Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Kdoví jestli jí za to divadlo Prima nedala těch 40 tisíc![]()
já bych i za těch 40tisíc asi ze sebe takovýho vola neudělala
i když člověk když je v tíživé situaci udělá cokoli, že
koukala jsem i na fb, ani fb nemá abych se dozvěděla nějakou reakci na ní od okolí přímo..
ale fakt to přehnala!!
@Deniel píše:
já bych i za těch 40tisíc asi ze sebe takovýho vola neudělalai když člověk když je v tíživé situaci udělá cokoli, že
koukala jsem i na fb, ani fb nemá abych se dozvěděla nějakou reakci na ní od okolí přímo..
![]()
ale fakt to přehnala!!
Já jsem četla ty komentáře pod ní na stránkách Prostřena, tak si asi baba počte ![]()
Holt ona přece půjde přes mrtvoly, tak bych se tomu ani nedivila.
@muffinka89 píše:
@Deniel No iprima zrusila komentare pod ucastnikama kvuli vulgarite
Škoda, včera to tam ještě bylo ![]()
@MUFICE Ty jo docela mě to zajímalo
Ale primě musí být jasný že po pátečním večeru tam nebude nic příjemného
@muffinka89 píše:
@MUFICE Ty jo docela mě to zajímaloAle primě musí být jasný že po pátečním večeru tam nebude nic příjemného
Ta ženská aby chodila kanálama, lidi z jejího okolí jí to dají asi pěkně sežrat ![]()
Jj taky jsem tu diskuzi cetla, kdyz tam jeste byla a teda nebylo to nic hezkeho.
Tak oni ty diskuze zrušili pod každým účastníkem
Já bych to tam teda nechala, at si ta pipka přečte, co si o ní národ myslí
![]()
@MUFICE píše:
Tak oni ty diskuze zrušili pod každým účastníkemJá bych to tam teda nechala, at si ta pipka přečte, co si o ní národ myslí
![]()
jen jestli se na to podíváá vůbec ![]()
Holky vy si myslite, ze nekterym za to ta Prima plati, aby se takhle chovali? Ja teda nevim, ale me i kdyby nekdo nabidl treba xx tisic, tak za tu ostudu do toho nejdu. ![]()
Je ale pravda, ze lide pro penize udelaji hodne.
Si pamatuji, jak drive byvala ta soutez s Rychlym, rychle prachy nebo jak se to jmenovalo a lidi tam jedli i zizaly.. ![]()
@Taminka No ono se stačí podívat na rychlé prachy(trochu jiná kategorie) a nebo ještě jedna americká show(nevim jak se to jmenuje) kde jí pavouky, brouky, shnilá játra
![]()
@muffinka89 píše:
@Taminka No ono se stačí podívat na rychlé prachy(trochu jiná kategorie) a nebo ještě jedna americká show(nevim jak se to jmenuje) kde jí pavouky, brouky, shnilá játra![]()
Jo, Faktor strachu je nechutný ![]()