Prostitutka v Dubai

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30456
12.2.23 11:51
@Kolar80 píše:
Vy jste mistni mluvci a nebo jenom o sobe mluvite v mnoznem cisle? :lol: :lol: :lol:Jinak diky za radu, ale vzhledem k tomu, ze vlastnime restauce, tak si zajdeme tam a zadarmo :mavam:
:lol: vlastnis možná tak ledničku s proslou okurkou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
12.2.23 12:12
@Kolar80 píše:
Pro zdejsi chytroliny a „super znalce“ sveta islamu a v Dubaji zvlast. Budete se divit pipinky moudre, ale v Dubai zije asi jen 15% muslimu, vse ostatni jsou pracovnici ze vzdalenych statu. Dubai je tak silne komercne zamerena na turismus, ze pred 2 lety posunuli vikend na stejne dny jako ma Zapad. Chodit se tam muze zcela normalne obleceny, pokud to nejsou plavky nebo tricka s trcicima bradavkama. Nemanzelsky sex je sice islamem zakazan, ale v Dubai zejmena v Downtonu a okoli je spousta bordelu a jsou i soucasti levnejsich hotelu, spodni dve patra bordel, dalsi jsou obycejny levny hotel s cenou cca 200 ADH za noc a snidani. Prostitutky stoji i 10 ADH, vetsinou jsou to cernosky. Letos Dubai zrusila licence a dan z pridane hodnoty na alkohol.

A proc se ptam? Ono soudruzky byl jsem v Dubai 2×, ale nikdy do prostitutky nesel a proto tedy se ptam.

A ted se muzete vratit ke kyblu s hadrem a dotrit podlahu v predsini.

A proč se ptáš když mas takový přehled, tak se domluv s černošskou prostitkou až tam budes a zeptej se v hotelu jestli s vama muže byt na pokoji. Tady na miminku asi nebude moc uživatelů kteří si platí ku.vy v Dubaji. Já jsem v Dubaji viděla hodně ruských nebo ukrajinských prostitutek, které hodně využívají pravé mladí Dubajcani, ne každý muslim totiž touží po tom starat se o 4manzelky. Doma mu stačí jedna, pro zábavu má prostitutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
12.2.23 12:40
@Kolar80 píše:A ted se muzete vratit ke kyblu s hadrem a dotrit podlahu v predsini.

A proc se teda ptas na tomto foru? Prijde ti ze je tady cilova skupina co jezdi do dubaje za temito zkusenostmi a s detma? :zed:

Ted se vracim teda k vytirani podlahy, nastesti hadr nepotrebuju mam na to mop :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
12.2.23 12:42
@Kolar80 píše:
A to je prave ono, hledame tip na podnik, kde nehrozi nic ze zdravotnich rizik jako v kazde zemi, kde jsou prostitutky.

A proc hledas tip na emiminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
12.2.23 13:26
@Kolar80 píše:
Pro zdejsi chytroliny a „super znalce“ sveta islamu a v Dubaji zvlast. Budete se divit pipinky moudre, ale v Dubai zije asi jen 15% muslimu, vse ostatni jsou pracovnici ze vzdalenych statu. Dubai je tak silne komercne zamerena na turismus, ze pred 2 lety posunuli vikend na stejne dny jako ma Zapad. Chodit se tam muze zcela normalne obleceny, pokud to nejsou plavky nebo tricka s trcicima bradavkama. Nemanzelsky sex je sice islamem zakazan, ale v Dubai zejmena v Downtonu a okoli je spousta bordelu a jsou i soucasti levnejsich hotelu, spodni dve patra bordel, dalsi jsou obycejny levny hotel s cenou cca 200 ADH za noc a snidani. Prostitutky stoji i 10 ADH, vetsinou jsou to cernosky. Letos Dubai zrusila licence a dan z pridane hodnoty na alkohol.

A proc se ptam? Ono soudruzky byl jsem v Dubai 2×, ale nikdy do prostitutky nesel a proto tedy se ptam.

A ted se muzete vratit ke kyblu s hadrem a dotrit podlahu v predsini.

Bud mas nejakou uchylku, ze se ptas na prostitutky zenskejch od kyblu s hadrem, anebo jsi bl. jak stoudev.

Kazdopadne zaslouzenych odpovedi zde dostanes. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.2.23 13:27
@ontarova.stara píše:
Nespletla sis zakladatele :mrgreen:? Ja prostitutky nepoptavam.

jasně, bylo to určeno zakladatelce. Omluva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
12.2.23 13:29
@Kristyna19866 píše:
Myslíš, že @Klopotkova je chlap? :think:

Rozhodně ano

• Citovat
  • Upravit
36504
12.2.23 13:30
@Kolar80 píše:
No koukam, ze damy co nic nevi, trapi je frigidita monotónního misionare, maji opet nutkani vsude vlezt a rozdavat rozumy :-D Rozdavacky moralky, bezte se 3× pomodlit.

Takže tady ztrácíš svůj drahocenný čas? Kolikrát jsi byl vlastně v Dubaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.2.23 13:37

Absence zdravotních rizik mě pobavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
12.2.23 13:41

Tak já nevím, ale když chci do postele ženskou, sbalím ženskou a nevidím důvod k tomu si ji kupovat a už vůbec ne v Dubaji :think:

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
12.2.23 13:42
@g.sandova píše:
Absence zdravotních rizik mě pobavila

Miluje oxymorony :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1671
12.2.23 13:43
@ontarova.stara píše:
Ptat se na eMiminu na stetky v Dubaji je asi stejne logicke, jako jit si na Amatery pro recept na svickovou.

Pche, jeden poslanec tam nasel pomoc pro sva bolava zada! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.23 14:19
@TO_IT píše:
Tak já nevím, ale když chci do postele ženskou, sbalím ženskou a nevidím důvod k tomu si ji kupovat a už vůbec ne v Dubaji :think:

Asi budou ošklivý pár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
12.2.23 14:35
@Leni_2019 píše:
Pche, jeden poslanec tam nasel pomoc pro sva bolava zada! :lol:

A nebyla to pravda a ani to tolik nestálo. :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
30456
12.2.23 14:55
@TO_IT píše:
Tak já nevím, ale když chci do postele ženskou, sbalím ženskou a nevidím důvod k tomu si ji kupovat a už vůbec ne v Dubaji :think:

Sbalis nějakou pro mě? 8) Napíšu ti parametry co chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria