Protrhlý ušní bubínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.9.12 10:28

Ahoj moc držím pěsti aby byl malý v pořádku. :hug: Já mám prasklý bubínek asi od 6 let, měla jsem stále záněty a mám to tak zjizvený, že teda v mém případě by ani plastika nešla. N a ucho slyším míň, ale mám to od mala tak mi to nijak nevadí. Jen teda to ucho mám hodně citlivé, nepotápím se ani když si myju vlasy, tak se mi nesmí do ucha dostat voda to bych se zbláznila, ale jinak v pohodě. Tak přeju aby mu to srostlo a žádnou operaci jste nemuseli

• Citovat
  • Upravit
1013
12.9.12 12:05

Moc Vám děkuju za rady jste zlaté :srdce:, malý je takový i unavený a protivný, možná i z těch antibiotik. Dám za týden vědět jak to dopadlo, doufám, že to bude dobrý a sroste to samo jak tady píšete. Možná je to pro mě poučení, že ho nesmím pustit s očí :oops: on je moc šikovný všude vyleze, do všeho šťourá už došáhne i na sporák a na linku. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
27.9.12 12:17

Vrátili jsme se od doktora a musím se podělit z dobrou zprávou :)
Jedno ouško má už v pořádku a druhé, tam mu ještě kousek chybí, ale je to na dobré cestě. Snad za 14 dní bude v pořádku úplně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
27.9.12 13:22

Tak to je paráda!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.3.18 23:23

Ahoj, prosím o radu. Jsem nachlazená a dopoledne jsem měla zalehlé obě uši. Trvalo to snad hodinu, zkoušela jsem polykat naprázdno nebo i tekutiny, zmáčknout ušní boltec přes zvukovod, ale pořád jsem je měla strašně nepříjemné zalehlé. Potom mě napadla blbost - zacpat nos a fouknout. V jednom uchu mi vyjela hrozná bolest, ovšem po následném polknutí uši odlehly. Ale od té doby mi v tom uchu jakoby mlaská a zabolí při polykání, škytnutí, brnutí, při tlakové změně. O žádné tekutině nevím, na ucho slyším. Myslíte, že by to mohl být prasklý bubínek? Případně zhojí se běžně sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
18.3.18 23:26

A teče ti z ucha něco? Když synovi píchali uši, tekla napřed krev a pak hnis. Jestli neteče, řekla bych, že ti nepraskl, jestli teče, je to jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
18.3.18 23:44

Ja si ho jednou protrhla vatovou tycinkou. do rana jsem mela zaschlou krev nijak moc v uchu a slysela jsem na nej mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
19.3.18 08:35

Ahoj, já měla prasklý bubínek ve 13ti, musela jsem na plastiku. Ale žádné změny sluchu, bolest, vytok jsem neměla. Teď mám podobný stav, silné nachlazení a zalehle jedno ucho, vytok. Plus o víkendu šílené bolesti, byla jsem na pohotovosti, bubínek ok, taky mě tam občas při smrkani projede silná bolest a prasknutí a na chvilku to odlehne. Mám zánět středního ucha. Myslím, že bubínek bude ok, ale asi by bylo fajn zajít na orl. Jinak jsem objevila na netu audirol od energy na uši. Jsou na nej samé pozitivní recenze, tak se nemůžu dočkat až dorazí. Na pohotovosti mi dali jen lihové kapky :(. Jsem navíc 24tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.3.18 08:58

@Lianys Nic mi z ucha neteklo. Teď už je to lepší, už jen občas malinko zabolí, ale to se možná táhne od bolavého krku. Snad to tedy bude dobré, jen nějaké podrážděné od rýmy. Děkuji všem za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
5.5.20 07:15

Úder do ucha

Ahoj. Holky, včera navečer syna bouchl děda do ucha. Jak se to stalo nevím protože jsem to neviděla. Syn se hned rozbrečel, že ho bouchl do ucha a držel si ho. Pak se uklidnil a už ok ale já tápu… Chtěla jsem mu včera mít vlásky ale radši jsem to odložila na dnešek protože jsem nevěděla co z toho bude. Na bolest si nestěžuje. Myslíte, že je to ok? Jde mi o to abych mu nějak nemohla ublížit kdyby se mu tam dostala voda nebo šampon. Si říkám, že snad nic, že už by se to projevilo ale zkušenosti nemám. Venku na uchu má toto. Díky a omlouvám se za asi blbý dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
5.5.20 07:38

Kdyz si syn zacpe nos a foukne, slysis, jak mu unika uchem vzduch? To je jednoznacny priznak protrzeneho bubinku. A pokud si nejsi jista, tak leda na ORL, at mu do ucha kouknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
5.5.20 08:01

@ArumLily0 proč děda mlátí dítě do ucha? to si necháš líbit, aby ti mlátil děcko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
5.5.20 13:24

@stinga To bych si opravdu líbit nenechala to mi věř. Prý omylem, bít ho nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
5.5.20 13:28

@ArumLily0 a ceho se bojis, ze ma s uchem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
17.2.22 17:24

Ma prosim nekdo zkusenost jak se dlouho hoji natrzenej buben u dospeleho? Kdy zacnou odeznivat neprijemne priznaky a bubinek se prihoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák