak si to může jednou za čas nechat udělat od jiného, který ten velký penis mít bude? Takhle jsi to myslel? A pokud ano, řekl jsi doma své partnerce, že budeš radši, když tě bude podvádět než aby tě opustila nebo o tom neví?
@Getready píše:
To je tvůj názor…můj názor zase je, že pokud jsme spolu krátce (soudím u tebe podle toho, že ještě nemáte děti),a už mi ten partner nevyhovuje po nějaké stránce, co budu dělat za pár let, až přijdou děti, starosti, problémy, třeba ztráta zaměstnání, nebo těžká nemoc…ano jistě spolu lidi jsou nejenom kvůli sexu, ale je to důležitá a dle mne i tmelící složka vztahu a žít po 15, 20 letech vztahu vedle sebe jako bratr a sestra - děkuji, to bych nechtěla. Ale každému dle jeho gusta, jen mi přijde, že někteří si tímto ospravedlňují svou promiskuitu.
@Anonymní píše:
Po tom co tady čtu názory chlapů a názory žen na chlapy, začínám silně pochybovat o tom, že může jakýkoliv vztah mezi mužem a ženou fungovat se 100% věrností..
Proč to příroda spíš nezařídila tak, že ženský budou chodit s ženskýma, budou si věrní = dokonalý bezstarostný život. po tom žena touží… a chlapy měly chodit s chlapa, budou se navzájem podvádět, ale bude jim to jedno.. Byl byl klid a nemusely by se furt řešit nějaké nevěry… Takhle to mělo být.. ne že žena očekává od muže něco, co ji muž nikdy nemůže dát a naopak… to se příroda trochu spletla…
Dle mne by bylo řešení v tom, aby k sobě lidi byli upřímní a pravdomluvní, buď narovinu přiznám, že nebudu věrný(á) a ten druhý(á) ať se sám rozhodne, zda v takovém případě se mnou chce být. A to samé po nějaké době soužití, lidé se vyvíjí, když zjistím, že už mi to takhle nevyhovuje, tak to řeknu partnerovi a zase - dám mu na výběr, buď se mnou zůstane, i když jsem nevěrný (á), nebo se mnou nebude a najde si někoho lepšího. Ale vše ostatní - lež a klam partnerovi za zády kvůli svému chtíči, to je hnusná manipulace se životem druhého, který by mohl být šťastný někde jinde s někým jiným.
Zdravím, osobně mám na poskytování služeb(šlapek) svůj názor…pro mě to jsou špíny..promiňte mi upřímnost. Kecy jakože to někdo musí dělat aby vystudovat neberu! Nikdy jsem podobných služeb nevyužil a jsem na to patřičně hrdý. Nemůžu samozřejmě tvrdit, že se to nikdy nestane, ale chodit na priváty a do bordelů mi přijde dost primitivní…a při představě, že tam dotyčná měla předemnou ten den 5 ukrajinců…děkuji nechci.
Ale nechci nikoho odsuzovat - pokud to někomu takhle vyhovuje, nechť tak dělá. Osobně si myslím, že to co nás odlišuje od zvířat je právě umění zvládat své pudy. ![]()